-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 28

Horoskopas rugsėjo 28 d., trečiadieniui

1-osios ir 2-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Mėnulio jaunaties momentas, kupinas kūrybinių galių, energijos, įkvėpimo, kūrybinės ir augimo jėgos, būtina atrasti būdų ir erdvių šiai energijai pasireikšti. Šiuo metu pravartu aspivalyti ne tik namų, bet ir vidines sielos kertes. Palankus metas norintiems atsikratyti žalingų įpročių.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Visus svarbiausius šios dienos darbus stenkitės atlikti neatidėliodami ir nesiblaškydami, nenukrypdami į kitas, antraeiles veiklas. Šitaip rizikuojate sugaišti visą dieną ir nenuveikti beveik nieko apčiuopiamo. Gebėjimas susikaupti šiandieną bus ypač svarbus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Derėtų rasti būdų, kaip atsikratyti kai kurių jus varginančių ir persekiojančių minčių, nuojautų. Juolab, kad jos greičiausiai yra klaidinančios, patys kuriate vaizduotėje situacijas ir problemas, kurios vėliau gali persikelti ir į realybę. Tai gali būti nuovargio, įtampos, nerimo pasekmė, galbūt daug ką padėtų išspręsti bent trumpos atostogos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Susilaikykite nuo pernelyg skubotų išvadų. Apsišarvuokite kantrybe, sulaukite daugiau informacijos ar žmonių liudijimų, nes galite įsivelti į visiškai bereikalingus, nenaudingus konfliktus. Galbūt to ir siekiama – sukiršinti jus su jūsų draugais, žmones, kuriais pasitikėjote paversti priešais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Puikus metas pasirūpinti sveikata, geresne savijauta. Šią dieną kur kas efektyvesnės įvairios sveikatingumo, grožio procedūros, pravartu daugiau sportuoti, judėti. Taip pat gali būti labai naudingos konsultacijos ir specialistų patarimai, jei patys labiau domėsitės, galite įgyti vertingų žinių, kurios padės greičiau išspręsti jūsų sveikatos problemas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną galite būti tiesiog pritvinkę įvairių idėjų, kūrybinių sumanymų. Tačiau nederėtų atitrūkti pernelyg nuo realybės, kai kurios idėjos gali būti labiau panašios į svajones, kurios subyra vos palietusios žemę. Derėtų labiau įsiklausyti ir į šalia esančiųjų nuomones, net jei jos bus nemaloniai kritiškos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei rytą pakilote ne ta koja iš lovos, nereikėtų lieti nepasitenkinimo pirmam sutiktam žmogui. Šią dieną derėtų vengti intensyvaus bendravimo, galite būti linkę į įvairias nepagrįstas priekabes kitų atžvilgiu, gali būti sunku kam nors išsklaidyti jūsų blogą ūpą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galite sulaukti įdomių naujienų iš užsienio, tolimesniuose kraštuose besisvečiuojančių ir dirbančių giminaičių. Tai gali būti ir džiugios, ir kartu daug rūpesčių sukelsiančios naujienos. Gali būti labai svarbu išsamiai išsiaiškinti kai kurias detales, nuo kurių priklausys tai, kaip toliau klostysis įvykiai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną gali būti svarbu atsispirti spaudimui, nesvarbu kokiam – ar vaikų, ar bendradarbių, ar kitų aplinkinių žmonių. Nepasiduokite įtakoms, ne ką blogiau nei kiti gebėsite mastyti ir rasti sprendimus. Įkalbinėjimai gali labiau pakenkti, nei padėti ir daug kas priklausys būtent nuo jūsų pozicijos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kuriuos svarbius darbus ir projektus gal tekti paskubinti kitų darbų sąskaitą. Šią dieną bus svarbu numatyti ir pasirinkti prioritetus, nes kitaip gali žlugti visi geriausi planai. Jei sulauksite siūlymu padėti ar patarti – neatstumkite, tai gali dar labiau paspartinti kai kuriuos reikalus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti atsigręžti į netolimą praeitį, iš naujo pažvelgti į kai kuriuos anksčiau priimtus savo sprendimus ar reikštas nuomones. Labai tikėtina, jog šią dieną gali tekti patirti tam tikrų sukrėtimų, kurie pakeis kai kurias nuostatas ir požiūrį. Ši patirtis gali būti ne visai maloni, tačiau naudinga.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galbūt esate pernelyg susisiaurinę savo veiklos, domėjimosi sritis ir galbūt čia slypi atsakymas, kodėl esate persekiojami nepasitenkinimo, nusivylimo nuotaikų. Tai laikas, kuomet galite atrasti naujų įdomių užsiėmimų, kurie gerokai paįvairins kasdienybę ir padės išsivaduoti iš niūraus kiauto.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei įmanoma, venkite veltis į kai kuriuos audringus įvykius, likite nuošaly, stebėtojais, o ne veikėjais. Nuo jūsų įsikišimo kažin ar kas pasikeis, nebent galite pakenkti patys sau ir sujaukti kitų planus. Stebėdami, fiksuodami kai kurių žmonių elgesį galėsite gauti vertingos informacijos, kuri gali būti reikalinga kitose situacijose ir srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius