-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 30

Trečiadienio horoskopas – lapkričio 30 d.

„Puikus metas sudaryti planą ateičiai. Šios dienos idėjos turės didžiulę jėgą skleistis netolimoje ateityje, todėl be jokios baimės ir negatyvių minčių surašykite sau viską, ko norėtumėte pasiekti. Šiandien esate savo paties likimo kūrėjas“, – perspėja astrologė Lana Kutkytė.
Advento vainikas
Advento vainikas / AOP nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien neverta manyti, kad kitur saulė šviečia ryškiau, o nematomos jėgos gali padaryti jūsų gyvenimą tobulesniu. Verčiau pažvelgti realybei į akis ir priimti konkrečius jums pasiūlytus dalykus. Juo labiau kad jų tikrai bus, jei imsitės atsakomybės ir būsite drąsūs ką nors nuveikti dėl pageidaujamų pokyčių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien galite kiek pasiklysti tarp savo vilčių draugais ar kolegomis ir nusivylimo jais, savo noro pasidalyti kažkuo su jais ar lūkesčių iš jų ką nors gauti. Kuo greičiau suprasite, kad vertinga tik tai, ką galima apčiuopti, tuo greičiau ir efektyviau panaudosite tikras priemones savo ir kitų žmonių sėkmingai dienai kurti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien turėdami nepamatuotų norų dėl karjeros ar laukdami malonių iš savo vadovų, turėsite priežasčių nusivilti. Užuot tam gaišę laiką ir vengę atsakomybės, priimkite iššūkius, kuriuos jums pasiūlys jūsų partneriai ir dar, be to, panaudoję komandines idėjas, nedelsdami kartu imkitės veiksmų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien neapgaudinėkite savęs, tikėdamiesi rasti jūsų kasdienes užduotis palengvinančių priemonių, kaip ir stebuklingų būdų pasirūpinti savo ar kitų asmenų komfortu bei gera savijauta. Tokiu būdu tik save pereikvosite, o rezultato nebus. Darbai ir problemos išnyks, jei atliksite viską taip, kaip geriausiai sugebate.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien neverta rizikuoti dėl to, kas galbūt jums buvo pažadėta. Kaip ir laukti, kad kažkas ateis ir sukurs jums smagią nuotaiką, išvaduodami iš problemų. Rinkitės su džiaugsmu jas patys išspręsti, o tai jus kilstels į pageidaujamą lygmenį ir padės kitus asmenis sužavėti savo išskirtiniais pasiūlymais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jis ar ji gali tapti jums kelrodžiu, dėl kurio mielai aukosite savo laimę, tikėdamiesi kažko nerealaus. Kai burbulas sprogs, suprasite, kad praleidote tinkamą progą atlikti kai ką dėl savo šeimos. Ir net jei namiškių prašymai bus sunkiai įveikiami, pasitelkę savo išradingumą, kai ką namuose atnaujinsite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jums bus sunku susikoncentruoti rimtiems darbams, nes pageidausite užsiimti tuo, kas teikia vien džiaugsmą. Kažin, ar jums dėl to bus pritarta. Ir jei liausitės svajoti apie tobulą dieną, o patys ją kursite su tais, kurie šalia, nevengdami nemalonių pokalbių ar priimdami originalius kitų žmonių pasiūlymus, ji tokia ir bus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien noras kažkam įtikti gali tapti jūsų nuožmiausiu priešu, skatinančiu daryti klaidas, be reikalo išlaidauti ar be prasmės rizikuoti. Jei susitaikysite su laikinais apribojimais ar stygiumi ir nelaukdami malonių iš kitų, darysite apgalvotas reformas kasdienybėje, situacija gali išties pasikeisti jūsų naudai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien turite patys kontroliuoti padėtį, o ne tapti kitų asmenų, ypač šeimos narių, marionete. Tokiu būdu juos nuvilti ir jiems atverti akis bus nelengva, tačiau tai padarę, sustiprinsite save. Verčiau būkite savimi, tikėkite savimi ir kitus tuo įtikindami. Tam gali padėti jūsų netikėti kūrybiniai sprendimai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jums, susiradusiems atokesnę vietą nuo neramaus išorinio pasaulio, bus galima išvengti klaidų bendraujant, teikiant informaciją ar pasirašant sutartis. O tuo pat metu dar ir nepervargti. Daugiau naudos bus iš jūsų vidinių apsisprendimų ir asmeninio gyvenimo pertvarkų, kurioms jau esate pasiruošę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jus gali palaikyti ypatingai gerais, net per gerais bičiuliais ar komandos nariais, linkusiais aukotis ir atiduoti komandai tai, ką derėtų pasilikti sau. Pamiršę aklą altruizmą, o įvykdę kokią nelengvą užduotį dėl komandos stiprinimo ir pasiūlę netikėtų sprendimų, pakilsite aukščiau savo bendražygių akyse.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums galvoje bus tik darbas ir jūsų pastangų įvertinimas. Matydami prieš akis šitą tikslą, būsite linkę aukotis ir net leisitės kažkokiu būdu išnaudojami. Deja, daugiau naudos bus ne iš to, o iš konkrečių pastangų gerinti savo darbo rezultatus ir panaudoti darbe savo neįprastus gebėjimus.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius