-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 02

Horoskopas liepos 2 d., penktadieniui

20–oji Mėnulio diena. Tai viena geriausių Mėnulio dienų: rimta, švari, produktyvi. Labai gerai, jei pakankamai laiko skirsite rimtiems apmąstymams: koreguokite strategiją, numatykite tolesnį kelią.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsis laisvės, savarankiškumo, turėtų atsiskleisti kūrybiškoji jūsų pusė. Visgi ne viskas klostysis ramiai, jei priimsite nelauktus svečius.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Senos pažintys padės išspręsti finansines problemas. Didelių ilgalaikių projektų verčiau nepradėkite. Sunkią minutę sulauksite labai vertingos paramos ir supratimo iš šeimos narių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite gana emocionalus. Savo nuomonę ginsite labai energingai, nesirinkdamas žodžių nei priemonių. Pasistenkite nepadaryti nieko tokio, ko vėliau tektų gailėtis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Verčiau palaikykite liežuvį už dantų, nes žodis, išlėkęs žvirbliu, sugrįš jaučiu. O tuomet galite tikėtis visokiausių nesusipratimų. Be to, galite būti labai agresyvus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Įtempto, bet ir produktyvaus darbo diena. Nustosite dūsauti ir pavydėti kitiems, atvirkščiai, pats turite visus šansus tapti sektinu pavyzdžiu. Deja, jausite nuovargį, nelabai norėsite skirti dėmesį artimiesiems, o dėl to jie gali būti nepatenkinti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasitaikys proga susitikti su įtakingais žmonėmis – tuo turėtumėte būtinai pasinaudoti. Parodykite save iš gerosios pusės, kad sudomintumėte galimus partnerius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Visuose reikaluose galite tikėtis senų draugų paramos. Šiandien gali apnikti abejonės – kratykitės jų kuo greičiau, taip tik gaištate laiką.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Niekaip nepaliausite jaudintis – galbūt dėl vaikų, gal dėl darbo ar nesisekančių santykių. Stenkitės neimti visko taip giliai į širdį, taip pat nepamokslaukite ir nurodinėkite artimiesiems.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gyvenimas ne vien darbas – dirbkite taip, kad nereikėtų aukoti savo sveikatos. Visgi to pasiekti bus sudėtinga, kadangi pasitaikys nuostabių progų ir pasiūlymų darbe, kurie skatins siekti daugiau.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Suprasti jus šiuo metu bus sudėtinga, kadangi vienu metu prisiimsite visas pareigas, parodysite savo drąsą ir narsą, o kitu momentu galite supykę viską blokšti į šoną, užverti duris ir atsisakyti bet kokių pareigų, motyvuodami tuo, jog esate ne mašinos ir turite savo teisę į laisvę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums reikėtų įgyti imunitetą nuo blogų žvilgsnių. Nesiseks darbai, nesugebėsite atsiriboti nuo darbo, nuo užgriūnančių nemalonių pareigų ir nuo artimųjų, kurie lyg tyčia tokiu sudėtingu momentu dar labiau bus nepatenkinti ir nuolat reikš savo norus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Viskas klostysis savaime, pastangų rodos nė nereikės. Problemos spręsis savaime, reikalingi žmonės paskambins, o sprendimus galite net susapnuoti. Aplinkiniai bus malonūs, ir į prašymus atsilieps teigiamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius