-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 06

Savaitės horoskopas – kovo 7–13 d.

Susipažinkite su artėjančios savaitės prognozėmis.
Nuotykiai
Nuotykiai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę įvyks Saulės užtemimas Žuvų ženkle, jums iškeldamas į paviršių kažkokias praeityje įgytas žaizdas. Laimei, atsiras galimybė jas išsigydyti, ypač einantiems atleidimo, atjautos ir pasiaukojimo keliu. Tai gali sutrikdyti įprastų darbų eigą, jūsų kelionių ar mokymosi planus, bet vidinė laisvė bus priežastis gimti naujoms jūsų svajonėms.

Antroje savaitės pusėje bus ne tik svajonių, bet ir konkrečių veiksmų. Deja, niekaip negalėsite kitiems paaiškinti, kodėl taip elgiatės, nes jūsų motyvais taps sapnai ar nuojautos. Savaitgalį pasidėkite į šalį planus užkariauti kieno nors širdį, antraip tapsite slaptų meilės nuotykių aukomis, o ne oficialiais herojais.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šią savaitę veikiami užtemimo Žuvų ženkle, būdami su bičiuliais ar komandos nariais, neretai užsigeisite nuo jų pabėgti į saugią vienatvę. Visa tai dėl išryškėjusių nuoskaudų. Jos, užuot jus išskyrę, suvienys ir sutelks naujiems bendriems tikslams, jei stiprinsite pasitikėjimą vieni kitais ir dalysitės tuo, ką turite geriausio.

Prieš savaitgalį pasakosite savo bendražygiams apie savo viltis, tokiu būdu sukeldami vienų susižavėjimą, o kitų abejones. Savaitei baigiantis jūsų ženklo valdovės viešnagė paskutiniame Zodiako ženkle sustiprins jūsų meilę draugams, o kai kas tarp jų atras ir savo širdies draugą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę jūsų karjeros srityje įvyks Saulės užtemimas, viena vertus, suteikdamas jums impulsą pradėti ką nors naują, kita vertus, paliesdamas skaudžią su jūsų karjera ar profesija susijusią stygą. Perdėliokite netikusiai iškritusias kortas, ieškodami naujų būdų būti pripažinti ir nesitikėdami lengvų pergalių, begalinio partnerių palaikymo ir vien palankaus vėjo.

Savaitės įvykiai įrodys, kad nereikia ieškoti pačių tiesiausių kelių į tikslą. Rinkitės tas kryptis, kurias jums nurodys šeštasis jausmas, o ne racionalus protas ar loginiai argumentai. Be to, savaitgalį Venera Žuvų ženkle sustiprins malonius jausmus, siekiantiems tikslų, ir padės įgyti vadovų palankumo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ši savaitė ryški tuo, kad vandens ženkle įvyks Saulės užtemimas, jums sužadindamas begalinį norą išvykti, tikintis pabėgti nuo niūrios kasdienybės ar įnikti į jus be galo dominančio dalyko studijas. Skaudžios patirtys užsienyje ar mokymo įstaigoje praeityje dabar gali tapti kliūtimi jūsų vizijoms įgyvendinti, tačiau ir impulsu, einant bandymų keliu atrasti šį tą neregėto.

Kai baigiantis darbo savaitei jūsų mintys kažkokia tema netilps galvoje, jūs užsigeisite savo įžvalgomis pasidalyti. O dėl jausmų planetos vizito Žuvų ženkle, būsite dar labiau įtraukti į tolimų neaplankytų kraštų ir dar neišmoktų dalykų ilgesį ar apdovanoti toli gyvenančių asmenų jausmais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dėl užtemimo Žuvų ženkle šios savaitės pirmoje pusėje turėsite pasikartoti pasitikėjimo kitais žmonėmis pamokas, priimdami jų pagalbą. Galimas daiktas, jog dabar to vengiate, nes praeityje, priimdami pasiūlymus padėti, pasirodėte silpni. Nepervertinkite savo gebėjimų, o suvienykite savo jėgas su kitais tam, kad laimėtumėte bendras pergales.

Ir net jei prieš savaitgalį vis dar nerasite siūlo galo, vyniodami bendrų patirčių kamuolį, vis dėlto spręsdami bendrų finansų ar intymumo galvosūkius, būkite atidūs ne tiek faktams, kiek nuotaikoms ir nuojautoms. Savaitgalį meilės ir finansų globėja jums dar kartelį primins, kaip svarbu (ir kaip malonu) dalytis materialinėmis ir dvasinėmis gėrybėmis su kitais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią savaitę nepasislėpsite nuo Saulės užtemimo įtakų, kurios suaštrins partnerystės temas, išryškindamos tai, kas jums opu. Net manydami, jog vieninteliai pasitikėjimo verti asmenys esate jūs, vis dėlto pabandykite persigalvoti. Stiprinkite lankstumą, kuris padės pamatyti jūsų asmeninių ar darbo santykių perspektyvas.

Ir jei prieš savaitgalį šalia esančių žmonių pasiūlymai ar elgesys jums kels vilčių ir žadins jūsų lūkesčius, vadinasi, jūs įveikėte kažkokį slenkstį. Galų gale jausmų planeta įsikurs priešingoje Zodiako pusėje, suteikdama malonių įspūdžių poroms, o vienišiams – smagaus laiko, dairantis savo antrosios pusės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią savaitę jūsų kasdienybės vandenis sudrums Saulės užtemimas, motyvuodamas jus imtis dienos režimo ir maitinimosi įpročių, kurie pagerintų jūsų savijautą ir darbo efektyvumą. Deja, nauji įpročiai ne taip lengvai ras savo vietą jūsų dienotvarkėje. Ir nors rytais mieliau mėgausitės sapnais, užuot darę rytinę mankštą, pasistengę, netrukus išvysite rezultatus.

Artėjant savaitgaliui, kai darbo vietoje ar buityje ne viskas bus aišku kaip ant delno, užuot reikalavę aiškumo, atlikdami užduotis būkite kūrybiški ir skaitykite mintims, kurias slepia jūs kolegų žodžiai. Savaitgalį, kai Venera įsiviešpataus Žuvų ženkle, meilės darbui ir buities užduotims atlikti bus į valias.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ši savaitė išskirtinė dėl užtemimo Žuvų ženkle, jūsų kūrybiškumo, vaikų ir malonumų srityje. Žlugę kūrybiniai projektai ar netikę romantiški prisirišimai jums primins apie karčias patirtis, kurios dabar gali jums užkirsti kelius į kūrybos, meilės ar žaidimų su vaikais pasaulį. Nesitikėdami dosnių rėmėjų ir apsisprendę patys būti savo laimės kalviais, laimėsite visus sumanytus žaidimus.    

Artėjant savaitgaliui kai kurie iš jūsų įsitrauks į kūrybą, kiti seks pasakas savo vaikams, galbūt patys nelabai tikėdami tuo, kas liejasi iš jų lūpų. Baigiantis savaitei, malonumų valdovė Venera pereidama į Žuvų ženklą pasistengs, kad artimiausiu metu jums netrūktų romantikos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Privataus gyvenimo išbandymus turėsite įveikti dėl užtemimo Žuvų ženkle. Viena vertus, šeima primins jums apie jūsų neužgijusias žaizdas, kita vertus, namai padės jums pakilti lyg feniksams iš pelenų. Imkite atsakomybės vairą į rankas patys ir, namuose radę priemonių išgyti bei tolėliau nustūmę savo karjeros tikslus, sukurti šį tą naujo savo asmeniniame gyvenime.

Ir nors pokalbiai su namiškiais prieš savaitgalį ar dėl šeimos reikalų gali dar labiau viską supainioti, visgi kažkam būsite įkvėpti. Paskutinėmis savaitės dienomis Venera ims judėti Žuvų žvaigždynu, ragindama jus ką nors gražaus ir gero nuveikti savo namuose.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę jums derėtų susitelkti į bendravimą, tačiau net jei sąmoningai to nepadarysite, kažkokios už jus galingesnės jėgos (šiuo atveju Saulės užtemimas) jus nublokš į komunikacijos, mokymosi ir artimų ryšių pasaulį. Ten bus žmonių, kurie kažkada jus įskaudino ir kuriems dabar būtina atleisti, tikintis sustiprinti savo ryšius su jūsų kasdiene aplinka, įgyti naujų žinių ar reikalingų pažinčių. 

Ir nors prieš savaitgalį informacija, kurią girdėsite bus stipriai pagražinta, galite tai panaudoti, perskaitydami dalį jos, išsakytos tarp eilučių. Veneros apsilankymas Žuvų ženkle savaitgalį atvers jums duris į malonių pokalbių, susitikimų ir džiugių pažinčių laikotarpį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šios savaitės tema - tai jūsų asmeniniai finansai ir vertybės, nes šią sritį aplankys Saulės užtemimas. Bus pagundų ieškoti rėmėjų ir patarėjų, tačiau laimėsite susitelkę į galimybę patys uždirbti, pasitelkiant savo gebėjimus. Ir net jei jus stabdys patirtos netektys ar sumenkėjusi savivertė, bandykite iš naujo, priimdami visus iššūkius, kuriems jus pakvies jūsų komanda.

Prieš savaitgalį jūsų finansų pasaulyje vis dar bus pakankamai painiavos, tačiau ore sklandys įžvalgų, padedančių uždirbti ir progų paaukoti stokojantiems. Savaitgalį jūsų finansų sritį aplankiusi Venera šiek tiek padidins jūsų pajamas ar išlaidas, bet ir negailės jums mažų jaukių dovanėlių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šis Saulės užtemimas jūsų ženkle jums gali tapti nauja kelione, kurioje patirsite tai, apie ką vien jūs sugebate įsivaizduoti. Eikite šiuo keliu, neieškodami galinčių būti jūsų ramsčiu, nieko nekaltindami ir nesiaukodami. Metas sau pripažinti, kad jūs kuriate savo pasaulį ir tai, kas dabar atrodo tik svajonė, netrukus taps jūsų gyvenimo dalimi.   

Darbo savaitei baigiantis dalinsitės su kitais savo vidinio pasaulio vaizdiniais ir savo nuojautomis įvairiomis komunikavimo priemonėmis. Be to, savaitgalį dar ir Venera jūsų ženkle, kai derėtų liautis įtikti kitiems, ir atrasti unikalių priemonių, padėsiančių parodyti pasauliui savo žavesį ir išskirtinumą.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius