-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 28

Trečiadienio horoskopas – spalio 28 d.

Kokią dieną jums žada šiandien žvaigždės?
Meškutis ir raudonos rožės
Meškutis ir raudonos rožės / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien susitelkę į darbą, ne tik tinkamai viską atliksite, bet ir savo pastangomis stabilizuosite asmeninių finansų sritį. Be to, atlikdami kasdienes užduotis lengvai pritaikysite savo gebėjimus ir įgūdžius. Tiesa, vis priminkite sau ir kitiems, kad skubėti neverta, o daug svarbiau pasimėgauti veikla ir tuo, ką per ją įgyjate.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien dėmesį į save atkreipsite be jokių pastangų ir tiems, kurie ims iš jūsų pavyzdį, seksis kur kas geriau. Todėl ir jums nėra ko blaškytis. Verčiau visą dieną neskubėti ir, išliekant savimi, džiaugtis galimybėmis, kurias atvers jūsų kūrybiškumas ar malonios patirtys, už kurias galėsite būti dėkingi mylimiems asmenims ar vaikams.

Taip pat skaitykite: Savaitės horoskopas – spalio 26–lapkričio 1 d.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei šiandien patirsite jausmą, kad niekaip nepavyksta gyventi dienos ritmu, pasilikite nuošalyje arba labiau susitelkite į savo šeimą. Išties, daugiausia džiaugsmo teiks asmeninis gyvenimas, namai ir visi, kas juose gyvena, primindami, kokie jūs jiems svarbūs. Ir būtų puiku, jei ką nors pernelyg nesiafišuodami patys dėl savo šeimos vakare atliktumėte.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien nepamirškite būti čia, kur vyksta tikrasis gyvenimas, o ne skubėti kur nors ieškant nuotykių ar jums malonių žmonių. Viskas, ko jums reikia, yra ten, kur jūs esate. O jei dar būsite atidūs pašnekovai, patikimi komandos nariai, turintys ne tik gerų idėjų, bet ir žinantys būdų, kaip jas įgyvendinti – jūsų laukia smagi diena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius