-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 16

Jautis: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

2016 metais Ugninė Beždžionė privers Jaučius nusiimti rožinius akinius ir realiau žvelgti į gyvenimą. Jautis, kaip jam ir būdinga, bus kantrus ir draugiškas, tačiau, norėdamas pasiekti šio to daugiau, privalės būti aktyvesnis ir atkaklesnis.
Jautis
Jautis / Fotolia nuotr.

Žvaigždės žada, kad metai bus dryžuoti kaip zebras: bus ir pergalės džiaugsmo, ir pralaimėjimo kartėlio, ir išdavysčių, ir tikrų, nuoširdžių draugų. Žodžiu, visko bus atseikėta su kaupu. Tam, kad Jautis neišprotėtų nuo tokios spalvotos karuselės ir optimistiškiau žvelgtų į gyvenimą, žvaigždės pataria tiesiog prisilaikyti savo tikrų draugų.

2016 metai – puikus laikas iš esmės keisti savo gyvenimą. Tačiau permainų kelyje Jaučius gali pasitikti ir stresai, ir nusivylimai. Jeigu šis Zodiako ženklas bus nepakankamai aktyvus ir atkaklus, jis gali patirti itin stiprią nervinę įtampą.

Darbinėje srityje Jaučiai turės gerą galimybę parodyti, ką jie moka ir sugeba, bus suteiktos visos galimybės saviraiškai. Ateinantys metai taip pat yra palankus laikas planuoti tolimas keliones. Tiesa, antroje metų pusėje reikia būti atidiems, nes labai didelė eismo įvykių tikimybė.

Meilė

Metų pradžia yra tinkamas laikas kartu su partneriu ramiai, be barnių išsiaiškinti, kur link veda santykiai ir kokios jų tolimesnės perspektyvos. Tai metas, kai nedidelius konfliktus pavyks išspręsti tyliai ir ramiai. Tačiau žvaigždės pataria neperlenkti lazdos: jeigu laikysitės savo ir neisite į kompromisus, jūsų antroji pusė gali parodyti ir savo charakterį. Jeigu būsite itin užsispyrę, santykiai gali nutrūkti visiems laikams.

Ateinantys metai vienišiems Jaučiams – tinkamas laikas pažinti meilę ir aistrą. Didelė tikimybė, kad jie pagaliau sutiks savo antrąją pusę, patirs gražius jausmus ir pasiners į aistrų sūkurį. Žvaigždės spėja, kad Jaučiai turės galimybę patirti, kaip yra nuostabu, kai esi mylimas su visais savo trūkumais. Tačiau atminkite, kad meilėje reikia ne tik imti, bet ir duoti, priešingu atveju santykiai niekur nenuves.

Susituokę Jaučiai kitais metais dar labiau įsitikins, kad jie padarė teisingą sprendimą. Šių Jaučių namuose vyraus harmonija ir jaukumas. Tai labai palankus metas susilaukti vaikų ir sustiprinti santykius su tėvais.

Šiuos metus dauguma šio Zodiako ženklo atstovų prisimins kaip audringų aistrų, romantiškų santykių ir saldžių malonumų laiką. Žvaigždės žada, kad 2016 metais Jautis patirs visą paletę jausmų ir bus nepaprastai laimingas.

Žvaigždės pataria nekreipti dėmesio į gandus, kurie gali gerokai sugadinti jums nuotaiką. Apskritai, kalbant apie jausmus, nesiklausykite net pačių artimiausių draugų. Tai laikas, kai reikia pasikliauti tik savo širdimi.

Pinigai

Didelė tikimybė, kad gausite gerai apmokamą darbą ar bus pasiūlytas itin pelningas projektas.

Jaučiai, kaip ir būdinga šiam Zodiako ženklui, labai vertina materialinį patogumą ir apskritai pinigų klausimą. Tai toks ženklas, kuris gali pasipelnyti iš bet kokios veiklos ir gauti pajamų net iš beviltiškiausio reikalo. Tačiau Ugninės Beždžionės metais Jautis turės apriboti savo išlaidas. Žinoma, tai nereiškia, kad teks atsisakyti visko, prie ko esate pripratę. Žvaigždės pataria ypač kruopščiai planuoti savo išlaidas per pirmuosius keturis šių metų mėnesius.

Vėliau situacija gali gerokai pasikeisti. Tikėtina, kad įgyvendinsite idėjas, kurios pataisys jūsų finansinę padėtį. Vasarą pinigų bus daugiau, tačiau žvaigždės vis tiek pataria susilaikyti nuo neapgalvotų išlaidų.

Metų pabaiga gali pateikti su pinigais susijusią staigmeną. Didelė tikimybė, kad gausite gerai apmokamą darbą ar bus pasiūlytas itin pelningas projektas. Žvaigždės pataria jokiais būdais neatsisakyti šių pasiūlymų. Priešingu atveju praleisite savo „didžiąją galimybę“. Metų pabaigoje gali tekti investuoti nemenką pinigų sumą į naują projektą. Nebijokite: jeigu viską gerai apsvarstysite ir atidžiai perskaitysite sutartį, sėkmė bus jūsų pusėje. 

Apskritai, 2016-ieji Jaučiams yra itin sėkmingi bet kokioje verslo srityje. Tik prieš imantis ko nors naujo, svarbu viską gerai apskaičiuoti ir suplanuoti. Prieš imdamiesi kokio nors projekto, aptarkite galimą riziką su kolegomis ir šeimos nariais – tikėtina, kad gausite neįkainojamą  patarimą, kuris padės pagerinti materialinę gerovę. Visi metai – geras laikas skolinti pinigus už palūkanas, pirkti vertybinius popierius ir prekiauti akcijų biržoje.

Taip pat skaitykite: Avinas: 2016 metų meilės, pinigų, karjeros ir sveikatos horoskopas

Karjera

Žvaigždės žada, kad metų pradžioje teks pasinerti į darbą, kuris atneš nemažai malonumo ir padidins Jaučių savivertę. Vadovybė įvertins jūsų pastangas ir, tikėtina, paaukštins jūsų pareigas. Tiesa, tie Jaučiai, kurie nesulauks tokio pasiūlymo, bus ne ką mažiau patenkinti savo darbu.

Vasarą reikalai darbinėje ir profesinėje srityje kiek aprims. Tai metas, kai reikės būti santūresniais ir nesibelsti į uždarytas duris. Šiuo laikotarpiu Žvaigždės Jaučiams pataria tiesiog kiek sumažinti savo darbinį entuziazmą ir skirti daugiau laiko šeimai. O štai metų pabaiga – tinkamiausias laikas energingai pradėti naujus projektus ar netgi pakeisti savo veiklos sritį ar išbandyti ką nors naujo.

Tikėtina, kad turėsite slaptą gerbėją, kuris padės jums kilti karjeros laiptais. Bet būkite atsargūs, kad vėliau netektų už tai atsidėkoti ne pačia švariausia ir gražiausia forma.

Jeigu metų pradžioje Jautis užsibrėš pasiekti kokį nors tikslą karjeroje, jis būtinai jį pasieks. Ugninė beždžionė – 2016 m. simbolis, mėgsta drąsius ir atkaklius žmones. Todėl profesinio augimo sėkmė didžiąja dalimi priklausymo nuo jūsų aktyvumo. 2016 m. Jaučius aplankys daug genialių idėjų, tačiau nekelkite kartelės per aukštai – juk įgyvendinti jas reikės ne kam kitam, o jums.

Sveikata

2016 metai Jaučiams nežada didelių sveikatos problemų, išskyrus emocinę būklę. Būkite pasiruošę neurozėms ir depresijoms, kurių priežastį ne visada galėsite nustatyti. Gyvenimo prasmės paieškos pavirs nemiga ir bendru nervingumu. Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria gerti raminamąsias arbatas, daugiau vaikščioti ir būti gryname ore bei žiūrėti į viską, kas yra tiesiog gražu. Jeigu nerasite laiko deramai pailsėti, tokia savijauta gali sukelti lėtinių ligų paūmėjimą.

Žvaigždės taip pat pataria keisti maitinimosi įpročius – valgyti daugiau vaisių bei daržovių, o mažiau riebaus ir rūkyto maisto.

Silpnosios Jaučio vietos – inkstai ir kepenys, todėl šiemet šių organų ligos gali pasunkėti arba pasireikšti pirmą kartą. Jokiais būdais neatidėkite vizito pas gydytoją, nes kiekviena prarasta minutė gali sukelti sunkias ligas. Žvaigždės Jaučiams taip pat pataria visiškai atsisakyti alkoholio ir propaguoti blaivų gyvenimo būdą.

Nors metai bus gana įtempti, būtinai raskite laiko poilsiui. 2016-ieji – labai geras metas pradėti užsiimti joga, pilatesu, lengvuoju kultūrizmu, dažniau daryti iškrovos dienas, kurį laiką pasilaikyti dietų ir išsivalyti organizmą. 

Taip pat skaitykite: Vandenilio peroksidas – vaistas nuo visų ligų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius