-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 12

Horoskopas vasario 12 d., penktadieniui

28 Mėnulio kalendoriaus diena, Lotosas, gera susivokimui apie tai, ką juntame, apie tai, kokie esame. Viena iš geriausių dienų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Susitvarkykite reikalus, susijusius su profesine veikla. Pasistenkite nepraleisti veltui tokio palankaus laikotarpio ir sureguliuoti visus spręstinus klausimus. Būkite pasirengę priimti svarbius sprendimus, kad būtų išvengta konflikto ar nemalonaus pokalbio su jums artimais ir brangiais žmonėmis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turite lėtai, bet ryžtingai dėti savo būsimų laimėjimų pamatus, kartu ištaisydami ankstesnes klaidas ir trūkumus. Jeigu verslininkai turi surengti svarbius dalykinius susitikimus ir derybas, tai geriausia daryti pirmojoje dienos pusėje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums pavyks rasti papildomų pajamų šaltinių arba imtis naujos veiklos. Tiesa, nereikėtų pervertinti savo jėgų ir griebtis visko iš eilės. Atminkite, kad didėjantys materialiniai poreikiai – ne pats geriausias patarėjas ieškant uždarbio, todėl skaitykitės su savo galimybėmis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Turėtumėte labai taktiškai ir santūriai elgtis derybose su verslo partneriais. Rimtai žiūrėkite į būsimus susitikimus, kadangi juose pasirašytos sutartys bus jums labai svarbios ir pelningos. Jaudinantys įvykiai laukia meilės fronte.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Seksis tvarkyti įvairius reikalus, pirmiausia tuos, kurie susiję su prekyba. Diena tinkama sudaryti svarbius sandorius, vesti derybas, ieškoti naujų verslo partnerių. Jūs galite nesunkiai praturtėti, jeigu bent kiek pasistengsite, palypėti karjeros laiptais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turėsite galimybę pademonstruoti visus savo talentus ir sugebėjimus. Šlovė, populiarumas, autoritetas ir valdžia – per ateinančias dienas jūs dažnai girdėsite šiuos žodžius. Rekomenduojama bendrauti su kolektyvo nariais, dirbti arba poilsiauti kartu su bendraminčiais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Išspręsite daugelį profesinių problemų neregimos slapto globėjo pagalbos dėka. Kaip tik jis suteiks jums pasitikėjimo savo jėgomis siekiant užsibrėžtų tikslų. Palankus visais požiūriais laikotarpis prasideda tiems po šiuo ženklu gimusiems žmonėms, kurie užsiima komercine veikla.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Palankiai susiklosčiusios aplinkybės leis pagaliau palypėti karjeros laiptais ar bent jau gerokai priartėti prie užsibrėžto tikslo. Galite drąsiai prašyti susitikimo su vadovybe ir užsiminti jai apie naują aukštą postą – atsakymas bus teigiamas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite paversti realybe svajones, susijusias su karjera. Tiesa, astrologas teigia, kad nepasitikėjimas savo jėgomis ir išsiblaškymas apsunkins tam reikalingus kontaktus. Bet apskritai situacija susiklostys jūsų naudai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kruopščiai analizuokite situaciją ir laiku priimkite neatidėliojamus sprendimus - nuo to tiesiogiai priklausys sėkmė visuose darbuose. Tems, kurie užsiima komercine veikla, pavyks gauti viliojantį pasiūlymą dalyvauti bendrame projekte.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Laukia svarbus mokėjimo susikaupti ir veikti ryžtingai egzaminas. Visi su darbu susiję jūsų veiksmai turi būti tikslesni ir racionalesni. Esama puikių galimybių palypėti karjeros laiptais, tik reikia daug dirbti ir kelti sau didelius, kartais net ir griežtus reikalavimus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ypač seksis tvarkyti verslo reikalus. Tik patartina veikti išmėgintais būdais ir imtis tik tų darbų, kuriuos gerai išmanote. Priešingu atveju jūs galite pakliūti į keblią padėtį arba įsivelti į didelį skandalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius