-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 07

Manikiūro tendencijos, kurių galėjo ir nebūti

Mada veikia viską – ne tik aprangos verslą, bet ir makiažą, antakių formavimą, ir, žinoma, manikiūrą. Pastaruoju metu vis apkalbama tai viena, tai kita nagų gražinimo tendencija, kuri, švelniai tariant, rėžia akį ir kelia nuostabą. Ką dar sugalvos pasaulis?
Manikiūras
Manikiūras / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Manikiūras

Burbulai ant nagų

Pastarosiomis dienomis socialiniai tinklai lūžo nuo vadinamųjų „bubble“ nagų, kurie primena burbulus. Iš pradžių iš akrilo formuojamas nagas taip, kad forma centre būtų kuo labiau iškilesnė, gaubtesnė ir primintų rutulį. Vėliau jie lakuojami vaivorykštės ar kokiomis tik norite spalvomis, puošiami blizgučiais, įvairiais piešinėliais, užrašais. Žodžiu, fantazijos reikalas.

Tiesa, mums jie atrodo kraupokai ir neestetiškai, o ir sunku įsivaizduoti, ką galima su tokiais nuveikti... Neveltui burbuliniai nagai buvo pakrikštyti „išprotėjusiu“ manikiūru. 

 

A photo posted by Jasmine (@shes_sharkastic) on

 

A photo posted by Kathy gamez (@kathygamez) on

Gal akvariumo naguose?

Pasirodo, ne taip sunku nuosavą akvariumą įsirengti ir savo naguose. Makabriškas manikiūras reikalauja kiek įgūdžių, ir jūs galėsite grožėtis blizgučių ar kitų nagų puošmenų šou tiesiog žvelgdamos į savo nagus. Šiuo atveju tarp dviejų dirbtinių nagų pilamas vanduo ar vaikiškas aliejus ir beriama blizgučių. Dar šiek tiek nagų dailės, dirbtinių blizgančių akmenėlių – ir voilà. Ką manote?

 

A video posted by Tony's Nails (@tonysnail) on

Ančių pėdutės

Nuo ančialūpių prie ančianagių? Galingi, masyvūs, trapecijas primenantys nagai tikriausiai nėra tai, kuo norėtų pasipuošti elegantiška moteris. Netgi teminiame vakarėlyje šis manikiūras atrodytų kraupokai. Tačiau, kaip matote, išbandžiusiųjų ne viena ir ne dvi. Tiesa, kaip atlikti kasdienius darbus su tokiais nagais, taip ir neparašyta. 

 

A photo posted by @nails_by_nicoey on

 

A photo posted by @nails_by_nicoey on

Kur paslėptas lobis?

Ši manikiūro tendencija, palyginti su aukščiau išvardytomis, atrodo gana „normali“. Nagai lakuojami ne tik iš išorės, bet ir iš vidaus, taigi, tam jums reikia, kad jie būtų ilgesni. Kita nagų pusė gali būti papuošta blizgučiais, kristalais, ryškia, tarkime, auksine spalva. Matyt, kai paties nago forma įprasta akiai, ir toks manikiūras dar atrodo pakenčiamai.

 

A photo posted by Nails & Body (@nails_and_body) on

 

A photo posted by Sarah (@mymintnails) on

Smailūs nagai

Su jais galite ne tik išsidurti akis... Ar jie atrodo dailiai? Kai kam – taip. Tačiau itin ilgi, smailūs ir dar papuošti rėkiančiomis spalvomis ar puošmenomis, tiesą sakant, atrodo atstumiančiai. Na, jeigu jūsų tikslas išgąsdinti, tada juos rinktis galite be jokių abejonių. Taip pat tokie pravers, jeigu reikėtų apsiginti, nes su tokiais nagais atlikti jokių darbų neįmanoma. Vyrams turbūt net šiurpas perbėgo, įsivaizduojant tokias moters rankas ant savo nugaros...

3D puošmenos

Nuo saldžiausių gėlyčių, blizgančių detalių ir akmenukų iki itin masyvių puošmenų. Jeigu neperlenkiate lazdos, manikiūras gali atrodyti įdomiai ir stilingai. Tačiau jeigu apsikarstote „nuo galvos iki kojų“, gali tekti kviesti mados policiją. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius