-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 10

Savaitės horoskopas – gegužės 11–17 d.

Sužinokite, ką šią savaitę jums žada žvaigždės.
Medis
Medis / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios savaitės pradžioje jūsų ženklo valdovas pereis į patį komunikabiliausią, smalsiausią ir judriausią ženklą, todėl jūs nesivaržydami sieksite būti naujienų sūkuryje. Nuolat judėsite, keliausite, mokysitės naujų dalykų, keisitės savo žiniomis ir idėjomis. Čia savaitgaliui artėjant kažkas pakiš koją, jus beveik įtikindamas, kad kai ką už jus žino geriau. Regis, tai kažkur jums jau girdėta, todėl nepasiduokite, o ieškokite šio įvykio priežasties.

Savaitgalį namuose svajosite sukurti kažką panašaus į grožio oazę, tikėdamiesi, kad visi tuo bus sužavėti. Net jei jūsų misija nepavyktų, jums tai nesutrukdys žiūrėti į savo kūrinį pro rožinius akinius.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje Marsui palikus jūsų ženklą, jūsų energijos resursai nesumažės, bet bus nukreipti į pastangas kuo daugiau sužinoti ir su kuo daugiau žmonių susitikti.

Taip elgsitės, nes jausite, kad dėl to jums sekasi ir geriau užsidirbti, ir patiems kilstelėti savo vertės kartelę. Beje, daugiau informacijos jums suteiks ne knygos, o neformalūs pokalbiai. O jei kai kas prieš savaitgalį ims ir sumindys jūsų savivertę stiprinantį planą, pasiūlydami savąjį, rankų iš bejėgiškumo aukštyn nekelkite.

Savaitgalį jus gali įtraukti ir kiti žaidimai. Jais susižavėsite žvelgdami į savo draugus, kurie, berods, jums turės fantastiškų pasiūlymų. Išvyka su jais ar pažintis, už kurią būsite dėkingi jiems, užlies jus malonių pojūčių banga.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų galimybės prasiplės dėl Marso, savaitės pradžioje įsikuriančio jūsų ženkle. Jūs tapsite vis labiau matomi, net jei ne visada už savo poelgius gausite medalį ar žodinį pagyrimą. Nepaisant visko, būkite savimi, nes tik tokiu būdu jūsų asmenybės kerai traukte trauks aplinkinius. Regis, turėsite kuo juos sudominti ir kaskart rasdami vis daugiau intriguojančių naujienų ar faktų. Ir net nemanykite antroje savaitės pusėje perleisti iniciatyvos kažkokiems skeptikams.

Neįtikėtinas darbo ar verslo pasiūlymas savaitgalį jums išties apsuks galvą. Liksite be žado įsivaizduodami, ką galėsite turėti, kai tai bus įgyvendinta. Tik ar esate pasiruošę bent pirštą pajudinti, kad jūsų svajonės išsipildytų?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžia jums bers ne pačius šviesiausius pažadus. Suprasite, kad jums nepavyksta atitikti kai kurių laikotarpio reikalavimų – galbūt nespėjate vytis kiekvieno pro jus pralekiančio traukinio ir imate galvoti, kad į nė vieną iš jų nespėsite.

Taip pat skaitykite: Atviri pokalbiai: ką piršdamiesi jaučia vyrai

Nepradėkite šių beprasmiškų lenktynių ir kuo labiau patausokite savo jėgas. Verčiau jas nukreipkite į savo svajų pasaulį. Ten rasite užuovėją net tuomet, kai jums darbo savaitei baigiantis bus įteikta darbo ar sveikatos apribojimų puokštė.

O štai savaitgalį jums iš galvos neišeis pasakiški pažadai iš tolimo krašto ar pasiūlymas kur nors keliauti ar ko nors išmokti. Jei rastumėte būdus šias vizijas perkelti į realybę, jūsų asmeninė charizma pasiektų piką.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę kaskart atsidūrę kolektyve ar tarp draugų sieksite visko, ko tik įmanoma pasiekti – dėmesio, informacijos, pagarbos, susidomėjimo, klausimų, naujienų. Ko nors negavę, tarp jų ieškosite kaltų, o šie, savo ruožtu, iš jūsų darys lyderį arba priešą – jokio aukso vidurio, vien kraštutinumai. Jūsų mylimas žmogus ar atžalos artėjant savaitgaliui jums primins apie dėmesio jiems stoką, o jūsų kūrybiškumas merdės, paliktas likimo valiai.

Savaitgalį ieškosite, kur pasislėpti nuo viso šito chaoso, ir sukursite savo vidiniame pasaulyje kitą, gražesnį, kuriame nėra vietos kasdienėms šiukšlėms ir pasaulio triukšmui. Kai kas tokiu būdu atsigaus, o kai kas nueis išties per toli, slaptų meilės nuotykių vedami.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Visą savo energiją nukreipsite į darbą ir tik darbą, vildamiesi, kad tokiu būdu kuo toliau jus išgirs ir kuo plačiau apie jus pasklis kalbos. Galbūt patys dėl to keistai jausitės, tačiau kitaip pasielgti negalėsite. Be to, stengsitės kuo daugiau sužinoti, kad tai, ko tikitės, būtų įmanoma. Tačiau čia jums kažkokius antrankius prieš savaitgalį uždės šeimos nariai, primindami, kad jūs privalote pasirūpinti namais, namiškių sveikata ar kitas jų problemas išspręsti.

Paskutinėmis savaitės dienomis buvimas tarp draugų, su artimu žmogumi ar kitais jums svarbiais asmenimis jums primins, kiek daug meilės, grožio, atjautos ir tyro džiaugsmo tvyro ore, kurių jūs per savo ambicijas ir rūpestėlius neįstengiate pamatyti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Marsas oro ženkle šios savaitės pradžioje jums primins apie jūsų studijų ar kelionių galimybes, kurių iki šiol galbūt neišnaudojote. Į vis aukštesnes viršukalnes užkopsite, vis daugiau išmoksite ir pamatysite, jei būsite smalsūs ir vikrūs.

Antroje savaitės dalyje jūsų dėmesį nuo tolimų šalių ir žinių gilinimo atitrauks kažkas, esantis šalia. Tai bus priminimas, kad dideliems užmojams įvykdyti, reikia paruošti mažus ir niekingus namų darbus bei įsisavinti elementarias tiesas. 

Jei savaitgalį nuspręsite pasidarbuoti, būsite kūrybiški ir tikintys, kad maži, bet kūrybiški sprendimai daro stebuklus. Tą patį galite pritaikyti ir bet kurioje kitoje situacijoje, išmesdami iliuzijas, kad viskas gali įvykti savaime.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kai šios savaitės pradžioje Marsas pereis į Dvynių ženklą, jūs jausitės prieštaringai – norėsite nuveikti daug, tačiau niekaip nepataikysite į taktą. Labiausiai erzins, kai būsite verčiami elgtis paviršutiniškai,  daryti išvadas net tuomet, kai tam nėra pakankamai faktų, o dar kai reikės priklausyti nuo kitų valios ir pinigų. Todėl dažnai rinksitės kuo nuošalesnes vietas, norėdami ką nors išsiaiškinti, ką nors turėti ar ką nors įrodyti. O tai padaryti savaitei baigiantis bus beveik neįmanoma.

Paklusite šiems laikotarpio reikalavimams ar ne, savaitgalis vis tiek link jūsų atskubės, pasipuošęs romantiškais pažadais. Ar išdrįsite nusimesti skeptikų kaukes, įsikibti romantikos deivės ranką ir eiti su ja ten, kur ji jus veda?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Marsas, savaitės pradžioje įsikursiantis jūsų partnerystės srityje, jums galėtų tapti konfliktų su antrąja puse pranašu. Ir, nieko keisto, jei tuo pakvips artėjant savaitgaliui – viskas dėl to, kad jis ar ji mano, jog varžote jį ar ją pernelyg tvirtais pančiais. Kita vertus, antroji pusė ar šiaip kiti jums svarbūs žmogučiai kelioms savaitėms jums taps patys reikšmingiausi, o dėl jų dėmesio būsite pasiruošę grumtis iki paskutinio kraujo lašo.

Savaitgalį norėsite kuo nors apdovanoti savo namus ar juose gyvenančius, tikėdami, kad tokiu būdu nusipelnysite dar daugiau jų pasitikėjimo ir meilės. Ir tai, regis, visai arti tiesos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Vis daugiau savo jėgų skirsite darbui, kasdienėms pareigoms atlikti, savijautai pagerinti ir kūnui lavinti. Tačiau nepraleisite progos ir su kolegomis parungtyniauti. Visa tai pateisinama, nes šioje srityje Marsas, susigabenęs savo ginklus, juos intensyviai testuoja. Nepaisant to (arba dėl to), jūs iš tiesų daugiau atliksite, tačiau neleisite niekam jums nurodinėti. Niūrūs prisiminimai prieš savaitgalį bandys jums sutrukdyti uoliai darbuotis ar mankštintis, o kiek jūs jiems paklusite – tik jūsų valia.

Taip pat skaitykite: 7 dienų valgiaraštis, kad oda švytėtų

Savaitgalį viliojančios pažintys ar susitikimai padės pamiršti viską, kas darbo dienų metu jums buvo nemalonu. Panašu, kad tikėsite visomis istorijomis, kurias perskaitysite ar išgirsite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę oro stichijoje įsikūręs Marsas jums nepašykštės kūrybiškumo, romantiškų nuotykių, tačiau vers jus skraidyti nuo vieno objekto prie kito, niekaip neapsisprendžiant, kuris jus žavi labiau. Lygiai ta pati istorija gali su jumis nutikti ir užsiimant bet kokia veikla, ypač ta, kuriai reikalinga jūsų kūrybinė gyslelė. Komandos nariai tokio jūsų elgesio savaitės pabaigoje nesupras, o jums ir save suprasti bei paaiškinti, kodėl viskas taip, bus nepaprasta.

Laimei, savaitgalį žinosite, kaip savo jautrumą grožiui galite panaudoti, kad jūsų namuose atsirastų gražesnių daiktų, o atmosfera juose taptų šiltesnė ir malonesnė.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei jūsų namuose iki šiol tvyrojo ramybė – kelioms savaitėms teks apie ją pamiršti, nes Marsas, pereidamas į Dvynių ženklą, įsiviešpataus jūsų namų srityje. Viena vertus, jus gali įtraukti nemenkos kovos dėl vietos po namų stogu, kita vertus, savo energijos netausosite savo šeimai ar namams. Būsite smalsūs naujienoms, kurias iš namiškių sužinosite, tačiau apie jas, artėjant savaitgaliui, turėsite pamiršti, kai jums vadovybė ar klientai primins apie neatliktus profesinius įsipareigojimus.

Savaitgalį išsigelbėjimo ieškosite mylimojo glėbyje arba savo vaikų akyse. Jiems norėdami suteikti daugiau laimės, dėl jų visaip aukositės. Jei tokiu būdu ir vilkas pasisotins, ir avis liks sveika, kodėl gi ne?


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius