-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 15

Horoskopas savaitei 08.15 – 08.21

Sužinokite, ką žada žvaigždės šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai metas, kuomet gali ryškiai pasireikšti, ir ne tik gražiausiomis spalvomis, jūsų savimeilė, egoizmas. Daugelis šio meto veiksmų bus nulemti būtent šio vidinio pasitenkinimo savimi ir įtikėjimo savo pranašumu prieš kitus. Perlenkus lazdą ar tam tikrose situacijose nesutramdžius savojo ego, aplinkinių galite būti išvadinti išpuikėliais, gali būti sunkiau siekti užsibrėžtų tikslų, nes galite prarasti bendražygių palankumą. Antroje savaitės pusėje gali tekti spręsti netikėtai kilusias finansines problemas, šiuo atveju gali būti labai svarbi kitų pagalba.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai ir nuotykių, ir išbandymų metas. Gali tekti pasitelkti visus organizacinius gebėjimus, bus svarbi greita tiksli orientacija, taip pat ir optimizmas. Kai kurios situacijos gali atrodyti esančios akligatviais be išeities, tačiau pasukę galvas galite surasti net ne vieną būdą iš jų išsisukti. Antroji savaitės pusė gali būti ir santykių šeimoje išbandymų metas, kai kurias buitines problemas ar nemalonumus kelionėje gali būti ištverti lengviau, nei šeimos narių nuotaikas ir niurzgėjimą. Šiuo atveju gali tekti pasitelkti nemažas valios pastangas, kad neprarastumėt vidinės pusiausvyros ir gebėtumėt užgesinti artimųjų emocijas, nesukeliant rimtesnių gaisrų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Intensyvaus veiksmo, judėjimo metas, kuomet tiesiog neturėsite laiko rimtesniems apmastymams, įvykiai gali būti sunkiai nuspėjami, bendravimas su žmonėmis labai įvairus – iš vienų galite sulaukti labai vertingos informacijos, iš kitų – nepelnytų priekaištų, kaltinimų ar bandymų apgauti. Tai laikas, kuomet besisukant gausių įvykių verpete būtina gerai apmastyti ir kiekvieną savo žingsnį, klaidos gali būti sunkiai ištaisomos, turėti labai nemalonių pasekmių, tad labai svarbu jų saugotis. Antroji savaitės pusė šiek tiek ramesnė, galite sulaukti malonių pasiūlymų įdomiai praleisti laisvalaikį, poilsis taip pat bus aktyvus, nes po visų įtampų ir nutrūktgalviško lėkimo gali būti sunku sustoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Kai kuriuos įvykius busite linkę pernelyg sureikšminti, vertinsite per daug rimtai, o tai gali įvelti į beprasmį ir varginantį santykių aiškinimąsi, bereikalingas priežasčių ir pasekmių analizes. Daug kas gali būti daug paprasčiau nei jums atrodo, tad derėtų vengti pernelyg dramatiškų ir kategoriškų vertinimų. Gali tekti aiškintis gyvenimo tiesas su vaikais, tai metas, kuomet galite būti rimtai išklausyti, pasiekti didesnio supratimo, tad vertėtų rasti laiko bendravimui su atžalomis, jų auklėjimui. Antroje savaitės pusėje gali apimti apatija, darbe gali būti sunku susikaupti, ypač prisimenant neseniai pasibaigusių atostogų įspūdžius. Tokiu metu geriau nepradėti sudėtingų, svarbių darbų, kuriuos gali būti sunku užbaigti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai gali būti įtampos, streso metas, kuomet gali tekti plaukti prieš srovę, grumtis su įvairiais prieštaravimais, į kai kuriuos ginčus galite būti įvelti visai nenoromis. Gali būti sunku išlaikyti emocinį stabilumą, vidinę ramybę, todėl bet kokia galimybė atitrūkti, atsiriboti nuo išorinio pasaulio bus ypač brangi. Savaitės vidurys palankus metas finansiniams sandoriams, pirkiniams, taip pat kelionėms, žygiams. Šiuo metu geriau seksis planuoti, kruopščiai apgalvoti daugelį detalių, kurios kitiems gali praslysti pro akis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pats laikas pradėti ruoštis artėjančio sezono darbams, svarbiems įvykiams, šiam pasiruošimui gali prireikti nemažų išlaidų, tačiau jas būtina paskirstyti taip, kad neišleistumėte visko vienu ypu, nes savaitės pabaigoje gali atsirasti ir nenumatytų išlaidų, skirtų netikėtiems gedimams šalinti, sugedusiam automobiliui taisyti. Gali tekti prašyti pagalbos, skolintis, tačiau labai atidžiai pasirinkite žmones, į kuriuos galite kreiptis. Gali tekti patirti apgaulę, piktybišką gudrybę, kai kurie gali bandyti pasinaudoti jūsų silpnesne padėtimi. Labai svarbu duoti deramą atkirtį sukčiams, nes apsukti jus ar jūsų artimuosius gali bandyti dar ne kartą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Įvairios aplinkybės ar žmonės gali kurstyti norą varžytis, konkuruoti, pirmauti. Tai metas, kuomet galite gerai pasitempti, įgyti daugiau žinių, pasitikėjimo savimi, kai kurios ambicijos gali būti visai realios, daug kas priklausys nuo jūsų užsispyrimo, kantrybės, taip pat ir diplomatinių gebėjimų. Bendraujant su vadovais darbe svarbu ne pataikauti, o siekti pelnyti pasitikėjimą savo kompetencija ir siūlomais drąsiais sprendimais. Jei abejojate, geriau nepradėkite, tačiau jei esate tikri savo teisumu – netylėkite, drąsiai reikškite savo idėjas, siūlykite išeitis. Galite būti pastebėti ir įvertinti, palankus metas tobulėti profesinėje srityje, kilti karjeros laiptais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite atsidurti kiek neįprastoje unikalioje aplinkoje, tarsi kitame pasaulyje, gali tekti susipažinti su išskirtiniais, labai įdomiais žmonėmis. Gali tekti panirti į romantiškus santykius, šiuo metu užsimezgusi draugystė gali virsti tikra meile, tačiau svarbu neskubinti įvykių, nedaryti spaudimo jums patinkančiam žmogui. Taip pat derėtų vengti pavydo, įkyraus persekiojimo, tai gali labai greitai ir visam laikui atgrasyti. Palankus metas rūpintis savo išvaizda, stiliumi, bendravimas su jus patraukusiais žmonėmis gali turėti įtakos ir jūsų skoniui, pomėgiams. Šie pokyčiai bus į gera, tapsite labiau įdomūs ir kitiems, ir patys sau.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Paslapčių, mistikos, sunkiai paaiškinamų įvykių ar sutapimų savaitė. Labiau pragmatiški žmonės daugelį tokių keistų nutikimų vadintų nesusipratimais ar paprastais atsitiktinumais, tačiau jūs galite būti linkę į kur kas sudėtingesnius aiškinimus, tyrimus, regėti ir stebėti mistinius ženklus. Pačių kuriamos ir aiškinamos paslaptys intriguos ir kitus, tačiau svarbu jausti saiką, pernelyg įsitraukę galite įgyti ar kitiems įvaryti bereikalingų baimių. Kur kas labiau produktyviai galėtumėte pasireikšti dirbdami fizinius darbus, darbuodamiesi sode, darže ar namuose, čia tikrai bus viskas paprasta ir aišku.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje galite būti ramūs ir atsikratyti nerimo dėl galimų nenumatytų kliūčių kelionėje, vaikų sveikatos, galimų finansinių problemų. Pirmosios savaitės dienos bus stabilios, ramios, planai greičiausiai nesikeis, neteks patirti jokių nepalankių aplinkybių. Antroje savaitės pusėje ramybę gali sudrumsti artimųjų, ypač vaikų išsiblaškymas, neapdairumas, gali tekti greitai spręsti kilusias problemas. Nuo jūsų gebėjimo valdyti emocijas, stresą ir susikaupti priklausys ir tai, kaip gebėsite išsisukti iš sudėtingų painių situacijų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Bendravimas su jaunesnės kartos žmonėmis šią savaitę gali būti ypač malonus, įkvėps sveiko optimizmo bei įkraus pozityvia energija, kai kurie sutikti jauni žmonės gali ypač sužavėti ir protu, ir požiūriu į gyvenimą. Jūsų patirtis ir išmintis taip pat bus vertinama, sulauksite nemažai dėmesio, pagarbos. Taip pat šią savaitę derėtų daugiau laiko skirti šeimos nariams, gali būti, jog kai kurie turi nutylėtų rūpesčių, kurių vieni nepajėgūs išspręsti. Tad užsisukę kasdieninėje rutinoje būtinai raskite laiko nuoširdžiam pokalbiui, išklausykite ir nuraminkite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kai kurios naujos patirtys šią savaitę bus ne itin malonios, galite būti nemaloniai sukrėsti, nustebinti. Kai kurios situacijos gali būti sunkiai valdomos, taip pat ir santykiai su karingai nusiteikusiais bendradarbiais gali virsti aršiais konfliktais. Net jai nepavyktų išvengti kivirčų, barnių, nepasiduokite provokacijoms ir bandymams juos pratęsti bei paversti nesibaigiančiomis įtampomis ar užkulisinėmis intrigomis. Derėtų stengtis daugiau laiko praleisti su patikimais gerais draugais, bendraudami su jums mielais žmonėmis gebėsite susigrąžinti vidinę ramybę ir atsikratyti nemalonaus streso. Taip pat palankus metas pasirūpinti savo sveikata, pradėti aktyviau sportuoti, skirti laiko savo pomėgiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius