-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 20

Horoskopas rugpjūčio 20 d., šeštadieniui

21 Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nepatartina imtis svarbių reikalų, nes būsite nusiteikę gana lengvabūdiškai. Galite sulaukti kritikos ir apkalbų. Tačiau būsite tokie žavūs ir žaismingi, kad komplimentų taip pat netrūks.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Noriai dirbsite viską, kas leidžia užsidirbti pinigų. Jeigu savo tikslų sieksite negarbingai, visų pirma, pakenksite patys sau. Antroje dienos pusėje galite tikėtis malonių kontaktų bei naujienų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galima tikėtis didesnio tarpusavio supratimo, atjautos, ypač antroje dienos pusėje. Gali būti, kad kažkieno draugiškas patarimas, pamokymas išvaduos jus iš keblios situacijos ar bent jau padės kitaip į ją pažvelgti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali kilti nemalonumų dėl draugų arba šeimoje. Pasistenkite labai nepykti ir nesibarti, nes atsiprašinėti galų gale gali tekti jums. Geriausia, ką galite padaryti – patylėti ar bent jau nekelti balso.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kokia bus ši diena, labai priklauso nuo to, ar sugebėsite planingai veikti. Nesileiskite skubinamas, nes nebegalėsite susikaupti ir produktyviai dirbti, bet ir nelėtinkite tempo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Puiki diena vienu mostu susitvarkyti su krūva darbų, anksčiau atidėtų geresniems laikams. Jei vakare, po sunkios dienos, norėsis savo vizitu kažką nudžiuginti, taip ir padarykite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Sutelkite visą savo kantrybę ir savitvardą, kad išvengtumėte konfliktų su namiškiais. Ypač sunku bus suprasti gerokai jaunesnius už save. Daugiau bendraukite su kolegomis – iš jų sužinosite kažką naujo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nebūkite pernelyg agresyvus ir atkaklus bendraudamas su kolegomis ar juo labiau – su artimais draugais ir namiškiais. Galite nedvejodamas skirkti pasimatymą – laiką praleisite labai romantiškai ir maloniai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iš pat ryto gal dar ir žiovausite, bet jau priešpiet energija ims veržtis per kraštus. Tik neskubinkite įvykių – esminėms permainoms ši diena nelabai tinkama.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Labai skausmingai reaguosite į neigiamus atsakymus, ypač asmeninio pobūdžio. Didėja tikimybė, kad paaštrės nervinio pobūdžio sutrikimai. Diena sėkmingesnė bus verslininkams ir prekybininkams.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Palanku vykti į tolimas keliones, prisiekti, pradėti varžybas, keisti darbą, skaityti paskaitas. Negalima meluoti. Reikia drąsos, ryžto, tiesos siekimo, tuomet lydės sėkmė. Asmeniniame gyvenime taip pat praverstų žengti pirmą žingsnį, jei jaučiate simpatiją kolegai ar draugui.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių. Galima pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius