Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 03 17

Dienos horoskopai 12 Zodiako ženklų

Kovo 18 dienai.
Valdemara
Valdemara / 15 min.lt nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Šiandien jus labiausiai gelbės tamsiai mėlyna spalva. Tai gali būti ir drabužiai, ir automobilis, ir indai, ir kasdieniai aksesuarai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šią dieną priimkite draugų pasiūlymus. Jei kvies eiti apsipirkti ar sočiai pavalgyti, ilgai negalvokite, nes nusipirkti drabužiai ar maisto produktai bus labai kokybiški. Geriems Jaučio ženklo žmonėms ši diena turėtų būti neįtikėtina, išskirtinė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Kadangi esate smalsus ir mokate ieškoti išskirtinės informacijos, paieškokite istorijų ar legendų apie Lemuriją, jau nebeegzistuojantį žemyną Indijos vandenyne. Jei ką nors rasite, būtinai papasakokite visiems.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

Naudokitės patarimais, valdžią turinčių žmonių užtarimu ir palankiais įstatymais. Jei tik sugebėsite išnaudoti progas, tikėtina, kad ilgai gyvensite laisvai ir paprastai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Puikiai turite žinoti, ką ir kaip daryti, kad imtumėte semtis neišsenkančios energijos – juk visa tai jums realiai siūloma, tik nenumokite ranka.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Norite neįtikėtino pasiūlymo? Susiraskite žvaigždynų žemėlapį, o jame – Oriono žvaigždyną. Paieškokite istorijų, legendų, mitų apie jį. Tikėtina, kad sužinosite apie stebuklą, esantį visiškai šalia.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Šią dieną kuo daugiau būkite uždaroje patalpoje, kuo ji mažesnė – tuo geriau. Tinkamas metas apsispręsti, ką norite veikti per artimiausius metus: šliaužti ar skristi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Stenkitės nesikišti į kitų gyvenimus, niekam nepiršti savo nuomonės, nes tai yra vieni didžiausių juodulių, kuriems sunkiai atsispiriate. Šią dieną labai lengva tapti geranoriškam.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Padarykite kokį nors gerą darbą namų labui. Jei tik turite laiko ir noro, susitvarkykite nuosavo būsto pasienius, atsikratykite nereikalingų rakandų. Tai viena geriausių dienų kosmetikos pardavėjams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Pasirūpinkite giminaičiais ar kaimynais. Padėkite jiems apsipirkti, pasipuošti ar įsigyti knygą. Jei šalia atsiras nuliūdęs kolega, padrąsinkite, padėkite pabėgti nuo liūdnų minčių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Gražių ketinimų vedami galite įžvelgti gana lengvą būdą, kaip užsidirbti pinigų. Jei tik egoistiškai trokšite turėti daugiau, verčiau ir nepradėkite. Tinkamas laikas nuvalyti ar sutvarkyti viską, kas kabo ant sienų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Pasiklausykite tamsiaodžių dainininkų atliekamų melodijų ar bliuzo. Tinkama diena pasivaikščioti meno parodoje, akis paganyti ties gražiais peizažais ar natiurmortais. Įsigykite trokštamą aksesuarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius