-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 14

Savaitgalio horoskopas – sausio 14–15 d.

„Šeštadienį palankus metas poilsiui bei meilės pasimatymams. Sunkiau bus dirbti tuos darbus, kurie paprastai jums nepatinka. Leiskite sau tiesiog džiaugtis gyvenimu ir sunkius darbus nudirbkite kitą dieną. Sekmadienį laikas nuo 14.40 iki 16.40 val. atneš stiprių suvokimų tiems, kurie nori greičiau tobulėti dvasiškai“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Žiema
Žiema / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį jums daug kas įmanoma, pasitelkus išradingumą, kūrybiškumą, įgytas žinias ar patirtį, ryšius su užsienyje gyvenančiais ir artimo žmogaus geranoriškumą. Sekmadienį patys pasirinkite skųstis ar džiaugtis dėl darbų ar rūpesčių gausos. Regis, darbuositės kaip bitelės, negalvojančios apie pagyrimus ar atlygį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienį nesėdėsite rankas sudėję, nes labai jau rūpės išspręsti kažkokį šeimos biudžeto galvosūkį ar įgyvendinti kažkokį tik jums žinomą planą. Bet ko pasieksite kūrybiškai ir žaismingai. Sekmadienį jums atgaivą teiks netgi tokia veikla, kuri paprastai jūsų nesudomina: jūs bet kokiam nuobodžiam veiksmui įkvėpsite gyvybės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį smagiai besisukdami įvykių sūkuryje, leiskite labiau pasireikšti savo antrajai pusei ar noriai leiskitės į keistus nuotykius, kuriems jus paskatins draugai. Sekmadienį savo prioritetu pasirinksite šeimą. O joje noriai įnikę į smulkmenas, kurioms įprastai nekyla rankos, tikėsite pagaliau pasiekti tvarkos ir nuoseklumo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį jums reikės veiklos, bet tik tokios, kuri jus džiugintų. Bet kuo užsiimdami, dirbdami ar pramogaudami, rasite nestandartinių būdų sudominti ir įtraukti aplinkinius. Tame jums gali padėti šeimos nariai. Sekmadienį galimybė judėti iš vietos į vietą ir turėti pakankamai informacijos, leis jaustis ramiems ir užtikrintiems.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį pabandę savo atžalas išmokyti kokių nors dalykų ar jiems ką nors smagaus suorganizuoti, lengviau pasieksite rezultato ir nusipelnysite jų pagarbos. Regis, bus ir daugiau žmonių, kurie prieš jus lenks galvas. Sekmadienį kitiems įspūdį darysite būdami darbštūs ir veikdami tiksliai, ramiai, organizuotai, kruopščiai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį gavę reikiamą bendravimo ar žinių dozę, sėkmingai išpildysite šeimos narių reikalavimus ar kitas su namais susijusias pareigas, dar turėdami ne vieną priežastį nustebti. Sekmadienį tapsite sektinais pavyzdžiais, kurie be didelių pastangų parodo kitiems, kaip tvarkingai į lentynas sudėlioti savaitgalio pabaigos reikalus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienis bus tobulas kartu su draugais, o savo komandos pagarbos nusipelnysite tinkamai panaudoję aplink jus sklandančią informaciją, partnerių pasiūlymus (kad ir kokie neįprasti jie būtų). Sekmadienį susiraskite būdą gerai pailsėti ar vietą, kurioje galėtumėte ramiai pažvelgti į savo vidinius demonus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį reikės savimi pasitikėti tam, kad pavyktų pritaikyti gabumus ar įgūdžius, nes jie padės jums pelnyti laukiamo dėmesio ir pripažinimo. Beje, galimi netikėti dienotvarkės pokyčiai. Sekmadienį netausodami savo laiko ir energijos draugams ar komandos nariams, žinosite kaip jiems tinkamai pasitarnauti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį noriai imsitės atsakomybės ir apginsite savo nuomonę, įtikindami kitus dėl to, kuo patys tikite ar ką žinote. Neįprastos pramogos jus įtrauks, o bičiuliai bus čia pat, pasiruošę jums bet kada ištiesti pagalbos ranką. Sekmadienį rasite paprastų priemonių, padedančių suvaldyti bet kokį aplink jus tvyrantį chaosą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį žinosite kelią į bet kurio žmogaus širdį, jei pernelyg tuo savo gebėjimu nesigirsite. Galimas daiktas, jog teks pabraidyti po praeitį, tikintis išnarplioti kažkokią painiavą. Sekmadienį teigiamų emocijų patirsite galėdami kitus ko nors išmokyti, patys pagilinti žinias ar bent mintimis kur nors toli nukeliauti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį galimos netikėtos naujienos, kurios kiek pakoreguos jūsų planus, tačiau galbūt dėl to jūsų dienos įvykių traukinys judės tinkama kryptimi. Tegul jį vairuoja jūsų partneriai, o jūs užimkite jame jums patogią vietą. Sekmadienį paprastomis priemonėmis atlikite kelis esminius pokyčius, kurie leis užsitarnauti kitų lojalumą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį gali netrūkti pareigų, kurias atliksite žaismingai ir kūrybiškai, pirkinių, kurių turbūt neplanavote, ar dovanų, kurių nesitikėjote. Sekmadienį leiskite kitiems vesti jus už rankos, nebandydami patys sukontroliuoti to, kas vyksta aplink jus. Regis, jūsų partneriai daug geriau bus įvaldę šios dienos problemų sprendimo meną.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius