-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 22

Kosmoenergetikės prognozės: rugsėjo 22–28 d. energijų kalendorius

„Šią savaitę atviresnis mums visiems taps astralinis pasaulis, susiaurės įprasta energijos dažnių juosta, skirianti nuo šio pasaulio energijų. Galime sulaukti ypatingų būsenų, kuomet garsai, šviesos blyksniai ar neaiškūs, greit pasirodantys ir dingstantys objektai, vis dažniau aplankys mus įprastoje aplinkoje“, – teigia kosmoenergetikos magistė Eglė Gleščinskienė.
Ruduo
Ruduo / „Shuterstock“ nuotr.
Temos: 1 Energetika
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Galime savyje justi stiprėjančią nuojautą, intuiciją, gebėjimą numatyti, kaip klostysis kažkoks svarbus įvykis. Ryškesni bus sapnai, miego ir poilsio metu – dažnesnės sąmoningos astralinės kelionės arba sąmoningas sapnavimas, kuomet suvoksime save sapne ir nebūsime vien pašaliniu stebėtoju, o galėsime patys modeliuoti ir keisti sapno eigą. Žinoma, šitos savybės stipriau reikšis žmonėms, kurie ir iki šiol buvo jautresni, bei tiems, kurie ugdė ir tobulino save įvairiomis dvasinėmis praktikomis.

Fiziniame lygmenyje ši savaitė bus sunkesnė vyrams. Energijos nepalankiai veiks visą vyrų lyties reprodukcijos sistemą, tad apie save dažniau primins įvairūs šios sistemos negalavimai. Taps labiau įtempti intymūs santykiai, dažniau atsiras įvairaus pobūdžio erekcijos problemų, gali būti trikdžių, lemiančių, kad intymus aktas išvis neįvyktų. Gydytojai ir natūralios medicinos specialistai turėtų sulaukti didesnio klientų su lyties reprodukcijos sistemos bėdomis antplūdžio.

Tapkite „Ji“ draugu „Facebook“ tinkle!

Šios savaitės energijos mus visus skatins atkreipti didesnį dėmesį į tai, ką valgome, kokius produktus renkamės, kas tinka mūsų organizmui. Augs susidomėjimas įvairiais maisto produktų tyrimo testais, jų rezultatais, taip pat daugiau klientų turėtų sulaukti dietologijos, sveikos gyvensenos centrai. Turintiems virškinimo problemų tai bus palankus metas pagaliau imtis jų sprendimo, galbūt pasidaryti išsamesnius tyrimus, išsiaiškinti negalavimų priežastis, keisti mitybos režimą ar rinktis kažkokią gydomąją bei valomąją dietą.

Taip pat skaitykite: Trijų dienų valomoji limfos dieta

Puikus bet kokių santykių ar bendravimo aspektas – atsiras daugiau tiesmukiškumo, tad taps aiškiau, suprantamiau, ko iš mūsų tikisi partneris, bendradarbis, klientas ar bet koks kitas asmuo, su kuriuo turime reikalų.  Jeigu stigs romantikos, bus greičiau išsklaidytos nepagrįstų lūkesčių viltys, tačiau atsiradęs aiškumas padės viską sudėlioti į savo vietas. Siekiant įgyvendinti savo planus, bus palankiau veikti atvirai, argumentuoti savo ketinimus, pagrįsti pasirinkimus – taip sulauksime daugiau pagarbos, pritarimo, būsime vertinami kaip mokantys bendrauti, o kartu – ir kaip rimti, patikimi partneriai ar kolegos. 

Palankiai mus veiks, padės atsipalaiduoti, pašalinti įtampą bei erzelį lengvų ir švelnių pastelinių tonų spalvos. Rinkimės subtiliai derančius, įvairų atspalvių tačiau neryškius rūbus ir prie jų, jeigu turime, kažkokius aukso spalvos aksesuarus. Tinkami papuošalai – aukso spalvos ar paties aukso metalo.  Subtilios aukso vibracijos padės mums susiderinti su gana kontrastingomis energijomis ir savo dėmesį nukreipti ten, kur vis dar trūks darnos, balanso, harmonijos. Net ir mažytis aukso papuošalas, padovanotas šią savaitę mylimai moteriai, tikrai bus puiki investicija santykių stiprinimo kelyje, – padės kurti darną ir abipusę harmoniją, įžvelgti puikias partnerio savybes ir už paviršinių kaukių slypinčią asmenybę. 


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius