Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 11 28

Gruodžio mėnesio horoskopas

Atrodo, jau tiek nedaug beliko iki pačių gražiausių ir stebuklingiausių metų švenčių – Šv. Kalėdų. Belaukdami jų, pasidomėkite, ką gruodžio mėnesį jums yra numačiusios žvaigždės. Galbūt stebuklų sulauksite dar anksčiau? Siūlome paskaityti astrologės Lanos Kutkytės sudarytą gruodžio mėnesio horoskopą.
Kalėdos
Kalėdos / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pirmąsias dvi dekadas ypač perspektyvu viskas, kas siejasi su užsieniu. Taigi apsvarstyti, ar vykti į kelionę, tikrai verta ir net rekomenduojama. Kelionės jus tarsi pažadins, suteiks jėgų, įkvėps pasitikti naujas gyvenimo perspektyvas.

Vis dėlto būkite atsargesni: tai ne tik sėkmės, bet ir azarto, neapgalvotos aistros laikas, todėl venkite rizikuoti pinigais ar santykių tvirtumu. Paskutinę dekadą teks daugiau jėgų skirti profesiniams reikalams: čia laukia griežti apribojimai.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Teks susitaikyti su būtinomis permainomis. Netikėtai padėtis ims keistis – tai vyks taip sparčiai, jog net prarasite vidinę pusiausvyrą. Vėliau suvoksite, kad pokyčiai buvo reikalingi, nes išgelbėjo nuo to, kas trukdo jums tapti laimingais.

Sunku bus sutramdyti didžiulę šio mėnesio energiją, tačiau tik taip subręs visai naujos galimybės tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Kuomet šį mėnesį kažką prarasite, pernelyg nesisielokite, nes taip atsiras vietos naujiems projektams.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Aktualiausi taps tvirtos partnerystės klausimai. Pasirūpinkite net ir menkiausiomis savo įvaizdžio detalėmis, kadangi tai išties intensyvaus bendravimo laikas. Susitikimuose su jums svarbiais žmonėmis ne tik maloniai pabendrausite, bet ir aptarsite būtinus darbo reikalus.

Taip pat svarbu išsaugoti taiką su meilės partneriu – tai rimtų sprendimų metas. Jei santykiai neskaidrūs, tuomet tai galimų ginčų ir atviros priešpriešos laikas, kuris gali nurodyti didžiausias problemas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei gruodžio mėnesį norite sėkmingai kopti į karjeros olimpo kalną, tuomet jokiais atvejais nepulkite į abejotinas avantiūras ir nebandykite manipuliuoti kitais – tai tikrai nepasiteisins. Sąžiningai, atsakingai, kantriai dirbkite ir vadovybės akyse atrodysite itin vertingas darbuotojas, o tai kiek vėliau atneš jums galimybių pasiekti rimtų laimėjimų.

Taigi būkite kantrūs ir reiklūs patys sau, tad mėnesio pabaigoje galėsite pasidžiaugti saldžiais sėkmės vaisiais. Puikus laikas ieškantiems darbo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pirmos dvi savaitės jums vienos iš maloniausių šiemet. Pasidžiaukite tuo, ką gero turite savo gyvenime jau dabar, ir labiau branginkite tuos, kuriuos mylite. Tai jums suteiks dar daugiau jėgos ir džiaugsmo.

Rodos, niekas – net paprastai įkyrūs buities ir darbo rūpesčiai – nesugebės sugriauti sėkmės kūryboje bei geros nuotaikos. Tiesa, nerizikuokite pinigais ir pernelyg neišlaidaukite, nes tokios pagundos tikrai laukia. Paskutinę savaitę jus ir vėl pašauks pareigos bei rūpesčiai darbe.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Net ir labai norėdami, sunkiai galėsite suspėti nudirbti visus darbus. Susikaupimo stoka bei emocinis jautrumas jums neleis stropiai dirbti, todėl tiesiog pristabdykite gyvenimo tempą ir leiskite sau kiek daugiau patinginiauti.

Gruodį taps svarbu, kad širdgėlai ištikus, galėtumėte kažkam pasiguosti ir draugiškai pasipasakoti, todėl nepraraskite artimo ryšio su šeima ir artimiausiais draugais. Paskutinę mėnesio savaitę aplankys sėkmė meilėje ir finansiniuose reikaluose.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Norėsite dažniau pamiršti įsipareigojimus ir gyventi laisvai, dinamiškai. Jausite, kad gyvenime vyksta labai intensyvus judėjimas – veiklos nestigs. Vis dėlto darbe svarbių įvykių tikimybė visai nedidelė, kadangi bus svarbus bendravimas ir informacijos kaupimas, kuris suteiks naudos tik ateityje.

Skirkite dėmesio reikalingoms žinioms įgyti, išmokite kažko naujo – tai pavyks lengvai. Paskutinę savaitę teks įdėti pastangų palaikant ramybę namuose bei tinkamai suprasti šeimos poreikius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ieškokite laimės paprastuose dalykuose: ilgiau pamiegokite, įsigykite gražų drabužį ar apsilankykite grožio salone. Tai puikus laikas romantiškiems pasimatymams. Panašu, kad iš tikro galėsite pajusti patogaus gyvenimo skonį.

Gruodžio 23 dienos vakarą įvyks Saturno perėjimas iš Skorpiono ženklo į Šaulio, todėl pajausite, kad dvejus metus trukęs nelengvas periodas palaipsniui traukiasi. Paskutinę savaitę sutiksite įdomių žmonių, iš jų perimsite naudingą jums informaciją.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gruodis – džiugus, sėkmingas ir intensyvus mėnuo. Verta pasitikėti savo jėgomis ir nuveikti kažką svarbaus. Pasistenkite nesusitapatinti su aplinkinių rūpesčiais, o verčiau pagalvokite apie savo poreikius. Šį mėnesį leiskite sau būti kiek savanaudiškais ir daugiau laiko skirkite sau.

Gruodžio 23 diena jums yra svarbi data – Saturnas dvejiems metams ateis į Šaulio ženklą, tad jūsų laukia rimtos permainos. Jei esate pasiruošę dirbti su savimi ir norite keistis, tuomet tai gali būti įdomus laikas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirmos dvi savaitės gana sunkios – neužsikraukite per daug įsipareigojimų. Jūsų energijos potencialas bus išeikvotas, lydės susierzinimas, skausmingiau nei paprastai reaguosite į emocinį aplinkinių šaltumą ar nemalonias kalbas. Viskas gali atrodyti blogiau nei yra iš tikro.

Paskutinė savaitė ir vėl pakvies aktyviam gyvenimui, norėsite lėkti pirmyn, visur dalyvauti ir lyderiauti. Seksis dauguma sumanymų, todėl drąsiai planuokite svarbius darbus. Puikus laikas aktyviam laisvalaikiui ir sportui.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norėsite kuo daugiau asmeninės laisvės, kad galėtumėte įgyvendinti savo idėjas, o jų turėsite pakankamai. Originalių sumanymų jums kils tiek, kad greičiausiai nesugebėsite visko realizuoti. Nebijokite savo idėjomis pasidalyti su draugais ir kolegomis, nes taip atversite sau naujas galimybes, susitarsite dėl pagalbos ir naudingo bendradarbiavimo. Visus svarbiausius darbus pasistenkite nuveikti iki gruodžio 22 dienos, nes kitaip galite pervertinti savo fizines ir finansines galimybes.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Sprendimus gebėsite priimti šalta galva, tapsite oficialesni ir racionalesni. Tai jums tikrai pasitarnaus darbe, užmezgant dalykinius kontaktus ar plėtojant verslo reikalus – įgysite aplinkinių pasitikėjimą. Dėl savo valios profesiniame gyvenime pasieksite puikių rezultatų, nors dėl to bus mažiau sėkmingi meilės reikalai.

Paskutinė savaitė yra jūsų norų išsipildymo laikas, kuomet laukia gausybė nuostabių naujienų, įdomių susitikimų ir likimo dovanų – viso to jūs esate verti, tad nenustebkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius