-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 03

Horoskopas kovo 3 d., ketvirtadieniui

29-oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių. Ruošinėkitės namuose, švarinkitės

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei seniai dirbate beveik už dyką, pats metas reikalauti didesnio užmokesčio. Jei negausite tiek, kiek tikitės, galbūt verta pradėti ieškoti kito darbo.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Apkartinsite gyvenimą ir sau, ir partneriui, jei imsite jį įtarinėti, šnipinėti. Profesinėje veikloje nebijokite išbandyti ką nors naujo. Ir darbe, ir atlikdami visuomenines pareigas turėsite gerų progų atskleisti savo sumanumą ir žavesį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tinkamas metas imtis naujos veiklos, investuoti. Būsite komunikabilūs, lengvai spręsite visas problemas. Gera diena pagerinti santykius su draugais, mylimaisiais, ieškoti naujų bendravimo būdų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nebūkite tikri, kad darbe neturite galimybių siekti karjeros – būkite kantrūs, mokėkite laukti. Nepavydėkite, jei kolegoms kol kas sekasi geriau.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nesiimkite darbų, kurių neįstengsite atlikti, net jei norite įtikti vadovui. Jeigu ką blogai padarysite, jį dar labiau nuvilsite. Pagrindiniam darbui skirkite daugiausia dėmesio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būkite sumanūs, nekelkite darbdaviams per didelių reikalavimų. Įdėmiai klausykite, kas jums sakoma, siūloma. Iki pietų darbe bus sunku susikaupti, todėl nedarykite šiandien to, ką galima atidėti iki rytdienos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe skubėkite lėtai. Ryžtingi veiksmai galimi, jei esate visiškai tikri jų pagrįstumu. Šiandien ypač gerai seksis spręsti su finansais susijusius klausimus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Geriau pernelyg neįsijausti į svetimas bėdas, nes tai sekins ir atitolins nuo savų svarbių reikalų. Antroje dienos pusėje tikėtinos kritinės, aštrios situacijos, bet čia nederėtų veikti jėga.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nekurstykite aistrų ir iš musės nedarykite dramblio. Kita vertus, kiek paaštrėję santykiai su aplinkiniais padės atskirti pelus nuo grūdų – draugus nuo apsimetėlių pataikūnų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Užsimezgusios pažintys bus ilgalaikės, peraugs į draugiškus ar net romantiškus santykius. Tinkamas metas tvarkyti žemės nuosavybės klausimus, susitikti su svarbiais žmonėmis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pravers draugų patarimai, patirtis. Į viską žvelkite filosofiškai. Tai, kas vyksta su jumis ir aplink jus, kol kas tėra pradžia. Nepersistenkite bendraudami su kolegomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius