-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 07

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 8 d.

Plojam penktadieniui ir žengiame viena koja į savaitgalį. Kas jūsų laukia šiandien? Skaitom!
Gulbės
Gulbės / Fotolia nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 78 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.
 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Būsite draskomi prieštaravimų. Viena jūsų dalis kvies jus kuo greičiau leistis į nuotykius tam, kad pajustumėte begalinę laisvės dvasią. Apie savo planus atskleisite taip išradingai, jog apie tai bus kalbama dar ilgai. Kita dalis reikalaus, kad į viską žvelgtumėte rimtai ir nė akimirkai nepamirštumėte savo darbų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šios dienos meniu įvairus: jūsų vidinė jėga, deranti su jūsų norais, bet besigrumianti su jūsų galimybėmis; jūsų abejonės, trukdančios jums būti autoritetu; jūsų idėjos, padedančios įvykdyti namuose kelias reikšmingas permainas; jūsų antrosios pusės reikalavimai, suteikiantys formą jūsų išsibarsčiusioms mintims. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Žmonės ar įvykiai kvies jus bėgti pramintais takeliais. Šnekins jus, pamirštant save, įsitraukti į bendrą veiklą ar pramogas. Neignoruodami savo indėlio į bendrą sėkmės puodą, pasičiupsite ore sklandančias idėjas. O tada, nevaržydami savo originalumo bei išradingumo, apie jas pranešite pusei savo pasaulio: draugams ar kolegoms.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums bus sunku išlikti savimi, tačiau nesileiskite širdį draskančių abejonių keliu. Verčiau atlikite ką nors prieš savo prigimtį, pavyzdžiui, elkitės taip, kaip nori jūsų antroji pusė. Tokiu būdu jūsų namus ar darbo vietą užtvindys daugybė smegenis suaktyvinančių dalykų, kurie, galimas daiktas, padės originaliais būdais praturtėti ar bent sustiprėti. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Užsisakykite patį keisčiausią patiekalą, o jį suvalgę – girkitės kiekvienam, norinčiam jūsų klausytis. Tokių, galite neabejoti, jums netrūks. Priminkite jiems, kad ant pietų stalo patiektos neįtikėtinai keistos idėjos, bus naudingos visiems. Tačiau norėdami patirti tikrąjį gyvenimo skonį, šiandien atlikite darbus, įrašytus jūsų darbo kalendoriuje. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Norint atkreipti į savo įžvalgas kitų dėmesį, jums stengtis reikės keliskart daugiau nei kitiems. Kurį laiką ieškoję sprendimo, veikiausiai nuspręsite, kad šiuo metu jums tai nėra būtina, ir laikinai savo idėjas pasidėsite į atokesnę lentyną. Įsitikinkite, kad ten joms saugu ir, kad, reikalui esant, galėsite jomis pavaišinti kokią nors įkvėpimo išsiilgusią sielą. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Negesinkite savo entuziazmo tada, kai reikės įžiebti naujų liepsnų į rutinos užvaldytus santykius. Tačiau tam privalote į viską žvelgti kitaip nei iki šiol, savo mintis reikšti drąsiai, o problemas spręsti originaliai. Greta to, atitraukdami jūsų dėmesį, lyg grybai po lietaus dygs šeimos narių prašymai, suteikiantys jūsų veiksmams formą. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neišsiteksite savame kailyje – taip norėsite iškrėsti kitiems kažką tokio, dėl ko jus ilgai minėtų, o už originalumą įteiktų medalį. Tačiau dėl pirmos vietos reikės rimtai pasigrumti ne su konkurentais, o su savo įpročiais. Meskite iš galvos įprastus elgesio modelius ir noriai keiskite kryptį, taikydami iki šiol netaikytus metodus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Supratę, kad pasaulis yra toks, kokio reikia jums, neskubėkite atsipalaiduoti. Nepaisant patogios planetų kombinacijos, jums danguje irgi sumanytos kelios reikšmingos užduotys. Viena jų – pasirūpinti savo piniginės turiniu. Kita – užpildyti savo aplinką gyvenimo džiaugsmu, kūrybiškais sprendimais ir netradiciniu požiūriu. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Mažiau planuokite, o daugiau darykite. Juo labiau, kad veikti tikrai bus ką. Teks įsigilinti į dalykus, apie kuriuos iki tol galbūt nebuvote susimąstę. Tačiau įnikę į darbus, būkite tikri, kad matote ir tai, kas vyksta aplink jus. O čia iš tiesų verda gyvenimas, kur jūsų gebėjimas derinti savo poreikius su kitų žmonių poreikiais, atpūs naujų vėjų į jūsų namus. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Užuot sukę galvą, kaip išgyventi dar vieną dieną sau nepakenkiant, paieškokite galvoje idėjų, kurios leistų jums nurungti priešininkus. Iš pirmo žvilgsnio tai neįmanoma, o iš antro – nekyla abejonių. Tam naudokite visas komunikavimo priemones, visą savo charizmą, visą gebėjimą prisitaikyti prie kitų, ir visą savo išmonę. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kai nerdami į penktadienį tikėsitės tik ramiai sau paplaukioti, nesutrikite, gavę išspręsti kelis galvosūkius.  Vienus jums sugalvos draugai, o negavę atsakymo – apdovanos jus abejingumu ir šalčiu. Kitam ryšitės, supratę, kad niekas kitas taip kūrybiškai ir išradingai nesugeba susidoroti su kasdienybės iššūkiais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius