-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 27

Horoskopas lapkričio 27 d., šeštadieniui

23-oji Mėnulio diena. Nesėkminga diena. Daug agresijos, irzlumo. Žmonės, linkę kerštauti, pykti, tą dieną ypač pasiduoda šioms silpnybėms. Galimi kivirčai, nubunda žemi instinktai: gobšumas, plėšrumas, egoizmas gali pasireikšti tiems, kuriems iš esmės tai nebūdinga.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Kelionėms bei susitikimams tinkama diena. Tik nepamirškite atsipalaiduoti, atsitraukti nuo dalykinių rūpesčių: juk ši diena bet kokiu atveju skirta poilsiui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena gali būti kiek nervinga, mat būsite pavargęs, o susikaupę buitiniai reikalai neleis ilsėtis. Visgi vakarop nuovargis padarys savo, tapsite vėl tolerantiški ir taikūs.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors puikiai žinote, ko jums reikia, tačiau vieni mažai ką galėsite pakeisti – daug ką lems partneriai. Spręskite su jais esamas problemas, jei reikia, ieškokite naujų sąjungininkų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį būsite labai darbingi – tai puiki proga imtis didelio tvarkymosi, kažką iš esmės pakeisti namuose. Šeštadienio vakarą daugiau šilto dėmesio skirkite antrajai pusei.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Romantiški ir puikiai nusiteikę būsite beveik visą šeštadienį. Puikus bus ir šeštadienio vakaras, jei nesistengsite pastebėti visų artimųjų trūkumų – nepamirškite apie artimųjų nuopelnus, jų gerąsias savybes.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite nuoširdūs, žavūs, todėl aplinkinių simpatijos bus skirtos jums – patirsite atkaklių gerbėjų atakų, sulauksite aistringų prisipažinimų. Tiktai neskubėkite tarti "taip", ypač jei būsite apimti gailesčio ar skatinami dosnumo, kilnumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena nebloga, jei ketinate tvarkyti įvairius reikalus, susitikti su žmonėmis. Vėliau geriausiai jausitės būdami kartu su artimaisiais ir savo namuose.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien laukia nuotykiai, nauji įspūdžiai, gali užsimegzti ir naujas romanas, galbūt su senu draugu ar drauge. Būkite jautresni, atidesni draugams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nesipriešinkite antrosios pusės valiai. Šiandien tokia diena, kai vertėtų šeimos vairą perduoti kitam. Jus suartins bendri darbai, buitiniai rūpesčiai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neverta planuoti savo arba artimųjų ateities – galite nuspręsti klaidingai, o tai sukels stresą šeimoje. Jei rastumėte laiko kartu su mylimais žmonėmis pailsėti – visiems būtų tik į naudą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums diena bus rami, greičiausiai norėsite skaityti, domėtis menu, teatru. Puiku, jei būsite su sutuoktiniu ar tuo žmogumi, kurį norite pavadinti savo antrąja puse.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienis geras metas taikytis, ypač su sutuoktiniu arba žmogumi, su kuriuo sieja senas romantiškas ryšys – nesunkiai rasite kompromisą. Šeštadienis tiks ir aptarti meilės santykių perspektyvas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius