-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 19

Horoskopas liepos 19 d., pirmadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei jūsų piniginėje dar yra pinigų, nemanykite, kad šiandien būtinai reikia kažką su jais nuveikti. Pats blogiausias variantas – juos paskolinti, kad ir pačiam geriausiam draugui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tikėtinos geros karjeros perspektyvos. Tik saugokitės pasirodyti esąs egoistas, siekdamas savo tikslo nelipkite per kitų galvas – šitaip prisidarysite sau priešų, kurie ateityje gali gerokai apkartinti jums gyvenimą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien iš pat ryto turėsite puikią progą sužibėti netikėtais talentais, pademonstruoti savo sugebėjimus ar nuovoką. Ypač moterys dėl savo žavesio ir nežabotos fantazijos turi daug šansų atsidurti dėmesio centre.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tikėtinos nelauktos papildomos išlaidos, o štai planuotų pajamų laiku galite ir negauti. Užtat materialinius nepriteklius su kaupu kompensuos šiluma ir savitarpio supratimas šeimoje ar su artimu jums žmogumi. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandie galite būti apkrautais neplanuotais darbais, gal teks ilgėliau pasėdėti darbe. Saugokitės bendradarbių pavydo ar intrigų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Darbas šiandien neteiks jokio džiaugsmo, vargins mieguistumas ir nestiprus galvos skausmas. Būsite itin išsiblaškęs, tad šiandien verčiau vengti masinio žmonių susibūrimo vietų, kiek įmanoma apriboti išlaidas, saugoti asmeninius daiktus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Tai metas, kai dalykiniai susitikimai duos mažai naudos. Vertėtų vengti maisto, kurio sudėtyje yra cukraus ir krakmolo. Daugiau vartokite skysčių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe verčiau neužsikraukite visų darbų ir visos atsakomybės sau – pasidalinkite ir su kolegomis. Moterims praverstų labiau pasirūpinti savo išvaizda.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Trokšdamas kaip nors pasižymėti, išsiskirti iš minios, blaškysitės iš vieno kraštutinumo į kitą. Šito vargu pavyks išvengti. Bent jau pasistenkite nesusigadinti santykių su šeimos nariais, išlaikyti savo gerą vardą darbo kolektyve.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Vakarykščio kivirčo ar nesusipratimo priežasčių neskubėkite aiškintis šiandien – tik dar labiau pabloginsite situaciją. Viskas susitvarkys kur kas greičiau, jei leisite rutuliotis įvykiams sava vaga ir natūraliu tempu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Moterys neturėtų daryti toli siekiančių išvadų, jei po darbų išvargęs vyras vakare nerodo joms pakankamai dėmesio. Tai dar tikrai nereiškia, kad jis turi kitą. Vyrai turėtų apsiriboti homeopatiniais vaistais – cheminės priemonės atneš daugiau žalos, nei naudos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pernelyg viliojantys pasiūlymai turėtų sukelti jums įtarimą, ir ne be pagrindo. Saugokitės sukčių ir pataikūnų. Ir vieni, ir kiti šiandien jums vienodai pavojingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius