Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 12 07

Trečiadienio horoskopas – gruodžio 7 d.

Kokius planus patartina įgyvendinti trečiadienį?
Žiema
Žiema / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien ne visi supras jūsų poelgius, o jūs ir nesiteiksite jiems to paaiškinti. Bet kurią numatytą pergalę lengviau laimėsite, pasirinkę ne išorinę sėkmę ir jos besaikį vaikymąsi, o susitelkimą į save. Savo viduje rasite daugiau atsakymų į jūsų profesinius galvosūkius. Popietę jus erzins tie, kurie netikės jūsų nuojautomis ar trukdys neakivaizdžiai jūsų veikalai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūsų santykis su grupe nebus lengvas. Gali atrodyti, lyg kažkas kažkam ko nors gaili, nors, galimas daiktas, viskas bus priešingai. Laimei, veikiant išvien, bus ko vieniems iš kitų pasimokyti. Popietę nerimo bangas jūsų viduje ar aplink jus sukels būtinybė spręsti bendrus finansinius klausimus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien gali būti mažoka tų, kurie pripažintų jūsų darbo vaisius, tačiau tai jūsų nesustabdys. Darbo vietoje praverstų nesustoti tik ties savo tikslais, bet noriai bendradarbiauti ir pasitikėti kitais. Popietę slėpsitės po jums patinkančia veikla tam, kad nereikėtų paisyti nemalonių darbo partnerių ar antrosios pusės reikalavimų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums gali būti nuobodu užsiimti kažkokiais kasdieniai smulkiais darbeliais – norėsite gauti daug ir iš karto. Tinkamos įžvalgos gali jus pasiekti iš jūsų partnerių, todėl nevenkite net žinomų pamokų pasikartoti. Popietę niekaip nepavyks suderinti savo svajonių su užduotimis, kurios styro jums prieš akis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien kai kurios jūsų iniciatyvos gali likti nesuprastos. Tačiau ar patys nežinote, ko norite? Praverstų korekcijos darbo vietoje ar kitoks požiūris į kasdienį bendradarbiavimą bei įvairių resursų panaudojimą. Popietę kitais tikėsite labiau nei savimi, todėl, esant būtinybei, už ką nors imtis atsakomybės, pabandysite nuo to išsisukti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums kils abejonių dėl jūsų namiškių lojalumo, tačiau, užuot ko nors tikėjęsi iš kitų, patys jiems ką nors reikalinga pasiūlykite. Gali būti, kad geriausias vaistas viskam, tai pripažinti, kad kartu praleistas laikas yra malonus. Popietę įsitraukti į aktyvią socialinę veiklą trukdys jūsų namų rūpestėliai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien verta nepaisant nieko rasti būdų, kaip pasitarnauti kitiems ir kuo kūrybiškiau spręsti kasdienius galvosūkius. O jei kasdienės užduotys trukdytų jums aktyviai bendrauti, pabandykite į viską pažvelgti iš kitos pusės. Popietę darbas strigs dėl informacijos stokos, o santykiai su kolegomis prastės dėl vėlavimų ar sutarties sąlygų nevykdymo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra istorija. „Išdaviau draugę ir iki ausų įklimpau į meilės trikampį“

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien susikoncentruokite į malonius dalykus, mažiau galvodami apie naudą, antraip, nei vieno, nei antro neturėsite. Jei nesiblaškysite šen ten, gausite vertingų žinių, pavyzdžiui, padedančių jums kurti, užsiimti mėgstama veikla, auklėti vaikus. Popietę jūsų kūrybiškumas bus gesinamas lėšų stokos ar netikėjimo jumis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jūsų asmeniniai norai kirsis su jūsų vidiniu poreikiu skirti dėmesio savo šeimai. Harmoniją tame rasti bus sudėtinga, tačiau atidavę duoklę artimiesiems, nesigailėsite. Kas žino, gal net atrasite būdą jiems ką nors pasiūlyti. Popietę būsite griežti visiems, kurie nepaiso jūsų reikalavimų, ypač namuose.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų troškimas pasislėpti konkuruos su jūsų noru aktyviai dalyvauti bendraujant, susitinkant, derantis. Deja, kažin ar ką laimėsite kažko atsisakę. Verčiau imkite vairą į rankas, nes žinote, kur link viską pakreipti. Beje, popietę slogūs prisiminimai ar nuoskaudos trukdys pokalbiams, susitarimams ar informacijos įsisavinimui.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien gali kilti dilemų sprendžiant pasidalinti kai kuo su komanda, ar pasilikti sau. Panašu, kad reikės ieškoti kompromiso ir dar, veikti neakivaizdžiai būdais, norint gauti trokštamą rezultatą. Popietę temdys negrąžintos draugų skolos ar skirtingas jūsų ir komandos narių požiūris resursų panaudojimą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien Mėnulis jūsų ženkle, todėl plaukiosite po savus vandenis, kuriuose kažin kodėl ne viskas bus jums patogu ir miela. Gal dirbti ne ypač norėsite? Gal vadovams kils neatsakytų klausimų? Pasitarnaus jūsų bendražygiai, o popietę bus priežasčių suprasti, kad kai kurių profesinių slenksčių įveikti beveik neįmanoma.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius