-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 01

Savaitgalio horoskopas – rugpjūčio 1–2 d.

Ką savaitgalį jums numato žvaigždės? Daug planų ir kelionių, o gal ramų poilsį?
Širdies formos sala
Širdies formos sala / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį būsite pernelyg išsiilgę nuotykių, pramogų, įspūdžių ir meilės nuotykių. Sustosite tik tuomet, kai kažkas apribos jūsų resursus. Sekmadienį savo planus ir idėjas pateiksite taip išmaniai ir išradingai, kad jūsų apylinkėse, o ypač tarp draugų, ilgai skambės nusistebėjimų ir diskusijų aidas.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį pernelyg dideles viltis dėsite į savo šeimos narius, tikėdamiesi jų pagalbos savo tikslams pasiekti. Tačiau vos atvėrę jums duris, jie jas greitai uždarys. Sekmadienį namuose netils kalbos, kurių pagrindas prisiminimai ar praeities patirtys. Norėdami kai ką keisto iškrėsti dėl savo šeimos, tai laikysite atskaitos tašku.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žodžių netrūks, o optimizmą spinduliuojantys žmonės ir pokalbiai su jais ne visada atskleis jums reikalingą tiesą. Viską matuokite saiku, antraip kažkam pasirodys, kad veltui aušinate liežuvį, bet ilgam nenutilsite. Sekmadienį vėl tęsite ta pačia gaida, tačiau į pokalbius įtrauksite bičiulius, kuriuos sieksite iki savęs patraukti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nusprendę kažkuo pasidalyti, šeštadienį įsitikinsite, kad tikrai yra ir ką, ir su kuo tai padaryti, ir priežasčių pakanka. Tačiau jums nepatiks ribos, kurias nubrėš jūsų atžalos. Sekmadienį savo oratorinius gabumus panaudosite tikslingai ir efektyviai. Ir nieko tokio, jei kai kam atrodys, kad jūs sklandote padebesiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius