Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 19

Horoskopas spalio 19 d., antradieniui

13-oji Mėnulio diena. Labai aktyvi diena. Daug lemia ryšiai, supratingumas, kruopštumas, sugebėjimas naudotis informacija, smulkmenomis.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Veiklūs ir optimistiški būsite tik pirmą dienos pusę – vėliau be aiškios priežasties galite pradėti nerimauti, bet neskubėkite nusivilti nei savo veikla, nei artimaisiais – pats laikas vakarop susitikti su draugu ir pasišnekėti apie savo nuojautas. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ryte puikus laikas greit išspręsti užvilkintą problemą. Vėliau skubėjimas neduos naudos. Finansinėms problemoms spręsti taip pat geresnis rytas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nuo ryto geriausia tvarkyti su turtu susijusius reikalus. Vėliau geriau atsiriboti nuo bendravimo – ne laikas priimti atsakingus sprendimus. Ir nepasiduokite netikusioms nuotaikoms – tai laikinas slogutis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši diena gera pasiklydusiems savyje, kadangi pagaliau suvoksite, ko norite ir kaip tai padaryti. Ieškokite artimos sielos, stenkitės būti šiltesni, atidesni tiems, kas jus myli, bei savo vaikams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turėtumėte rasti išeitį iš susiklosčiusios situacijos. Palanki diena užsiimti savo kūno ir sielos sveikata, stenkitės nesėdėti namie prie televizoriaus, kitaip gali apimti apatija.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turėtų apimti palengvėjimas, kadangi atsikratėte didelės problemos, todėl jausite ramybę. Diena gali būti sėkminga ir darbe, ir asmeniniame gyvenime.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarbu mokėti girdėti aplinkinius, kadangi jus gali pasiekti svarbi informacija. Taip pat neblogas laikas pabūti vienam ir susivokti, ko norite dabar ir ateityje. Taip pat stenkitės pasidžiaugti kitų laimėjimais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Rekomenduotina šiek tiek atidėti dalykinius reikalus – užsiimkite savo šeima, namais. Nors kapitaliniams remontams lėšų ir neturite, tačiau gal vertėtų bent minimaliai apsitvarkyti namus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Greičiausiai jūsų rūpesčių šaknys glūdi ne ten, kur manėte anksčiau. Susimąstykite, kokias klaidas darote, pabandykite paieškoti sutapimų. Atlikę analizę, imkite po truputį keistis!

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nors ir savaitės pradžia, tačiau darbai kris iš rankų, sunku bus susikaupti. Jei įmanoma, viską darykite lėtai, apgalvodami, tuomet neprivelsite nereikalingų klaidų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali būti, kad sulauksite daugiau dėmesio iš aplinkinių, todėl pasijusite ne toks vienišas. Seni draugai gali pasiūlyti pagalbą, o kolegos bendradarbiavimą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ar ne laikas pergalvoti, kokiomis vertybėmis vadovaujatės savo gyvenime? Ar jums svarbiausi pinigai, ar garbė, ar artimųjų parama? Visgi nepulkite trimituoti aplinkiniams apie pokyčius, tegul viskas vyksta palengva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius