-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 29

Savaitės horoskopas – lapkričio 30–gruodžio 6 d.

Ką žada laikotarpis, kai rudenį tuoj pakeis žiema? Jūsų dėmesiui – savaitės horoskopas.
Širdelė
Širdelė / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jums įmanoma viskas, sujungus į vieną jūsų žinias, pažiūras, įsitikinimus, patirtį, kūrybiškumą, originalumą ir netikėtas bei jus pačius stebinančias įžvalgas. Tačiau vėliau savo žiniomis pernelyg pasitikėdami, imsitės per daug užduočių, tokiu būdu pakenkdami savo gerai savijautai.

Savaitgalį  dėl pakitusios Veneros padėties jūsų meilės reikaluose atsiras daugiau dramų, daugiau intymių patirčių ir daugiau progų ką nors materialaus gauti iš kito žmogaus. Be to, antroji pusė ar kitas svarbus asmuo jus įkvėps ką nors perskaityti, išmokti ar pakeliauti, tačiau profesinių tikslų ir artimo žmogaus poreikius suderinti bus ne lengva.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje svarbūs įvykiai vyks jūsų asmeniniame pasaulyje, kuriuos visaip sieksite nuslėpti nuo išorinio pasaulio. Tačiau tai, ką dėl savo šeimos išsiaiškinsite ar pritaikysite jos narių poreikiams, neliks be atsako. Deja, kiek vėliau galite visą savo įdirbį nušluoti, neapgalvotai rizikuodami ar bandydami įsiteikti savo atžaloms.

Savaitgalį keisis prioritetai jausmų fronte dėl Veneros priešingoje zodiako pusėje. Jums kur kas dažniau reikės žvilgtelėti  į savo partnerius, ne tik siekiant darnos, aistros ir jausmingumo, bet ir norint įgyti daugiau populiarumo. Tiesa, dar kiekvienas jūsų veiksmas buityje prisidės prie bendros gerovės, o įrodymai kas teisesnis, kels beprasmį chaosą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neįprasti sprendimai ar novatoriškos idėjos, gimusios ar pritaikytos komandos veikloje savaitės pradžioje, įkvėps visus dalyvius bendrauti ir padės užmegzti daugiau reikalingų ryšių. Artėjant savaitgaliui bandymai aptarti grandiozinius šeimos planus kartu su parneriais gali patirti fiasko.

Savaitės pabaigoje Veneros padėtis Skorpione jums užtrenks duris į pilnavertį jausmų pasaulį, bet padės labiau mylėti savo darbą ir patirti džiaugsmo kasdienybėje. Tačiau būti aktyviems, siekiant išsikovoti šiek tiek mylimojo dėmesio – jūsų teisė, kuri neliks be atsako. Tiesa, tuo metu bet kokia jūsų rizika, ypač susijusi su bendru turtu ar intymumu, gali turėti apgailėtinas pasekmes. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje darbo vietoje patirsite, jog išties apsimoka keisti savo išankstines nuostatas, nevengti atsidurti neįprastose situacijose ir taikyti naujoves savo veikloje. Tiesa, pernelyg daug apie tai ir apie kitus dalykus diskutuodami bei pasakodami, nieko gero nepešite, vien savo darbų eigai pakenksite.

Savaitgalį Venera pakeis ženklą, pereidama į paslaptingąjį ir aistringąjį Skorpioną. Kas žino, gal panirę į gilius jausmų vandenis patirsite tikrąjį džiaugsmą, jei, žinoma, jo neužtemdys pavydas ir kiti kartūs prieskoniai. Tuo metu dar patirsite malonumą šį tą atlikti dėl savo šeimos. Viena, dėl ko nebūkite užtikrinti, kad jūsų asmeniniai santykiai neturės neigiamos įtakos jūsų santykiams su kitais šeimos nariais.

Taip pat skaitykite: Vaistininkė Vaida Poškaitienė: „Dvi taisyklės padės apsisaugoti nuo peršalimo“

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje nusipelnysite dėmesio ir nestokosite pagarbos, jei kūrybiškai taikysite savo neįprastas pažiūras, išsilavinimą ar kitose kultūrose bei užsienio kalba įgytas žinias. Tačiau tikėdamiesi už tai greito atlygio ar skubėdami gautas lėšas išleisti, kažin ar galėsite pasidžiaugti rezultatais.

Savaitgalį jausmų ir grožio planeta įsikus jūsų šeimos ir namų srityje. Viena vertus, norėsite labiau kontroliuoti tuos, kurie jums brangūs, kita vertus, pasirūpinsite jaukesne ir gražesne namų aplinka. Be to, jūsų inicijuoti pokalbiai, veiklos ar išvykos su vaikais patiks ir pravers jums visiems, tačiau santykiai su kaimynais ar artimais giminaičiais dėl pertvarkų buityje gali pakibti ant plauko.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje jūsų šeimoje įvyks svarbūs pokalbiai ir iniciatyvos, susijusios su bendromis lėšomis ir sprendimai šioje srityje. Tame jūs atliksite ne pagrindinį vaidmenį, bet neakivaizdžiai kitiems pasitarnausite. Bandymai susilaukti už tai dėkingumo ar pagarbos labiau trikdys, nei duos naudos.

Savaitgalį Venera įžengs į Skorpiono valdas, tuo suteikdama jūsų bendravimui daugiau spalvų ir leisdama jums daugiau išmokti, perskaityti, papasakoti, užmegzti daugiau pažinčių ir malonių ryšių. Be to, paskutines savaitės dienas praskaidrins pirkinys namams ar juose panaudotas jūsų talentas. Deja, beprasmių išlaidų abejotinoms pramogoms taip pat bus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje susitikimai ir bendravimas su neįprastais žmonėmis gali atverti daugiau perspektyvų, gal net padės jums įsitraukti į kokią nors organizaciją ar kitaip pelnyti grupės palankumą. Tiesa, nieko nelaimėsite aukodamiesi ir tikėdamiesi dar didesnio palankumo.

Savaitgalį aktyviai bendrausite, burdami aplink save jums artimus žmones ar kviesdami juos kur nors išvykti. Beje, ne visos jūsų veiklos bus prasmingos, ypač tos, kurios bus nukreiptos į jūsų šeimą ar namus. Dar viena žinia – jūsų ženklo valdovė paliks jūsų ženklą, kviesdama jus dažniau skaičiuoti savo pinigus ir parodyti pasauliui tai, kuo esate talentingi.

Taip pat skaitykite: Po skyrybų: dalykai, kuriuos moterys atranda iš naujo

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei savaitės pradžioje sutelksite savo proto galias tam, kad uždirbtumėte daugiau ar įgytumėte daugiau profesinių pasiekimų – nepasigailėsite. Čia pravers ir bandymai taikyti naujas technologijas ar novatoriškus metodus. Deja, bandymai pasidalinti savo pasiekimais ar įtakomis su komandos nariais neduos vaisių.

Savaitgalį turėsite savų būdų gauti to, ko jums reikia, tačiau tai nepadės užmegzti taikių ir harmoningų ryšių. Neskubėkite, o būdami kelyje ar kitose atidumo reikalaujančiose vietose, sutelkite visą savo dėmesį. Geroji žinia – Venera jūsų ženkle. Prasideda laikas, kai atsispirti jūsų žavesiui tiesiog neįmanoma, o jūs nesnauskite ir dažniau pasižvalgykite į veidrodį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje galite kalbėti ką tik norite – kiekvienas jūsų žodis, mintis, idėja ar išmonė pasieks reikalingą adresatą. Kai visi stebėsis tuo, ką jūs žinote, ką sugalvojote ir kuo tikite, prarasite bet kokį saiko jausmą, kuris gali jums pakenkti darbo vietoje artėjant savaitgaliui.

Tiesa, savaitgalį jums bus įteikta dar viena dovana ir šį kartą iš draugų, kurie ragins jus siekti to, ko jūs norite ar tiesiog kartu ką nors suorganizuoti. Ne tokie sėkmingi bus jūsų ir bičiulių finansiniai sprendimai. Į gretimą ženklą perėjusi Venera, laikinai įšaldys jūsų jausmus, prašydama jūsų palaukti geresnių laikų arba nublokš jus į slaptų nuotykių paieškas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje ne visi girdės jūsų žodžius, bet tai nereiškia, kad jie nebus pritaikyti. Regis, dėl pokyčių namuose ar keistokų namiškių įtakų, galėsite įminti kažkokią jums svarbią mįslę. Nepaisant nedidelių pergalių, vėliau savo nuomone ar turimomis žiniomis pernelyg pasitikėdami, prarasite iki tol sukauptus taškus.

Savaitgalį niekam neišduosite to, apie ką svajojate, ypač, jei tai susiję su jūsų karjera ar statusu. Nors jūsų svajonėms degs žalia šviesa, save vis šiek tiek pristabdykite, nes netgi tai, ką manysite turį, išslys jums iš rankų. Tiesa, smagesnis laikas įsitraukusiems į komandines veiklas – jūsų draugų, bendražygių ir kolektyvo narių sritį aplankys Venera, įteikdama jums kelias šiltas bičiuliškas dovanėles.

Taip pat skaitykite: Patarimai, kaip atsitiesti po gyvenimo negandų

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje aštraus proto jums galima bus pavydėti. Jį geriausiai pademonstruosite savo komandoje. Todėl, jei bendraudami įdarbinsite savo smegenis – rezultatai viršys visus lūkesčius. Deja, suskubę pasidalinti gautomis lėšomis ar kišdami nosį ne vien į savo reikalus, galite pabloginti savo kaip komandos nario ar lyderio pozicijas.

Savaitgalį pakviesti kartu su draugas papramogauti ar kur tolėliau išvykti, neatsisakykite, tačiau išlikite budrūs – kažkokios nematomos jėgos ar praeities kaltės gali turėti nekokias pasekmes. Tiesa, nuo savaitgalio smagesnių akimirkų patirsite savo vadovų ar darbo rezultatų dėka, nes Venera savo  kerus skleisdama Skorpiono ženkle, pasitarnaus jūsų karjerai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje jūsų neįprastiems talentams neliks abejingi tie, kuriems dirbate. Tęskite tai ir toliau, nes ta ugnis, kuri staiga užsiliepsnojo, gali nekurstoma užgesti. Žinoma, tai ne priežastis iš antrosios pusės ar kitų partnerių tikėtis to, ko jis ar ji negali ar nenori jums duoti.

Savaitgalį savo įvaizdį ir pozicijas visuomenėje ar bendruomenėje gerinsite pasinaudodami ne vien savo resursais. Na, o santykiams su grupės nariais ar bičiuliais, gali iškilti grėsmė dėl bandymų piktnaudžiauti esama situacija. Laimei, Venera vandens ženkle, padėsianti jums emocionaliai ir aistringai atverti naujas galimybes ir užmegzti naujų ryšių su toli gyvenančiais, įgyti reikalingos patirties ar žinių.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius