-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 24

Trečiadienio horoskopas – birželio 24 d.

Sveikiname Jonus ir Janinas bei visus, švenčiančius Jonines. Nuotaikingos dienos!
Pėdutės.
Linksmosios pėdutės. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jums bus priežasčių įvertinti savo antrosios pusės indėlį į jūsų ir jūsų šeimos laimę. Deja, ne visuomet rasite tinkamą pateisinimą, kai jo ar jos poelgiai nederės su tuo, kas jums buvo įskiepyta nuo gimimo. Dėl Marso perėjimo į jūsų šeimos sritį įnirtingai kovosite už savo šeimą ir savo šaknis. Tegul tai jūsų namus sustiprina, užuot supriešinę juose gyvenančius.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nors laisvadienis, jūs rasite neatidėliotinų užduočių sau ir kitiems. Kai jie nenorės jūsų klausytis ir jums patarnauti, o jums atrodys lyg žaistumėte sugedusio telefono žaidimą, leiskite jiems atsipūsti. Beje, dėl Marso jūsų ženklo bendravimo srityje jūsų dėmesį patrauks įvairios naujienos ar poreikis žūtbūt pasiginčyti su šalia esančiaisiais. 

Taip pat skaitykite: Vyrai atvirai: kaip jie šventė savo bernvakarį

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kas jau kas, o jūs šiandien būsite tikri, kad gebate iš širdies pasidžiaugti. Įsitikinkite, kad nenusiminsite, kai pramogos ir malonumai, kurių jums ar jūsų atžaloms bei mylimiesiems reikės kaip oro, paplonins jūsų kišenes. Na, bet asmeninių finansų temos, kai rūpės ir uždirbti pinigus, ir už juos ką nors įsigyti, bus nuo šios dienos skatinamos Marso padėties. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kad ir kiek stengsitės nesukelti  problemų savo šeimos nariams, vis tiek kam nors iš jų užkliūsite. Savęs labai neteiskite už menkas klaideles, bet ir aukščiau šeimos narių neiškelkite. Jums papildomos veiklos ir galimybių saviraiškai suteiks į jūsų ženklą perėjęs Marsas. Viskas, kas gera ar bloga yra jumyse, bus matoma lyg ant delno. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius