-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 05

Spalio meilės horoskopas

Siūlome paskaityti astrologės Ellen Whitehurst sudarytą meilės horoskopą spaliui.
Širdis
Širdis / „Fotolia“ nuotr.
Temos: 2 Meilė Horoskopai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šį mėnesį gausite puikų šansą savo romantinio gyvenimo išjudinimui. Ir nesvarbu, ar šalia savęs mylimąjį jau turite, ar dar tik jo ieškote. Ypač intensyviai dairykitės nuo spalio 12-osios – mat tai palankus metas naujoms romantinėms pažintims arba romantinių ryšių stiprinimui. Galbūt metas su esamu mylimuoju pereiti į aukštesnį santykių lygmenį?

Taip pat skaitykite: Astrologės Lanos Kutkytės spalio mėnesio horoskopas

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šį mėnesį pasiruoškite tikrai meilei ir romantikai, ypač tai jausis nuo spalio 8-osios. Taigi jūsų užduotis – kuo daugiau rodytis viešumoje, mat užsidarę tarp keturių namų sienų naujų pažįstamų nelabai ir susirasite. O šį mėnesį šansai susirasti artimą sau sielą išties yra labai dideli, tad nesnauskite!

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šį mėnesį labiausiai norėsis jaukių ir šiltų vakarų su savo mylimuoju ar mylimąja, tad net ir naujai prasidėjusios draugystės vystymąsi norėsis kiek paspartinti. Kas gali žinoti – galbūt tai rizika, kuri gerokai atsipirks ateityje?

Vienišiems Dvyniams žvaigždės taip pat pataria nesnausti ir iš naujo peržvelgti savo pažįstamų ratą, galbūt ten yra tas, kuris vertas kur kas rimtesnių santykių?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mėnesio pradžioje bet kokie santykiai gali pasirodyti kiek komplikuoti, tačiau nėra ko nerimauti, mat artimiausiu metu visi nesutarimai išsispręs ir vėliau netgi pasirodys juokingi. Jau nuo spalio 23-iosios meilės ryšiai vėl bus atgaivinti, o visi nesutarimai – palaidoti giliai atmintyje.

Taip pat skaitykite: Psichoterapeutas Andrius Kaluginas: apie ką nutyli vyrai, arba kodėl vyrą galima paveikti tik manipuliacijomis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius