Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 01

Horoskopas rugsėjo 1 d., trečiadieniui

22-oji Mėnulio diena. Taip pat sėkminga, tačiau visiškai kitokia. Ši diena – rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite – žymiai didesnė tikimybė nei paprastai, ką nors išsiaiškinti, atskleisti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

 Poilsio diena, bet tik tiems, kurie spėjo visus skubius darbus nudirbti vakar. Įpusėti ir palikti reikalai neduos ramybės nei jums, nei jūsų artimiesiems.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nebūkite pernelyg rimtas. Diegdamas šeimoje rimtį ir discipliną, rizikuojate persistengti ir sulaukti maišto. Jei kitoks būti negalite, bent jau perleiskite iniciatyvą kam kitam.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

 Venkite elektros prietaisų, ypač įjungtų. Pats šiandien skleidžiate energiją, nesuderinamą su sudėtingais techniniais įrenginiais ir jų varomąja galia. Daug malonumo teiks buvimas gamtoje, bendravimas su šeima ar draugais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

 Jei kas nesutinka šokti pagal jūsų dūdelę, jokiu būdu neverskite jo to daryti. Net mažiausias vaikas šiandien turi teisę turėti savo nuomonę ir abejoti jūsiške pozicija. Autoritarinis mąstymas šiandien garantuotai veda aklavietėn.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neskubėkite pasakyti, ką galvojate, mat galite leptelėti kitam asmeniui skaudų dalyką. Pasistenkite nesipainioti po kojomis viršininkui, jums gali duoti darbo, kuris ypač nepatiks.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Neskubėkite ir būsite pirmas. Ši liaudies išmintis tinka visiems, norintiems greičiau užbaigti senus darbus, įgyvendinti įsipareigojimus. Jei norite bent kažką nuveikti, turite suktis tyliai ir niekam nekliūdamas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

 Esate kupinas ryžto pasiekti niekam nežinomo ir nesuprantamo tikslo. O pats ar tikrai žinote, ką darote? Abejojančių tikriausiai netoleruosite, bet tokiu atveju turite atminti, kad ir visa atsakomybė už galimus padarinius tenka jums vienam.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

 Po truputį grįš pasitenkinimas savo veikla ir jos rezultatais. Kiekviena šiandien į galvą šovusi idėja verta jei ir ne neatidėliotino įgyvendinimo, tai jau bent nuodugnaus apmąstymo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

 Pats geriausias būdas pailsėti nuo sunkaus protinio darbo – užsiimti fiziniu. Na, o jei jums iki gyvo kaulo įkyrėjo kurti, niekas negali sutrukdyti imtis širdžiai mielo griovimo.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

 Šiandien turėsite visas galimybes savo pusėn palenkti net patį nesukalbamiausią iš savo potencialių sąjungininkų. Patartina nepraleisti progos, net jei ypatingos būtinybės šiuo metu ir nėra.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

 Venkite sumaišties savo planuose ir bendravimo su žmonėmis, tą sumaištį nešančiais. Išskyrus galvos skausmą, nieko iš to nebus. Turėtumėte likti toks, koks paprastai ir būnate – ramus ir racionalus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Išdidieji šiandien turėtų bent šiek tiek tramdyti savo ambicijas. Pademonstruoti aplinkiniams šiek tiek nuolankumo tikrai praverstų. Kartu ir porą įsisenėjusių konfliktų išspręstumėte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius