-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 31

Šukuosena pagal Zodiaką: kas jums tinka ir kada geriausia kirptis?

Astrologai tikina, kad skirtingų Zodiakų ženklų atstovams būdinga ir atitinkama išvaizda. Taigi, pakalbėkime, kokia šukuosena labiausiai tinka, atsižvelgiant į žvaigždes, bei kada geriausia keliauti į kirpyklą.
Šukuosena
Šukuosena / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jų plaukai dažniausiai stori, kieti ir nepaklusnūs, tad damos renkasi trumpų plaukų šukuosenas, kad nereikėtų vargti su ilgomis garbanomis. Šukuosenos dažniausiai būna išskirtinės, nes šio ženklo atstovai mėgsta būti pastebėti. Patariama itin rūpintis plaukais ir reguliariai juos lepinti kaukėmis, darytis galvos masažą, kad suaktyvintumėte jų augimą.

Prieš kirpimą turite tvirtai nuspręsti, kokios šukuosenos norite, kad vėliau nesigailėtumėte. Avinams labiausiai tinka ir patinka ne klasikinės, bet stilingos, asimetriškos trumpų plaukų šukuosenos, kurias kaskart galima suformuoti skirtingai ir atrodyti naujai. Nepersistenkite su plaukų dažais, kad nenualintumėte savo garbanų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jane Fonda
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jane Fonda

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai mėnulis įsikūręs Liūto ir Šaulio ženkluose (netinka, kai jis yra Mergelėje ir Ožiaragyje). Kirpkitės per jaunatį, tuo metu plaukai greičiau augs, bus storesni. Antradienis – Marso diena, kai geriausia užsirašyti pas kirpėją įvaizdžio permainoms. Tinkamai parinkta šukuosena padės Avinams sustiprinti pasitikėjimą savimi, spėti su gyvenimo tempu, atrasti savyje lyderio savybes.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorė Jennifer Lawrence
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aktorė Jennifer Lawrence

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Moteriškas Žemės stichijos ženklas, kurį valdo Venera. Štai kodėl šios damos yra tokios, kurių neįmanoma neįsiminti. Jautis savo šukuosenai skiria itin daug dėmesio – dievina ilgus plaukus, nes jie – moteriškumo simbolis.

Labiausiai jums tiks vidutinio ilgio – nei per ilgi, nei per trumpi plaukai, griežtesnis kirpimas, pailgintas karė. Gražiausiai damos atrodo nešiodamos palaidus, supintus ar kitaip surištus plaukus. Svarbiausia, kad jie nebūtų išpūsti ir apvalumais pasižyminčių Jautukių nepriverstų atrodyti lyg statinaičių.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Jennifer Lopez serialo „Shades of Blue“ filmavimo aikštelėje
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Jennifer Lopez serialo „Shades of Blue“ filmavimo aikštelėje

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis įsikūręs Jautyje, Mergelėje, Ožiaragyje, o geriausias savaitės dienos pasirinkimas – penktadienis. Kirpkitės jaunaties metu, jeigu norite greičiau augančių plaukų. Pasirinkusios tinkamą šukuoseną Jautukės sulauks sėkmės, stabilizuos savo finansinę padėtį.

„Scanpix“/ Starmax/PA Images nuotr./Jessica Chastain
„Scanpix“/ Starmax/PA Images nuotr./Jessica Chastain

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dvyniams netrūksta neapsisprendimo, nepastovumo, noro keisti pasaulį, todėl šukuosenas jie renkasi lengvas ir tokias, kurias įmanoma akimirksniu pakeisti, atnaujinti ar kitaip transformuoti. Dvyniai sėkmę sukuria ne savo išvaizdos pagalba, o gebėjimu su visais palaikyti draugiškus ryšius. Moterys pasižymi savo ypatinga laikysena, išlakumu, lengvumu, o rinkdamosi šukuoseną vertina ir patogumą bei praktiškumą.

 

Vida Press nuotr./Miranda Kerr, Brie Larson, Jennifer Lawrence
Vida Press nuotr./Miranda Kerr, Brie Larson, Jennifer Lawrence

Dvyniai nori atrodyti vis kitaip kiekvieną dieną, todėl labiausiai tinka tokios šukuosenos, kurios ir dovanoja tokią galimybę – nuo pynių iki garbanų. Tiks ir didesnės apimties, sukelti plaukai, pelenų, šviesūs atspalviai.

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis įsikūręs Dvyniuose, Svarstyklėse ir Vandenyje (netiks Šaulio ir Ožiaragio). Geriausia savaitės diena kirptis – trečiadienis. Tinkamai parinkta šukuosena Dvyniams padės stabilizuoti nervinę sistemą, atrasti kalbą su bendraminčiais, praplėsti pažinčių ratą.

VIDEO kadras: Šukuosena per kelias minutes
VIDEO kadras: Šukuosena per kelias minutes

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vėžių plaukai būna tiek tankūs, tiek visai ploni – pastariesiems prireikia nemažai laiko ir pastangų, kad šukuosena atrodytų dailiai. Apskritai šios moterys mėgsta lankytis grožio salonuose ir kirpyklose, kur jų grožiu tinkamai pasirūpinama. Nors į namines procedūras ir kaukes taip pat nespjauna.

Labiausiai tiks tokios šukuosenos, kurios prailgina jūsų veidą – tai ilgas karė, asimetrinis kirpimas, kirpčiukai, tačiau pastarieji neturėtų būti labai ilgi ir išsipūtę. Tiks ir arklio uodega, tik be kirpčiukų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cheryl Cole
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cheryl Cole

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis įsikūręs Skorpione, Vėžyje ir Žuvyse. Tinkamiausia savaitės diena – pirmadienis. Gerai parinkta šukuosena padės pagerinti virškinimo sistemos darbą, surasti antrą pusę, bendrą kalbą su vyresnio amžiaus žmonėmis, geriau sutarti šeimoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston

Taip pat skaitykite: 6 tiesos apie plaukų dažymą

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dažniausiai šio Zodiako ženklo atstovo plaukai – kieti, stori ir labai vešlūs. Moterys būna apvalių, pailgų veidų, aukštos kaktos. Dievina papuošalus, rūpinasi savo išvaizda, o jų laikysena šaukte šaukia, kad jos – tikros liūtės.

Labiausiai tiks ryškios spalvos, šukuosena, kuri traukia akis, atspindi jūsų individualų stilių. Kuo daugiau plaukų, kuo jie ilgesni – tuo geriau, todėl ir šukuosena turi pabrėžti jūsų plaukų apimtį. Vešlumui išgauti patariama pasitelkti plaukų formavimo priemones ir nuolatos pakirpti galiukus, geriausia per jaunatį, kad jie nesišakotų.

Vida Press nuotr./Modelis Rosie Huntington-Whiteley
Vida Press nuotr./Modelis Rosie Huntington-Whiteley

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis įsikūręs Liūte, Avine ir Šaulyje. Geriausia diena rūpinimųsi plaukais – sekmadienis. Tinkamai parinkta šukuosena atskleis jūsų kūrybinį potencialą, suteiks romantikos santykiuose su antrąja puse, džiaugsmo ir linksmybių gyvenime.

Vida Press nuotr./Khloe Kardashian, Fleur East, Eva Longoria
Vida Press nuotr./Khloe Kardashian, Fleur East, Eva Longoria

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai labai moteriškas, žemiškas ženklas. Moterys būna smulkių ir mielų veido bruožų, dažniausiai labai tiesiais plaukais, todėl kartais šukuosenos atradimas tampa nemenku iššūkiu.

Fotolia nuotr./Daili šukuosena
Fotolia nuotr./Daili šukuosena

Labiausiai tiks griežtų, tiesių linijų kirpimai, be sudėtingų detalių, žavintys paprastumu. Svarbu, kad šukuosena atrodytų kuo tvarkingiau. Kažin ar Mergelės susižavės ateities šukuosenomis, labai ryškiomis spalvomis – nebent rinktųsi raudoną, rusvą. Netiks smulkios kaselės ir detalės šukuosenoje, taip pat patariama neuždengti veido plaukų sruogomis.

„Scanpix“ nuotr./Kairėje Michelle Williams, dešinėje Carey Mulligan
„Scanpix“ nuotr./Kairėje Michelle Williams, dešinėje Carey Mulligan

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis įsikūręs Jautyje, Mergelėje, Ožiaragyje. Tinkamiausia savaitės diena plaukų iššūkiams – trečiadienis. Mergelei tinkama šukuosena padės pasiekti sėkmės ten, kur reikia tikslumo bei kantrybės, susitvarkys virškinimo reikalai.

„Scanpix“ nuotr./Iš kairės: atlikėja Rihanna, aktorės Michelle Williams ir Ginnifer Goodwin
„Scanpix“ nuotr./Iš kairės: atlikėja Rihanna, aktorės Michelle Williams ir Ginnifer Goodwin

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarstyklės – diplomatiškos, surandančios bendrą kalbą su aplinkiniais, taktiškos ir labai moteriškos. Jas valdanti Venera nepagailėjo grožio, stiprių plaukų, angeliškos išvaizdos ir didžiulių akių.

Labiausiai joms tiks klasikinės šukuosenos, kurios visada madingos. Venkite prisegamų ryškiaspalvių sruogų ir labai ryškių, nenatūralių spalvų. Ilgus plaukus galite dailiai sušukuoti, sukelti į viršų, supinti į kasą. Gražiai atrodysite su iškarpytais plaukais, kurie šukuosenai suteiks lengvumo ir purumo.  Nepersistenkite su šukuosenos apimtimi ir plaukų formavimo priemonėmis, kadangi tai gali jums pridėti ne vienerius metus.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Jennifer Aniston

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis įsikūręs Vandenyje, Svarstyklėse, Dvyniuose.  Savaitės diena – penktadienis, kurią valdo Venera. Gerai parinkta šukuosena padės pastebėti menkiausias smulkmenas žmonėse ir su jais sutarti, išmoksite ieškoti kompromisų, susitaikyti. Teigiamai veiks ir inkstų veiklą.

Shutterstock nuotr./Šukuosena
Shutterstock nuotr./Šukuosena

Taip pat skaitykite: Karščiausios šukuosenos Holivude: koks plaukų ilgis madingiausias?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šios damos išsiskiria savo žvilgsniu – atrodo, kad mato kone kiaurai. Intuityvios, puikiai gaudosi grožio, mados ir šukuosenų pasaulyje. Skorpionės jausmingos, seksualios, o jų plaukai – nepaklusnūs.

Labiausiai tiks ilgi, banguoti plaukai, itin tiesus karė su kirpčiukais. Patariama nevengti ekstravagancijos, neįprastumo, netikėtų linijų, griežtos, akį traukiančios šukuosenos.

„Gossip Girl“  žvaigždės Leighton Meester pasirinkti klasikiniai kirpčiai puikiai pabrėžia ir išryškina jos akis.
„Gossip Girl“ žvaigždės Leighton Meester pasirinkti klasikiniai kirpčiai puikiai pabrėžia ir išryškina jos akis.

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai jaunas Mėnulis įsikūręs Žuvyse, Skorpione, Vėžyje, Avine, Vandenyje. Tinkamiausia savaitės diena – antradienis. Tinkamai parinkta šukuosena ne tik žavės priešingos lyties atstovus, bet ir padės ekstremaliose situacijose, sukurs harmoniją seksualinėje sferoje, tačiau pasistenkite atrodyti ne vulgariai, o mįslingai, įdomiai.

„Scanpix“ nuotr./Dizainerė Victoria Beckham
„Scanpix“ nuotr./Dizainerė Victoria Beckham

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šios damos pasitiki savimi, įnirtingai siekia tikslo, yra aktyvios, trokštančios nuolatinių įspūdžių ir potyrių. Dėl savo veiklumo jos dažnai neturi laiko, kurį galėtų skirti šukuosenos puoselėjimui, todėl pirmenybę teikia paprastoms ir lengvai formuojamoms. Beje, Šauliai iš tų, kurie mėgsta šukuoseną keisti itin dažnai.

Labiausiai tiks „išsiploviau galvą ir išėjau“ kirpimai, kuriems pakanka keliolikos minučių, kurias damos praleis džiovindamosi savo plaukus ir atrodys nuostabiai. Tinka ilgi plaukai, sušukuoti įprastai arba atgal, iškarpyti, papurę, lengvos garbanos, arklio uodega.

Vida Press nuotr./Moteris ilgais plaukais
Vida Press nuotr./Moteris ilgais plaukais

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis yra Ugnies arba Oro ženkluose. Geriausia savaitė diena – ketvirtadienis. Gerai parinkta šukuosena Šauliams suteikia harmonijos, padeda siekti tikslų, pripažinimo. Teigiamai veikia kepenis.

„Scanpix“ nuotr./Selena Gomez
„Scanpix“ nuotr./Selena Gomez

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Rimtos, atsakingos, kritiškos sau ir aplinkiniams šios damos pasižymi dalykiniu, sausu, sunkiu stiliumi. O tai atsispindi ir jų pasirinktose šukuosenose – daugiausia dėmesio Ožiaragiai skiria klasikai, tamsiems atspalviams.

Labiausiai moterims tinka lakoniškos, paprastos šukuosenos – jokio įmantrumo, nelygių kraštų ar asimetrijos bei ryškių spalvų. Jeigu plaukai ilgi – tuomet tiks ir kasos, kuodeliai, pynimai; trumpi turi atrodyti griežtai ir labai tvarkingai.

Vida Press nuotr./Cara Delevingne, Gwen Stefani, Chiara Ferragni
Vida Press nuotr./Cara Delevingne, Gwen Stefani, Chiara Ferragni

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis Jautyje, Mergelėje, Ožiaragyje. Geriausia savaitės diena – šeštadienis. Tinkamai parinkta šukuosena padeda realizuoti materialinius planus, stabilizuoti esamą situaciją, gauti gerai apmokamą darbą. Taip pat jūs galite pasiekti sėkmės profesinėje srityje.

Shutterstock nuotr./Traukiame iš spintų skareles: skirtingi ryšėjimo būdai
Shutterstock nuotr./Traukiame iš spintų skareles: skirtingi ryšėjimo būdai

Taip pat skaitykite: Guodos Azguridienės patarimai, kaip atgaivinti skirtingo tipo plaukus

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Esate netradicinės, originalios ir pritraukiate daug aplinkinių dėmesio savo išskirtinumu, kuris pastebimas charakteryje bei elgesyje. Į kirpyklą keliaujate su vėjeliu ir dažniausiai pokyčiams ryžtatės visiškai netikėtai.  Vandeniai labai nemėgsta būti apriboti, kai kas nors jiems diktuoja, ką daryti, todėl dažnai patys iš daugybės detalių sudėlioja jiems priimtiną vaizdą.

„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley
„Scanpix“ nuotr./Keira Knightley

Labiausiai jums tiks neįprastos, stilingos šukuosenos, kurias pačios ir sugalvojate. Tai gali būti kažkas visiškai nestandartinio, ryškaus, asimetriško. Mėgstate visokiausius plaukų aksesuarus – nuo segtukų iki kaspinėlių.  Tiks tiek ilgos, tiek trumpos šukuosenos, tik jos turi būti unikalios ir išskirtinės.

Fotolia nuotr./Dažyti plaukai
Fotolia nuotr./Dažyti plaukai

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis yra Dvyniuose ir Vandenyje. Geriausia savaitės diena – šeštadienis. Tinkamai parinkta šukuosena padės generuoti idėjas, kurti savo ateitį, jūs lengviau pradėsite naujus projektus, atrasite artimas sielas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jos mįslingos, melancholiškos, lengvai pažeidžiamos, intuityvios, romantiškos. Labiausiai Žuvims patinka ilgi ir banguoti plaukai, todėl net nešiodamos trumpus, jos širdyje svajoja apie ilgas kasas.

Supinti plaukai – vienas puikiausių pasirinkimų, taip pat dailiai atrodys ir įvairios garbanos bei bangos. Netiks griežtos, aštrių kampų ir linijų šukuosenos.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Jessica Alba
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Jessica Alba

Kada apsilankyti kirpykloje? Dienomis, kai Mėnulis yra Žuvyse, Skorpione, Jautyje, Svarstyklėse. Geriausia savaitės diena – ketvirtadienis. Dailiai parinkta šukuosena padės atrasti vidinę harmoniją, padovanos daugiau jėgų visam organizmui, nuramins mintis.

„Scanpix“ nuotr./Mados kolekcija
„Scanpix“ nuotr./Mados kolekcija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius