Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 14

Savaitės horoskopas – vasario 15–21 d.

Kokią savaitę žada astrologai? Skaitykite specialiai Ji24.lt skaitytojams sudarytą horoskopą ir sužinokite tendencijas.
Žvakė ir gėlės žiedas
Žvakė ir gėlės žiedas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę asmeninio pasaulio reikalai nustums tolyn karjeros tikslus. O astrologiniai pokyčiai pridėlios naujų akcentų. Jausmų sritį koreguos Venera, pereidama į jūsų draugų ir grupės veiklos sritį. Prasideda laikas, kai draugystė taps keliu į mylimojo širdį. Be to, gali įsiliepsnoti jausmai tarp dviejų žmonių, kurie iki šiol buvo tik geri draugai.

Prieš savaitgalį prasidėjusi Saulės kelionė Žuvų žvaigždynu jums primins, kad jums prasideda atsitraukimo ir įvertinimo to, kas atlikta, dienos. Siekite ne išorinių, o vidinių pergalių: atleiskite, išsivalykite, kai kam paaukokite savo laiko, stiprinkite savo vidines įžvalgas ir pasitikėjimą šeštuoju jausmu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Ši savaitė bus mažutis startas, kurio metu įsitikinsite, kad gyvenimo ratas sukasi tinkamu ritmu, o jums belieka žygiuoti koja kojon su juo, neatsiliekant nė per žingsnį. Savaitės viduryje Venera, pakeitusi ženklą, skatins gražiai ir su malonumu siekti karjeros tikslų. Nuo šiol labiau rūpinsitės savo visuomeniniu statusu ir užmegsite naudingų ryšių darbo vietoje.

Beveik priartėjus savaitgaliui, Saulė ims šviesti Žuvų ženkle, kviesdama jus patobulinti savyje draugo ir komandos nario savybes. Tiesą sakant, grupė, kolektyvas ar organizacija bus ta vieta, kur geriausiai save realizuosite. Be abejo, jums turbūt nereikia priminti, kad galvoti vien apie save šioje situacijoje būtų pražūtinga.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę vis dažniau norėsite aptarti jums aktualias temas ir visaip rūpinsitės, kad jūsų saugus gyvenimo pamatas nesvyruotų. Be to, savaitės viduryje jums optimistiškų pažadų netrūks dėl Veneros padėties oro ženkle. Dairytis jausmų objekto, pinigų ar pripažinimo kuo toliau nuo namų ar mokymosi įstaigoje bus geras pasirinkimas.

Paskutinę darbo savaitės dieną Saulė įsikurs Žuvų žvaigždyne, ir jums tai priežastis susitelkti į karjerą ar savo gyvenimo tikslus. Jei dar neturite tokių numatę – nei minutės nedelskite, nes būtent dabar tinkamas laikas parodyti išoriniam pasauliui savo, kaip profesionalo, savybes ir daryti aplinkiniams norimą įspūdį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje atlikę svarbius vidinius namų darbus, vėliau drąsiai parodysite tikrąjį savo veidą ir būsite tikri, kad kiti žmonės jus vertina ir brangina. Be to, Venera savaitės viduryje įsikurs laisvės ir originalumo ženkle Vandenyje. Jums turbūt teks pagardinti savo intymų gyvenimą neįprastais prieskoniais ir nesivaržant paimti jums skirtas dovanas.

Prieš savaitgalį Saulė, įsikūrusi vandens stichijoje Žuvyse, skatins jus dairytis plačiau, ieškant galimybių, norint įgyti didesnį žinių bagažą. Nenuostabu, kad tai ji atvers jums duris į platesnius pasaulius. Ir tik jūsų pasirinkimas, kiek tuo, kas jums atsivers artimiausiu metu prieš akis, norėsite pasinaudoti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Iki savaitgalio turėsite progą išbandyti save komandinėje veikloje, o po to, kas nuveikta, apmąstyti ir integruoti į savo patirtį. Tiesa, savaitės viduryje, kai Venera įsikurs priešingoje Zodiako pusėje nei jūsų ženklas – Vandenio ženkle, iškelsite savo partnerio namuose ar darbe jausmus, interesus ir vertybes aukščiau už savuosius.

Nuo penktadienio prasideda Saulės kelionė Žuvų ženklu, kas jums priežastis kitus prisileisti vis arčiau prie savęs, atveriant jiems savo sielą ar atskleidžiant paslaptis. Jie, savo ruožtu, norės pasidalyti tuo, ką brangaus turi sukaupę. Be to, savaitgalį susirinksite visus įmanomus dėmesio ženklus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią savaitę aktyviai dalyvausite visokiausioje profesinėje veikloje, neįžvelgdami joje nieko nemalonaus ar jums nepriimtino – viską sugersite į save. O savaitės viduryje jūsų meilę darbui dar labiau pastiprins jūsų kasdienės veiklos srityje įsikūrusi Venera.  Patirsite malonumą ne tik dirbdami, bet ir sukurdami malonią aplinką darbo vietoje.

Prieš pat savaitgalį Saulė pasislinks į jūsų partnerystės sritį – Žuvų ženklą. Derėtų prisiminti, kad save geriausiai tuo metu išreikšite būdami su kitais žmonėmis. Tai, kas jus kito asmens elgesyje nuvils ir tai, kas jus žavės, yra ne kas kita, o tiesa, kurios apie save iki šiol dar nežinojote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ši savaitė gali jums priminti kelionę į aukštą kalną, kurį bandysite įveikti iš pradžių dėl paiko optimizmo, o vėliau – norėdami kam nors ką nors įrodyti, ir galiausiai, negalėdami nuvilti savo komandos narių. Beje, tinkamais prieskoniais ši kelionė bus paskaninta dėl Veneros Vandenio ženkle. Kažkokiu būdu jums pavyks šį neromantišką ženklą panaudoti savo meilės sričiai pagardinti.

Prieš savaitgalį dėl Saulės viešnagės Žuvų ženkle jums bus geras laikas įnikti į kasdienę rutiną. Su malonumu pasikartosite paprastas pamokas, pavyzdžiui, tokias, kaip rūpintis kitais, tvarkytis buityje, bendrauti su kolegomis ar susidoroti su kasdienėmis pareigomis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje, palikę savo komforto zoną, vėliau rasite ne vieną jus viliojančią perspektyvą. Be to, dar jūsų dėmesį pavilios namai, kuriuose norėsite paskleisti kuo daugiau meilės, grožio ir kuriems noriai leisite savo pinigus. To priežastis – Veneros vizitas Vandenio ženkle. Tiesa ta, kad tiks viskas, kas originalu. Svarbu nemanyti, kad jūsų jausmus kažkas uždarė tarp keturių sienų.

Priartėjus savaitgaliui Saulė Žuvų ženkle pasirūpins, kad jums netrūktų kūrybiškumo, pramogų ir būtinybės skirti daugiau laiko savo atžaloms. Tiesa, besistengdami gerai atlikti tėvo ar mamos vaidmenį, pasirūpinkite ir savo vidiniu vaiku, pastebėdami, kaip jis moka džiaugtis mažais dalykais ir kurti stebuklus, naudodamas paprasčiausias priemones.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę ieškodami žmonių, kurie norės būti su jumis, jus palaikyti ar prisidėti prie jūsų sumanymų, be abejo, jų rasite. O savaitės viduryje Vandenio ženkle įsiviešpataujanti Venera padės lengviau užmegzti vertingas pažintis, būti žaviems, judriems, nevaržomiems, dalytis gerosiomis patirtimis su artima aplinka ar per komunikavimo priemones.

Prieš savaitgalį dėl Saulės Žuvų ženkle šeimos vertybės jums taps visų svarbiausios. Vis dažniau įsitikinsite, kad be šeimos jūs nebūtumėte pilnaverčiai. O šiek tiek idealizmo žvelgiant į savo namų sienas ir į tuos, kurie gyvena po jūsų namų stogu sustiprins jūsų ryšius ir saugumo jausmą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šią savaitę jums reikės kolegų, kurie ne tik su jumis kartu dirba, bet ir skiria laiko pokalbiams su jumis, o taip pat žmogaus, kuris jus suprastų. Kai savaitės viduryje Venera paliks jūsų ženklą, jums taps aktualios materialinės vertybės. Atminkite, kad finansinės sėkmės link pasistūmėsite, eidami nepramintais takeliais.

Į savaitgalį įžengsite noriai bendraudami, nes Saulė judės Žuvų ženklu, jums sureikšmindama bendravimą ir pasikeitimą naujienomis. Ir kai žodžiai iš jūsų lūpų liesis upeliais, ne tik kurkite istorijas, bet ir kitų klausykitės, pasitelkę savo šiuo metu sustiprėjusią intuiciją.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę skirsite laiko ir pramogoms, ir darbui, ir savo antrosios pusės nepalikite be dėmesio. Tiesa, riekia pripažinti, kad kiti žmonės jums kiek mažiau rūpės nei jūs patys sau. Kai savaitės viduryje grožio planeta įsikurs jūsų ženkle, jūs dažniau nei įprasta imsite žvalgytis į veidrodį, tikėdamiesi atnaujinti savo įvaizdį. Ir menkiausios jūsų pastangos šia kryptimi bus pastebimos.

Beje, prieš savaitgalį nustos galioti kelios jums tinkančios ir patinkančios taisyklės, nes Saulė paliks jūsų ženklą. Lengviau prie naujų prisitaikysite, jei materialinė gerovė ir poreikis atskleisti bei pritaikyti savo talentus jums taps jūsų šių dienų prioritetu. Tiesa, įsitikinkite, kad girdite vidinį balsą ir kūrybiškai žvelgiate į iššūkius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ši jūsų savaitė gali pralėkti derinant įvairiausius klausimus, susijusius su jūsų kasdieniais reikalais, namais ir jūsų atžalomis. Be to, Venera gretimame ženkle, jūsų paslapčių ir svajonių srityje. Panašu, kad ir savo jausmų nesuprasite ar nemokėsite jų išreikšti. Kai kuriems iš jūsų tai bus ženklas, kad verta kiek atsiriboti ir pailsėti nuo įgrisusios realybės.

Laimei, Saulė jūsų ženkle. Ir ne tik dėl to, kad jau kurie nors iš jūsų švęs gimtadienį, bet ir dėl to, kad tai priežastis jūsų asmenybei išsiskleisti ir sustiprinti jūsų autoritetą. Suskubkite sukurti planą, kaip sieksite to, kad pačiais tinkamiausiais būdais savo stiprybes parodytumėte pasauliui.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius