-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 30

Rugsėjo mėnesio taroskopas: prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Rugsėjo mėnesio numerologinis skaičius 8 mums primena apie atsakomybę, nes judant aštuoniuke apsukus ratą grįžtama ten, iš kur pradėta. Viskas, ką paleidžiame į pasaulį, anksčiau ar vėliau, apsukus savo kilpą, grįžta mums atgal, jei ne šiame, tai kitame gyvenime.
Taro kortos.
Taro kortos. / Fotolia nuotr.

Bendra mėnesio prognozė

Žvaigždės korta, pažymėta skaičiumi 17, turtinga itin giliomis prasmėmis. Eidama po aukštyn besistiebiančio ir žaibo už aroganciją bei puikybę nutrenkto Babelio bokšto kortos, Žvaigždės veikėja vaizduojama priklaupusi ant vieno kelio. Tai nuolankumo poza.

Shutterstock nuotr./Taro korta Žvaigždė.
Shutterstock nuotr./Taro korta Žvaigždė.

Per rugsėjo mėnesio įvykius gyvenimas ir aukštesnės jėgos mus mokys nuolankumo, kuklumo, gebėjimo priimti siunčiamas patirtis nesipiktinant, nelaikant jų neteisingomis.

Viskam yra priežastis ir svarbus tikslas, ir kaip tik dėl to, kad ne visuomet esame pajėgūs jį sąmoningai suvokti, reikalingas nuolankumas. Juk nelinkstantį medį vėjas nulaužia.

Moteris kortoje pavaizduota nuoga, kas yra apsinuoginimo, atvirumo, tikrojo, autentiško savęs atskleidimo simbolis. Virš galvos šviečianti ryškiausia žvaigždė šiuolaikinėje kultūroje gali būti suvokiama kaip talento, charizmos, žinomumo ir populiarumo ženklas.

Taigi Žvaigždės korta kalba apie savo talentų atskleidimą aplinkiniams, kas yra išties baugu, nes reikia apnuoginti savo esmę, atverti giliausius savo jausmus ir mintis kitų įvertinimui. Šį mėnesį tikri talentai, nuoširdumas ir atvirumas, buvimas savimi bus įvertinti ir pelnys aplinkinių simpatijas, atvers duris į sėkmę, tereikia išdrįsti būti savimi visu 100 procentų.

Dar vienas simbolis, į kurį svarbu atkreipti dėmesį, yra du ąsočiai, iš kurių kortos veikėja lieja vandenį. Vanduo pilamas į ežerą – sielos simbolį ir ant žemės, kur nuteka penkiomis srovėmis – materialaus pasaulio ir 5 pojūčių simbolis. Tai užuomina mums, jog maitinti, puoselėti ir rūpintis reikia tiek savo siela (vidumi, emocijomis), tiek ir kūnu bei materialiuoju pasauliu.

Maža to, į ežerą liejama vandens srovė atrodo didesnė, tad rūpintis savo vidiniu pasauliu ir siela yra netgi svarbiau, jei norime būti sveiki, gyventi harmonijoje su savimi ir pasauliu, atskleisti ir realizuoti save kaip unikalų ir nuostabų Dievo kūrinį.

Galime apibendrinti rugsėjo mėnesio svarbiausias pamokas:

  • Jausti atsakomybę už tai, kaip išreiškiame save ir ką kuriame, ką paleidžiame į šį pasaulį, kokį pėdsaką jame paliekame, nes tai veikia visus ir viską aplink, o tuomet grįžta ir paveikia mus pačius.
  • Būti nuolankiems ir priimti aukštesnių jėgų siunčiamus įvykius ir pamokas bei per tai augti ir tobulėti. Visos patirtys, kurias mes suvokiame tik fiziniame lygmenyje, turi aukštesnę prasmę ir yra skirtos gludinti sielą lyg deimantą, iki ji taps tobula.
  • Išdrįsti „apsinuoginti“, būti autentiškiems, nuoširdiems, atviriems, be jokių kaukių, kad mus priimtų ir mylėtų už tai, kas iš tiesų esame.
  • Atskleisti ir realizuoti savo talentus ir sugebėjimus, nes kažkuo yra apdovanotas kiekvienas žmogus. Darydami tai, kas išreiškia tikrąjį „aš“, kam turime pašaukimą, į ką įdedame visą save, būtinai sulauksime sėkmės ir aplinkinių susižavėjimo.
  • Galiausiai būtina patenkinti ne tik kūniškus poreikius, bet ir emocinius/dvasinius. Atraskite kas maitina jūsų sielą, kas suteikia ramybės ir harmonijos pojūtį, kada labiausiai esate savimi.

Prognozės pagal gyvenimo kelio skaičių

Kiekvienas mūsų, eidami skirtingu gyvenimo keliu ir turėdami savas pamokas, kiek tikslesnę rugsėjo mėnesio prognozę rasime išsiskaičiavę pirmais devintais pagal gyvenimo kelio skaičių. Kiekvienam skaičiui toliau rasite atskirą prognozę, kuri papildys mėnesio kortos pamoką, skirtą mums visiems.

Užsirašykite savo gimimo datą tokiu formatu – metai, mėnuo, diena, t. y. 1983 05 03. Dabar sudėkite visus skaitmenis: 1+9+8+3+0+5+0+3=29. Gautą dviženklį ar triženklį skaičių sudėkite vėl: 2+9=11. Ir jei reikia dar kartelį, kol gausite vienaženklį skaičių: 1+1=2. Suskaičiavome, kad visų gimusių 1983 metų gegužės 3 dieną žmonių gyvenimo kelio skaičius yra 2. Dabar galite skaityti savo ar artimo žmogaus gyvenimo kelio skaičiui skirtą mėnesio taroskopą.

Gyvenimo kelio skaičius 1. Jūsų mėnesio korta – Monetų 5

Šį mėnesį galite pasijusti labai nesaugūs. Monetų 5 perspėja apie stygiaus mentalitetą, jausmą, jog neturite pakankamai ar kad būtina apsisaugoti nuo galimų praradimų ir nuostolių. Taip, ši korta iš tiesų rodo materialius pokyčius – kartais pajamų sumažėjimą ar netekimą, sveikatos pablogėjimą, namų praradimą ar persikraustymą. Bet dažniausiai mūsų pačių neteisingas mąstymas ir pastato į tokią nepavydėtiną padėtį.

Pasistenkite neizoliuoti savęs, prašykite ir priimkite pagalbą, kai jos reikia, ir padėkite kitiems, kuriems dar sunkiau. Mąstykite ne apie tai, ko jums stinga ar ką galite prarasti, o tai, ką turite ir už ką esate dėkingi.

Gyvenimo kelio skaičius 2. Jūsų mėnesio korta – Skeptrų Karalienė

Skeptrų Karalienė sako jog būsite energingi, optimistiški ir ambicingi, ryžtingai sieksite savo užsibrėžtų tikslų, todėl galite tikėtis progreso darbe ar versle bei pasisekimo socialiniame gyvenime. Kadangi tai ugnies elemento korta, supykdyti galite tapti trumparegiais karštakošiais, įsivėlę į ginčą ar varžybas pasakyti ar padaryti kažką, dėl ko vėliau tektų gailėtis.

Moterims ši korta rodo jų patrauklumą priešingai lyčiai ir kad turėsite dėl jūsų besivaržančių gerbėjų. Tiek vyrai, tiek moterys gali sulaukti draugiško palaikymo iš veiklios ir šiltos moters (sesers, kolegės, vadovės ar kt.), kuri moka būti atsidavusi ir ištikima draugė, tačiau geriau jos nesupykdyti.

Taip pat skaitykite: Plaukai įspėja apie ligas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius