Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 17

Fotografas pristatė įstabią nardančių šuniukų fotosesiją

Ar kada susimąstėte, kaip atrodytų jūsų šuniuko išraiška, jei panardintumėte jį po vandeniu?
Šuniukas
Šuniukas / „Shuterstock“ nuotr.

Garsus ir pasaulyje pripažintas fotografas Sethas Casteelis nusprendė į šį klausimą atsakyti vaizdais ir sukūrė nuotraukų knygą „Underwater Puppies“ (liet. „Šuniukai po vandeniu“), į kurią sudėjo 72 po vandeniu nardančių šuniukų nuotraukas.

Šis kūrinys yra jo pirmosios knygos „Underwater dogs“ (liet. „Šunys po vandeniu“), išleistos dar 2012 metais ir tapusios „New York Times“ bestseleriu, tęsinys. Šįkart fotosesijos herojai – maži, bet neįtikėtinai mieli šuniukai, kuriuos nardyti išmokė pats fotografas, rašo huffingtonpost.com.

Iš viso 1 500 šunų iš gyvūnų globos įstaigų išteniravęs fotografas tikina, kad mažieji keturkojai išties gali pakelti nuotaiką bet kuriam žmogui.

Prisijunkite prie daugiau kaip 84 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

„Šuniukams nesvarbu, kas jūs esate, jiems nerūpi, kuo jūs užsiimate ar kur einate, jie tenori jus mylėti ir būti jūsų draugu. Manau, dėl to mes juos taip ir mylime“, – pristatydamas fotosesiją sakė S. Casteelis.

Savo kaip fotografo karjerą Sethas Casteelis pradėjo fotografuodamas benamius šunis, norėdamas jiems padėti susirasti namus ir mylinčius šeimininkus. Netrukus šunų prieglaudos sulaukė vis daugiau globotinių norinčių susirasti žmonių. Puikių rezultatų paskatintas, fotografas nusprendė fotosesijoje užfiksuoti ir mažus šunelius, kuriems nepaprastai reikia namų.

„Mano knygos tikslas – pademonstruoti benamių šunelių grožį ir priminti žmonėms, kad ir prieglaudose yra nuostabių keturkojų, kurie laukia mylinčių šeimų ir gerų šeimininkų“, – tikina S. Casteelis.

Siūlome pasižiūrėti nuostabios fotosesijos nuotraukas:

Daugiau mažų šunelių fotosesijos nuotraukų rasite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius