-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 11

Laisvalaikį leiskite su naujausiu „Ji“ numeriu!

Vasara – atostogų metas! Nepraleiskite progos pasimėgauti jos teikiamais malonumais. Tie, kurie nebijo gamtos išdaigų ir trokšta naujų potyrių, naujajame „Ji“ numeryje ras įdomiausius ir vertus dėmesio baidarių maršrutus.
2014 m. liepos mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 28
2014 m. liepos mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 28 / Redakcijos archyvo nuotr.

O kaip poilsiauti saugiau ir nekenkiant gamtai, sužinosite skaitydami interviu su Aplinkos ministerijos vyriausiuoju specialistu Laimučiu Budriu.

Mėgstantieji keliones, bet jau grįžę po atostogų, turės galimybę virtualiai apsilankyti poilsiautojų rojumi vadinamoje Korfu saloje. Kur ji yra ir kuo taip traukia turistus iš viso pasaulio, sužinosite, jeigu nepraversite rubrikos „Kelionių įspūdžiai“. Taip pat  siūlome „pakeliauti“ ir po paslaptingiausias žemės vietas, kurios yra ne mažiau apipintos legendomis nei Bermudų trikampis (rubrika „Spektras“).

Aktyvus laisvalaikis, deja, padidina ir traumų riziką. Kaip elgtis susižeidus ir suteikti pirmąją pagalbą, naudingos informacijos rasite rubrikoje „Sveikata“.

Sakoma, baimė mus lydi visą gyvenimą. Ji – natūrali žmogaus reakcija į susiklosčiusią situaciją. Tačiau gali būti ir tokia baimė, kuri kasdienybę paverčia košmaru. Turbūt supratote, kad „psichologijos“ rubrikoje apžvelgsime fobijas. Gal smalsu bus sužinoti, kokių baimių turite jūs?..

Ir, žinoma, kaip visada  naujojoje „Ji“ jūsų laukia numerio tema. Pagal reinkarnacijos teoriją, gimstame daugybę kartų. Ir kiekvienas gyvenimas palieka potyrių, kurie glūdi užrakinti giliai mūsų pasąmonėje. Tikėti tuo ar netikėti – jūsų reikalas, tačiau turėdama laisvą minutėlę pasmalsaukite, kuo buvote praėjusiame gyvenime. Galbūt atrasite bent dalelę tiesos.

Pasaulis nestovi vietoje, keičiasi ne tik mados, bet ir mitybos teorijos. Išpopuliarėjus vegetarizmui ir žaliavalgystei, daugeliui tėvelių kyla klausimas, ar atsisakius daugelio mums įprastų maisto produktų, galima užauginti sveikuolius?.. Atsakymo ieškokite straipsnyje „Mažasis vegetaras“ (rubrika „Vaikai“).

Jeigu ketinate atnaujinti namus ir sukate galvą, kokias užuolaidas rinktis, norite sužinoti naujausias langų uždangalų mados tendencijas, pravers dizainerės Sonatos Gurčinienės patarimai (rubrika „Interjeras“).

Skaitydami  naująjį „Ji“ žurnalą, sužinosite tai, ko galbūt iki šiol nežinojote apie Lietuvos teatro ir kino aktorę Tomą Vaškevičiūtę, kuri daugeliui puikiai pažįstama iš televizijos serialo trilogijos „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“ ir šią vasarą jau rodomo serialo „Inspektorius Mažylis“.

„Legendos“ rubrikoje atskleisime, kodėl Jamaikos dainininko Bobo Marley (tikrasis vardas – Nesta Robertas Marley) gyvenimas nuo pat gimimo nebuvo įprastas.

Emigracija opi tema daugeliui. Gal rengiatės išvykti gyventi svetur ar turite užsienyje gyvenančių artimųjų? Tad nepraleiskite interviu su Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktore Odeta Tarvydiene. „Prieš emigruojant patarčiau tėvams pasidomėti ir apie tos šalies vaikų priežiūros reikalavimus. Už vaiko nepriežiūrą ar auklėjimą diržu užsienyje gyvenančių lietuvių šeimos neretai praranda teisę auginti vaikus. Svetur įsikūrę lietuviai turėtų paisyti tos šalies įstatymų. Nenustebkite, jeigu apie vienus namuose paliktus vaikus praneš kaimynai. Arba socialinės tarnybos pareikalaus rinktis: vaikas ar smurtaujantis vyras“, – sako specialistė.

Smagios ir turiningos savaitės su žurnalu „Ji“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius