Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 30

Astrologės Lanos Kutkytės spalio sėkmės kalendorius

Susipažinkite su astrologės Lanos Kutkytės specialiai Ji24.lt sudarytu spalio mėnesio sėkmės kalendoriumi, kuriame rasite paaiškinimų, ką tą dieną geriau daryti, o ko – vengti.
Šoliuojantys žirgai.
Šoliuojantys žirgai. / Fotolia nuotr.

1 savaitė

Spalio 1 d.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Astrologė Lana Kutkytė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Astrologė Lana Kutkytė

Šią dieną verta skirti ne tik aktyviam darbui, bet ir sveikatai stiprinti. Atkreipkite dėmesį į praktiškus gyvenimo reikalus, tokius kaip fizinis kūnas, išvaizda, pinigai, darbas, maistas. Pagalvokite: ko trūksta, kad jūsų gyvenimas taptų toks, kokio jums norisi, ir nuskubėdami pradėkite to siekti. Tuo labiau, kad ši diena leidžia nesunkiai pamatyti savo problemas ir sužinoti, ką daryti, kad šių problemų nebeliktų. Tiesiog stebėkite ir įsiklausykite į ateinančius ženklus iki 21 d.

Spalio 2 d.

Geriausia būtų ignoruoti savo šios dienos idėjas, o tuo labiau jų nepiršti kitiems. Į pasiūlymus, atėjusius iš kitų žmonių, taip pat reikėtų žvelgti atsargiai, kadangi lengva bus įsipainioti į pavojingas situacijas. Nepasirašinėkite jokių sutarčių ir nieko nežadėkite, tiesiog tvakykite įprastus darbus ir skirkite daugiau laiko poilsiui.

Spalio 3 d.

Būkite atsargūs už vairo, pokalbiuose, tvarkydami dokumentus ar dirbdami su technika. Susilaikykite nuo apkalbų, tuščiažodžiavimo, situacijų aiškinimosi, diskusijų, nors kaip tik tai ir gali šiandien itin traukti. Pabūkite ramybėje, kuo mažiau kalbėkite ar susirašinėkite, nes per tai gali ateiti nesusipratimai. Nei šiandien, nei rytoj nepatartina pirkti jokios technikos.

Spalio 4 d.

Iki 10.30 val. susilaikykite nuo ginčų, skubėjimo, nebūtinų pokalbių ar susitikimų, būkite atidesni už vairo bei tvarkydami dokumentus. Nuo 10.30 val. laukia harmoningas laikas, tinkamas tiek smulkiems darbams, tiek ir poilsiui. Puikus metas aplankyti seniai matytus giminaičius arba imtis aktyvaus būsto tvarkymo ar remonto.

Taip pat skaitykite: 11 priežasčių, kodėl jaučiamės nuolatos pavargę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius