-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 22

Trečiadienio horoskopas – liepos 22 d.

Sveiki gyvi! Saulėtų šypsenų niekad nebus gana – gražios dienos!
Svajonės
Svajonės / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite nusiteikę kuo taikiau pasiekti visų tikslų, labiau domėdamiesi ne savimi, o kitais žmonėmis. Sėkmingai tvarkysite ir puošite savo namus, galbūt net gausite finansinę paramą ar kitokio pobūdžio palaikymą. O aptarę su artimaisiais savo šeimos ir namų reikalus, išsiaiškinsite ir susitarsite dėl to, kas ilgai nedavė ramybės.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien daug aiškiau matysite savo santykių su artimu žmogumi ar verslo partneriu stiprybes ir silpnybes. Pravartu ryžtis svarbiam pokalbiui, kurio metu apsispręsite dėl bendros veiklos ar kitokių įsipareigojimų. Be to, būsite suinteresuoti kuo atidžiau pasirūpinti jaukia atmosfera darbo vietoje ir gera savo bei kitų žmonių savijauta. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jūsų įtaka, susijusi su finansais, darbu ar sveikata stipriai išaugs. Turėsite ne tik tinkamas sąlygas aptarti savo planus šiose srityse, bet ir stabilizuoti situaciją. Taigi ten, kur iki šiol vyravo sumaištis ir aiškumo stoka, dabar įžvelgsite kryptį, atrasite būdą, padedantį sukurti saugius ir tvirtus finansinius pamatus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien drąsiai prabilkite apie savo asmeninius planus ir ta kryptis, kuria tikėsite, jums ilgainiui suteiks pasitikėjimo. Šįkart nepasiteisins taisyklė, kad savo ketinimus reikia laikyti paslaptyje – jais pasidalinę, daugiau įkvėpimo ir stiprybės įgysite. O jūsų patarimas gali kam nors tapti tikru gydančiu ir sutelkiančiu balzamu. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Norėdami gauti atsakymus šiandien turite žvelgti ne kur kitur, o į savo vidų. Net jei turite mažai vilties – juos ten išties atrasite. O jau tuomet, gavę pakankamai vidinės stiprybės, tylomis regzkite planus. Tiesa, gali atsirasti poreikis apie asmeninius reikalus padiskutuoti su patikimu žmogumi ar šeimos nariu. Viską tikrinkite savo vidumi. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dirbdami komandoje ar pramogaudami kartu su bičiuliais šiandien pasieksite geriausių rezultatų. Iš tiesų šiuo metu turite viską, kas jums leidžia tapti lyderiais, o jei atidžiai klausysitės, išgirsite jums vertingų patarimų ar informacijos. Projektas, kurį su komanda pradėsite, padės sukurti jums ilgalaikius, tvirtus ir patikimus ryšius. 

Taip pat skaitykite: 10 toksiško žmogaus bruožų: išvenkite galimos žalos

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dėl Mėnulio jūsų ženkle būsite kiek jautresni jus supančiai aplinkai ir niekaip nepaslėpsite savo reakcijų, tačiau bus kas jus sutelkia rimtiems darbams. Susikoncentravę ties savo profesiniais tikslais, juose atskyrę pelus nuo grūdų, jūs pasiklosite sau stabilesnius finansinius pamatus ir sukursite sąlygas pritaikyti tai, ką geriausiai sugebate.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiek tiek laiko, kurį skirsite tam, kad pabūtumėte vieni, šiandien leis jums tinkamu būdu atstatyti savo prarastas jėgas ir aiškiau pamatyti savo norus bei galimybes. Tuomet būkite tikri, kad jūsų planai, susiję su kelionėmis ar studijomis, turi realią galimybę išsipildyti. Tačiau neturėkite paikų vilčių, kad tai įvyks per vieną dieną ar savaitę. 

Taip pat skaitykite: Laimingo gyvenimo trukdžiai: liaukitės pagaliau save kaltinę

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tam tikras materialias ar dvasines skolas šiandien atiduodami išvaduosite iš sąstingio daugelį savo gyvenimo sričių. O keli ryžtingi žingsniai, susiję su ilgalaikiais finansiniais planais (ypač bendrais su kitais asmenimis) ar pokalbis, kurio visaip bandėte išvengti, būtų geras spyris, paskatinantis galiausiai judėti pirmyn.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien bendradarbiaudami su kolegomis, bendražygiais, draugais ar savo antrąja puse, netrukus atvyksite į tą stotelę, kurioje norėtumėte būti. Esate apkrauti nepakeliama našta? Pasidalinkite ja ir pasaulis aplink jus taps ryškesnis, paprastesnis ir patogesnis. Net jei pokalbis, į kurį jus pakvies, jūsų visai nedžiugus, jo rezultatai jūsų nenuvils. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandienos įvykiai, jūsų pokalbiai su vadovybe ar atliktos užduotys, kurioms ilgokai neradote noro ir laiko, ilgainiui atneš teigiamų permainų į jūsų kasdienybę ir dienotvarkę. Jei turite sveikatos problemų, pokalbio su autoritetingu žmogumi dėka galite rasti sprendimą, kuris padėtų jums atsikratyti slegiančios problemos ar negalavimo.

Taip pat skaitykite: Balta virtuvė? Kodėl gi ne!

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Turintys planų ar ketinimų, susijusių su atžalomis, šiandien gali rasti praktiškų sprendimų, padiskutavę su tai išmanančiu žmogumi. Jūsų pomėgis gali tapti jums kai kuo daugiau nei vien laisvalaikio užsiėmimu, romantiški santykiai pakrypti nuolatinių ryšių linkme, o įvairiausi kūrybiniai polėkiai įgauti aiškesnes formas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius