-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 07

Horoskopas rugsėjo 07 d., antradieniui

29-oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tikriausiai seksis organizuoti dalykinius pasitarimus. Tačiau pavojinga demonstruoti kategoriškus principus. Galbūt sužinosite apie tam tikrus teisinius niuansus ir tai leis ryžtingiau imtis įstrigusių darbų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Galimi nenumatyti rūpesčiai, nuostoliai. Kažkokie su praturtėjimo viltimis ar projektų užbaigimu susiję sumanymai gali pakibti ant plauko. Gali būti, kad jūsų fantazija yra pernelyg laki. O gal viską spėsite laiku, tačiau kiti to neįvertins.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių. Ruošinėkitės namuose, švarinkitės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien neskubėkite nei imtis naujų darbų, nei siekti greitos naudos. Lengvai galite pakliūti į apgaulių ir netikrų apžavų tinklą. Stenkitės neprarasti budrumo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Panašu, kad jus sups dėmesys ir palankumas. Teks bendrauti su senais pažįstamais, draugais. Tikriausiai išgirsite įvairių įdomių dalykų, o gal net ir dėmesio vertų dalykinių pasiūlymų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite emocijomis, antraip sumenkinsite pasitikėjimą jumis. Jums reikėtų sutelkti dėmesį į pagrindinį tikslą ir nesiblaškant jo siekti, nepaisant to, kad kažkam nepatinkate ar neįtinkate.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Panašu, kad teks intensyviai tvarkyti dokumentus, sutartis. Darbo srityje galimas netikėtas rūpestis. Galbūt teks ką nors pavaduoti, narplioti supainiotus reikalus, skubiai ieškoti reikalingos informacijos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būti aktyvius jus skatins intriguojami pasiūlymai, išaugęs priešingos lyties dėmesys. Galite patirti gilius jausmus, karštas aistras. Tačiau rizikinga įsivelti į lengvabūdiškas avantiūras, vaikytis abejotinų nuotykių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Diena nerami, kupina ne vien malonių staigmenų. Dėmesio pareikalaus ir namai, ir darbas. Tuo pačiu norėsis ir pramogų, romantikos. Kažin ar sugebėsite gauti viską, ko trokštate. Prioritetą teikite šeimai, pareigoms,

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gerai seksis tiems iš jūsų, kurie dirba kūrybinį ar pedagoginį darbą. Puiki diena įvairiems pristatymams ir prisistatymams. Tikėtini viliojami pasiūlymai, kuriuos reikėtų priimti, jei jie nekenkia sveikatai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus, ypač turinčius juridinės atsakomybės galią. Galite daug nuveikti, jei nesiblaškysite. Tikėtinas rimtas, įpareigojantis pokalbis su dalykiniu partneriu ar konkurentu.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Finansiniuose reikaluose įmanomi preliminarūs susitarimai. Neblogai seksis tvarkyti reikalus, susijusius su bendrais ar svetimais pinigais, dokumentais. Jaudins psichologinės ir seksualinės problemos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius