Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 01

Savaitės horoskopas – kovo 2–8 d.

Kokiomis nuotaikomis pasitiksime pavasarį? Visi atsakymai – savaitės horoskope!
Rožės
Rožės / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šios savaitės pradžioje jūsų žavesiui neatsispirs niekas, netgi jūs patys. Kai norinčių su jumis susipažinti gretos sparčiai didės, jums bus be galo sunku išsirinkti iš gerbėjų katilo pačius tinkamiausius. Viskas vyks taip sparčiai ir taip greitai kis, kad vieną akimirką  jausitės išlošę aukso puodą, o kitą – likę likimo valiai su tuščiomis kišenėmis. Ekstravagantiški poelgiai ir begalinis laisvės troškimas bus jums ir paskatinimas, ir trukdis.

Panašu, kad galiausiai jums tai įgris ir antroje savaitės pusėje, kai Mergelės ženkle įvyks pilnatis, darbas jums taps pačiu smagiausiu ir įdomiausiu užsiėmimu. Sudėję į jį dalelę savo širdies ir susitelkę į aukščiausius savo tikslus, jausite, kad nešvaistote savo brangaus gyvenimo vėjais. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei gyvenate turtingą vidinį gyvenimą, ši savaitė, o ypač jos pradžia, įteiks jums ne tik didžiulę džiaugsmo, bet ir finansinės sėkmės puokštę. Už uždarų durų (tiek jūsų viduje, tiek jūsų asmeniniame šeimos gyvenime) vyks pasakiškai žavūs dalykai, turbūt nelaukti ir nesvajoti. Imkite dovanas iš artimiausių, džiaukitės ir dalinkitės jomis privačioje aplinkoje. Vos juos išnešite į viešumą, jie išnyks, o jūs savo džiaugsmu pasidalinti nesuspėsite.

Tuo, kas sukaupta viduje, galbūt vėliau jums pavyks pasinaudoti užsiimant mėgstama veikla, kuriant ar auginant vaikus. Nestokodami optimizmo, žadinkite savyje vaiką, kuris žaisdamas ir savęs nekritikuodamas išreiškia visą savo kūrybiškumą bei pasiekia tobulo konkretaus rezultato. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje žaviausi būsite žmonių grupėje: tarp draugų, kolektyve, organizacijoje. Galbūt vienas asmuo iš jūsų komandos taps jums išskirtiniu, bet kaip greitai susižavėsite, taip greitai ir atvėsite. Tačiau minčių, naujienų, kontaktų ir naujų pažįstamų stoka nesiskųsite ir, pasitelkdami savo kolektyvo idėjas, kažką reikšmingo ar neįprasto visi kartu atliksite. Pasistenkite, kad visko nesugadintų jūsų noras atverti duris į kambarį, į kurį užeiti kol kas jums uždrausta.

Vėliau jūsų dėmesį patrauks namai ar kažkokie juose esantys objektai: žmonės ar daiktai. Galbūt suskubsite suremontuoti sulūžusius daiktus ar pakoreguoti klibančius santykius su šeimos nariu. Jei ties tuo susitelksite, gausite reikalingas lėšas ir palaikymą iš savo partnerių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savo kerus šios savaitės pradžioje paskleisite profesinėje scenoje. Tai kolegas ir džiugins, ir trikdys. Džiugins, nes būsite maksimaliai originalūs tuomet, kai reikės pasiūlyti kūrybiškų sprendimų. Trikdys, kai žūtbūt sieksite atkreipti kolegų dėmesį savo išvaizda ar keistu elgesiu. Tiesa, kas ką apie jus galvoja jums turbūt mažiausiai rūpės. Jums ūpą kels laimikiai, kuriuos sumedžiosite. Kažin ar jie bus ilgalaikiai, o netikėtai gautas atlygis turbūt bus greit iššvaistytas.  

Be to, jūsų partneriai jus skatins mokytis naujų dalykų ir sužinoti tai, ko iki šiol nežinojote. Taip pat ves jus naujų vertingų pažinčių keliu. Geriausiai šias užduotis įvykdysite, jei laiku atliksite namų darbus, sėkmingai derinsite atidumą smulkmenoms su optimistišku požiūriu ir pasitikėsite savimi. 

Taip pat skaitykite: Penkiasdešimt pilkų miegamojo atspalvių: kaip mylisi lietuviai

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jus šios savaitės pradžioje ypač žavės tie, kurie toli nuo jūsų ir kitokie nei jūs. Žavėsitės laisvais asmenimis, nes ir patys laisvės visa širdimi sieksite, šiurpindami savo kolegas ir trikdydami įprastą dienotvarkę. Būsite dosnus, tačiau užsieniečių ar tolimų kelionių dėka pagerinsite savo materialinę padėtį. O originaliais būdais išreikšdami savo asmenybę ir pritaikydami gaunamas žinias, užsitarnautumėte pagarbą ir palankumą. 

Vėliau jums taps aktualesni jūsų materialūs reikalai. Nieko nelaimėsite tik saugodami savo turtą ar kaupdami daiktus, pamiršę, kad kitiems ko nors labiau trūksta. Nenusigręžkite, esant būtinybei kam nors pagelbėti. O dar, jausitės pakylėti, jei, atsižvelgdami į savo kūno poreikius ar buities reikalavimus, atliksite tam tikrus veiksmus ar įsigysite reikalingą priemonę. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ko jau ko, o aistros jums šios savaitės pradžioje netrūks. Kai kam galimas toks įvykių scenarijus: visa galva nersite į naujus santykius ir iš jų, pabrukę uodegą, paspruksite. Kitiems verta sutelkti dėmesį į bendrus su partneriais pinigus, nes netikėta sėkmė juos aplankys iš tos pusės, iš kurios ji mažiausiai laukiama. O sąskaitos ištuštės lygiai taip pat sparčiai, kaip bus pripildytos. Laimei, spėsite viskuo pasidžiaugti ir ką nors vertinga sau nugvelbti.

Antroje savaitės pusėje nežinosite, ką pasirinkti savo prioritetu: save ar savo partnerį. Regis, smulkmeniškai, bet kūrybiškai pasirūpindami savo sielos ir kūno poreikiais, įgausite daugiau energijos ne tik asmeniniams siekiams įgyvendinti, bet ir santykiams puoselėti. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vos prasidėjus savaitei ieškosite, prie ko prisiglausti ir kam atskleisti savo jausmus, tačiau vos toks asmuo atsiras, pajusite, kad jums ji ar jis trukdo lyg per ankštas rūbas. Metęsi prie naujo objekto, būsite kupini vilčių, čia išgyvensite tokį patį scenarijų. Šiuos prieštaringus jausmus jums derinti pavyks, jei savo laisvės, originalumo, grožio ir teisingumo poreikį pritaikysite veikloje. Draugų ar komandos narių teigiamam indėliui suteikite daug reikšmingos vietos.

Vėliau vienas ar keli šeimos nariai jus paragins atlikti kelis svarbius žygius, kurie užtikrintų tvarkingesnę ir tobulesnę buitį. Ja besirūpindami, nepamirškite ir savo sielos poreikių. Tam neužteks tik atsiriboti nuo kasdienės rutinos, o reikės rasti keletą konkrečių, jums tinkančių, priemonių.

Taip pat skaitykite: Kaip moters klubai susiję su seksualinių partnerių skaičiumi

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Aistros virs darbo vietoje ir jūs net nebandysite jų užgesinti. Priešingai, kurstysite jas visaip, kad tik nebūtų nuobodu darbuotis. Ieškosite originalių būdų savo darbui atlikti, griebsitės naujos veiklos, įtrauksite kolegas, bet jums trukdančius ar jus ribojančius greitai iš pagalbininkų sąrašo išbrauksite. Kelrodžiu ir vilties žiburiu taps jūsų aukščiausi gyvenimo tikslai, kurių priartėjimą pajusite, jei nevaržysite savęs rutina, griežtomis darbo valandomis ar ankstesnėmis nuostatomis.

Dėl danguje tvyrančios pilnaties savaitei įpusėjus būsite perpildyti emocijų ir patirčių. Nepaisant to, puikiai žinosite, kokios priemonės leidžia tapti tobulais komandos nariais ir tinkamai pasirūpinti savo kolegomis, draugais, ar bendražygiais. O jie, suteikdami jums reikalingų žinių, padės tinkamai išreikšti kūrybiškumą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kūrybos dvasia ir patys užsikrėsite, ir kitus užkrėsite. Ties tuo susitelkę iki savaitės vidurio, būsite nepralenkiami. Kūryboje ar auklėjant vaikus panaudodami savo žinias, pažiūras ir visa, kas susiję su užsienio šalimis, pasieksite stulbinamų rezultatų. Svarbu, kad nekiltų pagundos viską metus šokti prie kitos veiklos – tokiu būdu ne statysite, o griausite. Ta pati melodija gros ir romantiškuose santykiuose: žavi pažintis, staigus susižavėjimas ir dėmesį blaškantis naujas objektas.

Laimei, ši pasaka be galo nesikartos, nes savaitei persiritus į kitą pusę jums labiausiai rūpės būti gerais darbuotojais. Viskas paprasta ir žemiška: jūsų motyvacija – pinigai, sėkmės priežastis – jūsų talentai, o tie, dėl kurių taip atsidavę dirbate – jūsų šeimos nariai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Namuose jūsų širdis bus didžiąją savaitės dalį. Dalinsite meilę artimiausiems, o namuose kursite grožio ir harmonijos oazę. Tačiau nuosekliems ir konservatyviems būti nepavyks. Blaškysitės nuo taško a iki taško b, nesvarbu, kad tie atstumtai sies jūsų būsto kambarius ar jus su šeimos nariais. Užuot abejoję, kas aktualiau, įgyvendinkite pirmą į galvą šovusį iš kojų verčiantį sumanymą. Labai tikėtina, kad jis gaus emocinį palaikymą ir finansinę paramą.

Antroji savaitės pusė iš jūsų paprašys didesnio pasitikėjimo savimi. Jūs būsite paskatinti rasti priemonių, padedančių jums labiau tikėti savo jėgomis, aktyviai taikyti savo žinias ir pažiūras kasdieniame gyvenime, bendraujant, keliaujant, susipažįstant. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje nepavyks suvaldyti savo minčių, dėl ko nesisielosite – sieksite aprėpti kuo daugiau ir kuo plačiau. O jūsų akiratin paklius žmonės, naujienos, idėjos, renginiai, knygos, meno kūriniai ir t. t. Antroji pusė ir kiti asmenys jums taps langais, per kuriuos žvelgdami, matysite aibę jums tinkančių pasirinkimų. Pabandykite ties vienu ar keliais susitelkti. Tai taptų iššūkiu, kurį įveikdami patirtumėte malonumą bendrauti, atrasti, užmegzti ryšius ir pasidalinti idėjomis.

Vėliau jūsų žvilgsnis nukryps į bendras patirtis ir bendrą turtą. Bus nelengva, bet svarbu neskirstyti daiktų, emocijų ir darbų į savo ar kitų. Bendradarbiaukite, dalinkitės visais turimais resursais, netgi tais, kurių nenorite atskleisti. Tai svarbi sąlyga, siekiant sustiprinti savo asmeninė vertę ir pagausinti savo turtus. 

Taip pat skaitykite: Miegate nuoga? Sužinokite, kaip tai siejasi su laime

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje darbų gausa ar gauti naujo darbo pasiūlymai kaipmat kilstelės jūsų finansinių galimybių kartelę. Tačiau tik tuo atveju, jei noriai taikysite naujas technologijas ir neatsisakysite neįprastų būdų užsidirbti. Be to, prireiks grožio pojūčio ir mokėjimo taikyti menines raiškos priemones. Deja, kažkas iš draugų ar kolegų gali jus sustabdyti pusiaukelėje ar paskatinti pirma laiko išbarstyti tai, kas įgyta.  

Vėliau dėl pilnaties įtakos į paviršių išlįs partnerystės problemos ir būtinybė rasti tinkamus sprendimus šioje srityje. Visas dilemas tinkamai išsprendę, susidorosite ir su asmeniniu nepasitikėjimu ar energijos stoka. Draugai gali tapti švyturiu jums, pasiklydusiems painiuose santykių labirintuose.  


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius