-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 24

Savaitės horoskopas – gegužės 25–31 d.

Kuo gražiau praleiskite paskutines pavasario dienas.
Alyvos
Alyvos / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Vos įžengę į naują savaitę, atsisakykite ryžtingų permainų savo namuose. Iš tiesų visa ši savaitė bus persmelkta netikrumo, nes jūsų vaizduotės vaisiai absoliučiai skirsis nuo to, ką jums pasiūlys realybė. Susitikimų, išvykų ir pokalbių metu jūsų nuojautos kuždės viena, o žmonės ir realūs įvykiai bylos ką kita. Tai menkins jūsų energijos resursus ir didins abejones.

Susitikimų ar pokalbių metu (čia svarbus vaidmuo gali atitekti jūsų broliams, seserims ar kaimynams) jums bus priminta, ko iki šiol neatlikote dėl užmaršumo ar abejingumo. Neskubėkite megzti naujų pažinčių, o verčiau pasirūpinkite esamais ryšiais: suraskite ir suraišiokite nutrūkusius jūsų saitų galus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje jūsų praeities patirtys jums trukdys patirti tikrąjį bendravimo džiaugsmą ar net vers nutraukti kažkokius ryšius. Kiek vėliau šią savaitę jums bus priminti nesutvarkyti finansiniai reikalai. Kai pulsite aukotis dėl draugų, greit suprasite, kad nei vienam iš jų tos aukos nereikalingos. Priešingai, visa tai dar labiau kenks ar komplikuos situaciją.

Įvykių srautas jus dažniau blokš į praeitį sutvarkyti ten nebaigtų reikalų. Todėl nesistebėkite, jei savaitei baigiantis reikės kažkam pasiaiškinti dėl negražintos skolos arba ją pagauliau gražinti. Galiausiai suprasite, kad nelieka nieko, tik plaukti pasroviui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje įsitikinkite, kad jūsų komandoje įvykdyti perversmai ko nors nenuskurdina ar nesumenkina. O jei į jus šią savaitę atsigręš visų žvilgsniai, tai nebūtinai bus tik jūsų gimtadienio proga. Regis, atsiras asmenų, kuriems atrodys, kad jūs praeityje dėl kažko nepasistengėte. Tačiau dažnai patys tuos priešininkus sugalvosite ar į dvikovą išsikviesite, nes būsite pasirengę nuolat kam nors ką nors įrodinėti. 

Jūsų asmeninių ambicijų tenkinimas bus tik tuščias žaidimas, kuriame visiems nusibos dalyvauti. Pabandykite prisiminti ankstesnius savo sumanymus, kuriuos norėjote įvykdyti, bet negalėjote. Gal dabar tam atėjo tinkamas metas?

Taip pat skaitykite: 3 gardūs tortai, kurių nereikia kepti

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje įvykiai darbe neleis jums nuobodžiauti. Tačiau neskubėkite dėti taško ten, kur dar nereikalinga pabaiga.

Beje, daugelis šios savaitės įvykių vyks jūsų vidiniame pasaulyje, ir apie juos jums visai nesinorės kam nors pasakoti. Juo labiau, kad svajonės, kurias puoselėsite, nuolat slys jums iš rankų arba praeities atoveiksmiai juos negailestingai tryps, palikdami jus lipdyti ką nors iš likučių arba kurti naujų. Tiesa ta, kad kiek leisite būti nuviliami, tiek ir nusivilsite. Tačiau niekaip negalėsite savęs įtikinti, kad reikia kliautis tik tuo, kas vyksta aplinkui, palikus svajones ir iliuzijas ten, kur jų vieta. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje galite netikėtai kažką palikti likimo valiai dėl didelių polėkių ar jus viliojančių erdvių. Savaitė gali būti sudėtinga ar nerami dėl įvykių jūsų komandoje, grupėje ar tarp draugų. Tai konfliktų ir nesusikalbėjimų laikas, kai nepavyksta susitarti dėl lėšų panaudojimo ir kitų resursų paskirstymo. Jums gali tekti lyginti įtrūkimus, kurie, regis, įvyko kiek anksčiau.

Galimas daiktas, kad susitiksite su seniai matytu draugu, su kuriuo reikės kažką išsiaiškinti ar kai ką iš jo sužinoti. Galbūt tai žmogus, kurį be reikalo išbraukėte iš savo draugų sąrašo ir norite dabar susigražinti? Tačiau tikėkite tuo, ką matote, o ne tuo, ką matyti norite.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepasidalinę kažkuo su draugais ar kolektyvo nariais, savaitės pradžioje rizikuojate pakabinti ant plauko jūsų gerus santykius. Laimei ar deja, jūsų dėmesį tuoj patrauks jūsų profesinė sritis ir nepaleis jo likusį savaitės laiką. Tačiau lėkti pirmyn negalėsite, kad ir kaip jums truks vietos ten, kur esate.

Savo daržą susitvarkyti jus gali paraginti netgi kai kas iš vadovų ar klientų, kurie su ne pačiais šviesiausiais komentarais sugrįš pas jus jums parodyti klaidų ar nepabaigtų užduočių. Už tai savęs nesmerkite ir nebandykite ieškoti užuojautos kieno nors glėbyje. Tereikia patiems rasti sprendimus, nebandant slapstytis niekam už nugaros ir besąlygiškai netikint kitų žmonių geranoriškumu. 

Taip pat skaitykite: Kaip „teisingai“ mylėti vyrą

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę turėsite daugiau laiko skirti savo žinių, išsilavinimo ir įsitikinimų sričiai, o tie, kurių veikla ar asmenimis gyvenimas susijęs su užsieniu, turės šiek tiek dėl toli gyvenančių ar kelionių pasistengti. Tiesa, dar vos įžengę į naują savaitę, neleiskite sau daryti keistų pasirinkimų tarp karjeros ir artimo žmogaus. Na, ir kas, kad šiuo metu tai suderinti neįmanoma. Tai greit nuplauks lyg koks debesis, kaip ir tai, kuo jus gali apkaltini toli gyvenantys ar su jumis mokslus kremtantys.

Priminimai apie neišmoktas pamokas gali būti jums tikras galvos skausmas, kaip ir bandymai perdaryti kažką seniau pradėta taip, kad tai atitiktų jūsų, kolegų ar klientų įsivaizduojamą rezultatą. Na, bet to išvengę nei sau padėkosite, nei iš kitų pagyrimų nesulauksite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dėl menkaverčių ir, svarbiausia, trumpalaikių įspūdžių, kuriuos sieksite patirti pertvarkydami savo dienotvarkę, neatsižadėkite to, kuo iki šiol šventai tikėjote. Tačiau tais, kurie žada aukso kalnus ar neįtikėtinas patirtis, taip pat savaitės pradžioje nesižavėkite.

Šią savaitę būkite atidūs ir įžvalgūs ir, užuot puolę naujų patyrimų kryptimi, peržiūrėkite anksčiau atliktų darbų sąrašus ir perskaičiuokite pinigus, ypač, jei disponuojate kitų žmonių finansais. Ir išnaudokite visas galimybes įminti kokius nors savo ar kitų žmonių galvosūkius. Gauti atsakymai padės nerizikuoti tuomet, kai tai gali pakenkti ir jums, ir kitiems asmenims. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę jums opi gali būti partnerystės tema. Prieš tai, tiesa, dar norėsite nustebinti savo mylimą asmenį ar vaikus, o gal būsite jų taip nustebinti, kad net žado neteksite. Tie sakant, ne tik jo. Jūsų bendra sąskaita taip pat gali šiek tiek patuštėti.

Na, bet nebus laiko ilgai apie tai galvoti, nes reikės diskutuoti su antrąja puse, verslo partneriais ar klientais, neapeinant nei vienos anksčiau padarytos klaidos ar paliktos nuoskaudos. Laimei, kuo daugiau išsiaiškinsite, tuo lengviau vėliau atsikvėpsite. Šiose diskusijose ar su jais susijusiuose įvykiuose dar bus įpainioti ir jūsų namai ar šeimos nariai. Klysite laikydami kurį nors iš jų savo gelbėjimosi ratu.

Taip pat skaitykite: Atpildas už vakarykštes linksmybes: kaip žudo alkoholis

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje niekaip nesutalpinsite vienoje erdvėje asmenių ar šeimos poreikių kartu su visuomeniniais. Tačiau bandydami nuo kurių nors nusigręžti, nei patys gerai pasijausite, nei kitiems gera padarysite. Iš tiesų darbas, sveikata, santykiai su kolegomis ir kasdienė rutina – štai dėl ko dažniausiai džiaugsitės, rūpinsitės, kovosite, ginčysitės ir liūdėsite šią savaitę.

Galimas daiktas, kad kažkokie primiršti negalavimai pasibels į jūsų duris ir lengvai šių svečių neatsikratysite. Geresnės savijautos, sklandesnio darbo ir šiltesnių santykių su kolegomis ieškokite netolimoje praeityje. Galbūt teks aptarti ne vieną anksčiau diskutuotą temą, atlikti jau darytą tyrimą ar tą, kuriam vis nerasdavote laiko. Tačiau viskuo, ką išgirsite, nepasitikėkite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Berods, savaitės pradžioje imsite ir persigalvosite dėl kai kurių savo įpročių namuose ar darbe. Deja, viskas, ką sumanysite perdaryti, turės būti iš naujo pastatyta, kas iš jūsų daugiau jėgų atims, nei jums pasitenkinimo suteiks. Todėl išlikite kuklūs ir susitaikantys su jums įgrisusiomis aplinkybėmis.

Be to, šią savaitę turėsite daugiau problemų su savo atžalomis ar kitais savo kūriniais nei kitomis dienomis. Čia netruks audrų ir susitaikymų, prisiminimų ir pasitiesinimų. Viskas, ką išsiaiškinsite, pagerins jūsų ryšius ateityje, tačiau neleiskite, kad žmonės pasinaudotų jūsų geranoriškumu ar dosnumu, o susiklosčiusios aplinkybės neištuštintų jūsų kišenių. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje vilios rizikingi sprendimai, kuriais besižavėdami, ne kokią paslaugą padarysite savo savivertei ar piniginės turiniui. Užuot čia eksperimentavę, atidžiau pažvelkite į savo asmeninį gyvenimą, namus ir šeimą. Joje vykstantys įvykiai jums šią savaitę parodys, kam turite skirti daugiau savo laiko ir dėmesio.

Laimei, ir jūsų pačių interesai toli nenukryps, netgi būsite pernelyg pasiaukojantys, jautrūs ir nujaučiantys, kuo viskas baigsis. Tačiau savo intuicijai didelių galių neperduokite. Remkitės į konkrečius dalykus ar artimųjų prašymus, visų pirma darydami tai, kas būtina, o tik po to, kas jums patiems atrodo svarbu.  


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius