-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 13

Trečiadienio horoskopas – liepos 13 d.

Ką mums žada dar viena nauja diena?
Trešnės
Trešnės / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien pripažinę sau, kad pasitikėti šalia jūsų esančiais verta, tinkamai pradėsite ir baigsite dieną. Turėdami sumanymų, norėsite tai nuslėpti, tačiau pasielgę priešingai, gausite palaikymo ir to, ko net nesitikėjote. Tokiu būdu palengvės visos jūsų dienos naštos ir net pildysis kai kurios svajonės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien pripažinkite sau, kad turėti patikimų partnerių – tai tikra palaima. Su tokiu nusiteikimu išties toliau nuvažiuosite, nei pasirinkdami su dienos iššūkiais rungtis vieni ar vienui vieni mėgautis dienos teikiamais malonumais. Išvengę įtarinėjimų ir slapukavimo, vakare suprasite, kad turite jums atsidavusių bičiulių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums reikės mažų dalykų – tokių, kaip skanus maistas, patogi darbo vieta ir jums įprastas darbo ar laisvalaikio ritmas. O kitiems, kurie šalia jūsų dirbs ir ilsėsis, reikės, kad jūs kiekviename žingsnyje parodytumėte, jog žygiuojate išvien su jais. Tokiu būdu, net nerealiausioms viltims bus sąlygos pildytis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien raskite būdų pasidžiaugti, nes tai priemonė pradžiuginti kitus. Ir net jei bus tokių, kurie seks pasakas, kad diena niūri ar slegianti, oras netinkamas ar žmonės ne tie – netikėkite. Per dieną išlaikę pozityvų požiūrį, vakare nepraleisite pro akis pasiūlymų ar žinių, kurios pasieks jus iš toli.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien namai taps jūsų užuovėja ir priemone visiems parodyti, kad yra vieta ir žmonės, galintys suteikti dvasios ramybę. Viena bėda, kad toji ramybė bus sunkiai pasiekiama, ypač, jei dairysitės į kitus ir klausysitės kas ką kalba ir kas kaip jaučiasi. Išlikę ramūs, dienai baigiantis gausite tai, apie ką net nesapnavote.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien ruoškitės būti smalsūs ir judrūs, tačiau tuo nesutrikdantys visų tų, kurie nori dieną leisti ramiai ir būti netrikdomi, pavyzdžiui, jūsų klausimų ar kalbų. Tokiu atveju, pravers patylėti ir pasiklausyti, taip išmokstant ko nors naujo. Vakare antroji pusė maudys jus pažaduose ir tai bus išties smagu.

TAIP PAT SKAITYKITE: 50 metų meilę puoselėjantys Danutė ir Kazimieras – apie tai, kas šeimoje svarbiausia. Darnaus gyvenimo receptai

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien turėsite norų. Ir didesnių, ir mažesnių. Sukdami galvą dėl to, ką turite ir ko ne, ką norite turėti ir ką galėtumėte įgyti, matykite ir tuos, kurie gali jums pasitarnauti išpildydami visus šiuos jūsų norus. Vakare, norėdami, kad nykios pareigos netaptų našta, o būtų tikra atgaiva, įsijunkite šeštojo jausmo mygtuką.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums reikės būti matomiems, net jei apie tai neprasitarsite. Jums dar reikės pagarbos, dėl ko taip pat nieko nesakysite. O dar, jums kaip oro ar vandens reikės to, kad kiti tyliai jums paklustų, kas, šiukštu, turi likti paslaptyje. O jau tuomet jūs galėsite atsiskleisti, parodydami kūrybiškumą ir dvasios stiprybę.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien paisykite ženklų, patariančių, kad kelti kojos į sceną nerekomenduojama. Kad ir kuo užsiimsite, kad ir kokius planus vykdysite ar viltis puoselėsite, leiskite kitiems būti pirmose eilėse, patys brandindami savo sumanymus. Tokiu būdu dienai baigiantis kažkokie lūkesčiai šeimoje priartės prie realybės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien turėsite komandą, kuri galės jums reikiamu metu pagelbėti ar numalšinti apetitą. O šis, bus didžiulis. Nepaisant to, kažin kodėl vis atrodys, jog kažko stokojate: meilės, supratimo, pasitikėjimo ar kitų gerų dalykų. O jei vakaro pokalbiuose dalis tiesos bus pagražinta, dėl to visiems bus tik geriau.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien ieškosite vietos, kurioje išryškėtų jūsų stiprybės ar žmonių, kurie tai pastebėtų. Ir kai lipsite į savo nusibrėžtas viršūnes, tikėkite ne tik savimi, bet ir tais, kurie jums padėjo atsidurti ten, kur esate. Ir jei vakare laikysite rankose tokį laimikį, apie kokį net nesvajota, vadinasi, nesuklydote pasirinkdami.

TAIP PAT SKAITYKITE: Y kartos darbuotojai. Kokiomis savybėmis jie pasižymi?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums bus leista pasirinkti su kuo leisti dieną, su kuo dalintis savo žiniomis, įžvalgomis ir visu tuo, ką gero nematerialaus esate sukaupę. Tiesa, tam reikės pasitikėjimo savimi ir savo žiniomis. Vakare daug ką suprasite, daug ką žinosite, tačiau konkrečių įrodymų ar paaiškinimų tam neturėsite jokių.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius