Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti
2011 10 26

Horoskopas spalio 26 d., trečiadieniui

29-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena nemaloniausių, pavojingiausių, niūriausių dienų. Geriau nepradėti ir net neplanuoti naujų darbų, visas svarbesnes veiklas geriau atidėti vėlesniam laikui. Gali būti labai apgaulingas metas, kv uomet įvykiai, bendravimas su žmonėmis gali pakrypti visai kitaip, nei tikitės ir, deja, ne visai sėkmingai.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei tektų narplioti sudėtingas problemas, stenkitės nesivelti į aštrius ginčus, nesiaiškinkite santykių. Šią dieną vargu ar tiesos paieškos bus sėkmingos, užuot pasiekę didesnio aiškumo, galite dar labiau susipainioti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Palankus metas atsikratyti įvairaus nereikalingo šlamšto, apsikuopti darbo vietą, gyvenamąją aplinką. Tai seksis kur kas geriau nei bet kuri kita rimta veikla. Šią dieną neplanuokite ir svarbesnių susitikimų, kai kurie jų gali būti labai nesėkmingi, žmonės šią dieną sunkiau sukalbami.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai gali būti nepagrįstų iliuzijų, saviapgaulės metas, kuomet galite būti gerokai nutolę nuo realybės. O grąžinti į tikrovę gali netikėtas įvykis, nemenkas sukrėtimas. Nors tai gali būti skausminga, tačiau tuo pačiu ir sveika.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gerai neapskaičiuotos jėgos, galimybės gali tapti rimtų klaidų priežastimi. Tad nepersistenkite planuodami, nebandykite visko aprėpti vienu ypu, atsispirkite ir galimoms pavydo ar gobšumo pagundoms.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galbūt santykiai, bendravimas su kai kuriais žmonėmis tapo sunkiai pakeliamas, nesitikite supratimo ir nepasitikite. Toks abipusiu įtarumu grindžiamas bendravimas gali gerokai išvarginti, galbūt verta pasvarstyti, ar kai kurie ryšiai jums tebėra reikalingi, galbūt verta jų atsisakyti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Bandymai juokauti, krėsti pokštus, net turint draugiškų ketinimų, gali likti nesuprasti, sukelti ne juoką, o pasipiktinimą. Šią dieną žmonės gali būti dirglesni, labiau linkę įsižeisti. Tad elkitės atsargiai, bus svarbu jausti kitų nuotaikas ir jų paisyti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną žodis gali būti labiau svarus nei veiksmas. Tad bus svarbu gerai pasverti kiekvieną žodį prieš jį ištariant, ypač jei tektų dalyvauti svarbiuose svarstymuose, derybose. Valdykite emocijas, venkite užgaulių žodžių ar dviprasmiškų išsireiškimų, tai skatins tik nesusipratimus ir konfliktus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną gali tekti vertinti kitų darbus, veiklą, galbūt būsite negailestingi ir žersite aštrios kritikos oponentams, konkurentams, varžovams. Tačiau tokia kritika šįkart gali grįžti bumerangu – galbūt vertėtų labiau pasižvalgyti ir po savąjį daržą, tai būtų kur kas labiau prasminga, nei dairytis po kitų kiemus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai, kas nepavyko šiandien, gali pasisekti rytoj. Didžiausia klaida būtų nuleisti rankas ir pasiduoti nusivylimui, pesimizmui, tai gali skatinti ir nepilnavertiškumo jausmą. Kad ir kas benutiktų – nepasiduokite, atkakliai ir ryžtingai siekite savojo tikslo, tokios pastangos nebus bevaisės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Saugokitės pavojų buityje, atsargiai elkitės su ugnimi, elektros prietaisais. Šią dieną kai kuriuos nemalonumus gali lemti užmaršumas, didesnis išsiblaškymas. Būkite atsargūs ir kelyje, gatvėje, ypač jei tektų labai skubėti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kai kurias užduotis šią dieną vertėtų patikėti atlikti kitiems, jums gali būti sunkiau susikaupti, galite būti mažiau pastabūs, o įvairios smulkmenos, detalės šią dieną gali būti labai reikšmingos. Neplanuokite svarbių darbų, nesiimkite pertvarkų, esminių pokyčių, net labai geri sumanymai gali žlugti dėl įvairių nepalankių aplinkybių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tramdykite emocijas, ypač jei tektų bendrauti su nepažįstamais žmonėmis, tai gali gerokai pakenkti jūsų reputacijai, atsiliepti profesinėje veikloje. Šią dieną derėtų vengti aktyvaus bendravimo, ginčų, skirkite daugiau laiko analizei, apmastymams, darbui su informacija, dokumentais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius