Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 10

Horoskopas vasario 10 d., trečiadieniui

27–oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nevenkite visapusiškai išanalizuoti savo veiklą, galbūt atrasite klaidų, iš kurių galite pasimokyti. Pasitarkite su protingu, išmanančiu, bet nesuinteresuotu žmogumi.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Finansinės problemos jūsų neaplenks. Jei įmanoma, pasistenkite išvengti nereikalingos ir nepagrįstos rizikos abejotinuose finansiniuose projektuose. Dar geriau - apskritai susilaikyti nuo bet kokių su pinigais susijusių veiksmų.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ypatingus jausmus patirsite žmogui iš draugų būrio arba su džiaugsmu pastebėsite, kad kažkas jums rodo didesnį dėmesį nei anksčiau. Tik nežaiskite dvigubo žaidimo, jei nenorite, kad prieš nosį būtų užtrenktos jums svarbios durys.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite labiau pažeidžiamas nei paprastai, todėl patartina mažiau bendrauti su žmonėmis, kurie gali jus įskaudinti. Nevarginkite savęs skrupulinga analize to, kas dabar vyksta, apsiribokite paprasčiausiu stebėjimu.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Diena bus nebloga, jei konkrečiai suplanuosite laiką ir nesivelsite į jokias avantiūras, kurios sutrukdytų jūsų planams. Gerai seksis veikla, reikalaujanti intelekto, išradingumo, užsienio kalbos įgūdžių.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nedvejodami imkitės naujos veiklos, nes seksis visi naujai pradėti darbai. Tik nepamirškite, jog svarbu kūrybinis pradas ir patrauklumas to, ką veiksite. Rutininiai užsiėmimai, įprastos kasdienės pareigos džiaugsmo neatneš.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Venkite demonstruoti negatyvias emocijas, ambicijas, nes ir be jų bus nelengva prisitaikyti prie aplinkinių, rasti kompromisą. Iš abiejų pusių geri ketinimai gali atsitrenkti į nepramušamą sieną. Tačiau vakaras žada romantikos.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei dirbate visuomeninėje veikloje, politikoje - galite susidurti su atšiaurumu, noru manipuliuoti, leisti sau ciniškai peržengti bet kokias padorumo, pagarbumo ribas, siekiant pelno ar laisvės, jėgos ar valdžios.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien patartina užmegzti dalykinius arba asmeninius santykius - viskas eis sklandžiai, kūrybingai. Diena ypač palanki žmonėms, turintiems fantaziją, mokantiems lanksčiai derintis prie kintančių situacijų. Gerai šią dieną veiks vandens procedūros.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūs rizikuojate persidirbti, net jei pernelyg ir nesistengsite padaryti viską, kas tik įmanoma. Tiesiog diena labai netinkama aktyviai veiklai. Patausokite sveikatą, maksimaliai lėtinkite tempą.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Labai intensyviai bendrausite, gal vyksite į netolimą kelionę. Gali atsirasti poreikis keisti veiklos pobūdį, pradėti sportuoti, vystyti kūrybinę veiklą. Pavakariais užplūs romantiškos nuotaikos, meninis įkvėpimas.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atsargūs, mat šiuo metu didesnė išdavysčių tikimybė. Reikėtų labai atsargiai, reikliai atsirinkti bei atmesti tai, kas nesiderina su žmoniškumu, jūsų dvasiniais siekiais, poreikiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius