-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 19

Trečiadienio horoskopas – rugpjūčio 19 d.

Indų liaudies išmintis byloja, kad nedaug laiko reikia, kad daug gero padarytum. Pradėkime nieko nelaukdami, ir gyventi bus geriau!
Laikrodis.
Laikrodis. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kiek šiandien įvairiausiuose asmeninių ir darbo santykių labirintuose išlaviruosite, tiek laimingi būsite ir tokiais laimingai kitus padarysite. O tai bus paprasta, ypač jei padarysite tai, ką mylimi asmenys jūsų yra prašę. Tramdykite savo laisvės poreikį, kuris vers jus griauti tai, ką iki šiol kruopščiai statėte. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien būsite nepralenkiami, kai kažkas prašys jūsų nuoširdžiai pasidarbuoti, aktualias temas su kolegomis aptarti ir, reikalui esant, jiems patalkinti ar jais pasirūpinti. Santykius su jais, našų darbą ir gerą savijautą gadins netikėtai išnirusios praeities drumzlės, o šildys iš namų dvelkiantys nostalgiški kvapai. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien galite dalytis džiaugsmu, spinduliuoti meilę ir tviskėti kūrybiškumu. Tačiau komandos dvasia, užuot visus suvienijusi ar jūsų gerąjį potencialą panaudojusi, jūsų galvoje viską sujauks. Laimei, popietę sutikta seniai matyta moteris, gal giminaitė ar šiaip sena pažįstama, jūsų niūrias mintis išvaikys ir geru žodžiu sušildys.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien saugosite savo namus ir savo asmeninį pasaulį nuo visko, kas gali jam pakenkti, tačiau sėkmė tai šalia eis, tai kiek atsitrauks. Galimas daiktas, jums teks netikėtai prisiminti tai, ko iki šiol nespėjote padaryti, ir trauktis nebus kur. Nepatogumo stoką kompensuosite gražiais daiktais ar pirkiniais, apie kuriuos ne pirma diena galvojate.

Taip pat skaitykite: Daugiausia baltymų turintys produktai tiems, kurie nemėgsta mėsos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius