-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 01

Rugpjūčio mėnesio sėkmės kalendorius

Susipažinkite su astrologės Lanos Kutkytės specialiai Ji24.lt sudarytu rugpjūčio sėkmės kalendoriumi, kuriame rasite paaiškinimų, ką tą dieną geriau daryti, o ko – vengti.
Sėkmė
Sėkmė / „Fotolia“ nuotr.

1 savaitė

Rugpjūčio 1 d.

Šis šeštadienis, ypač laikas nuo 9 val. iki 11.20 val., tinkamas susitikti su bendraminčiais, draugais, kolegomis ir nuveikti kažką bendrai, aktyviai bendrauti bei organizuoti poilsį. Visgi vakarą geriau praleisti tik su išties patikimais ir jau pažįstamais žmonėmis. Neįsivelkite į jokias diskusijas su vyresniais ar autoritetingais asmenimis.

Rugpjūčio 2 d.

Mistiškų ženklų diena, tad įsiklausykite į tai, ką jums sako aplinka, ir nebūtinai tiesiogiai. Stebėkite aplinką, ženklus ir taip sužinokite, ką svarbaus jums nori pranešti Visata. O galbūt turite klausimą, į kurį nerandate atsakymo? Tuomet ši diena iki 22 val. gali atnešti jums atsakymą, jeigu tik esate pasiruošę jį priimti.

Rugpjūčio 3 d.

Galite pastebėti, kad tiek jūs, tiek ir aplinkiniai stokoja pareigingumo, analitiškumo bei darbštumo.  Gali būti sunku ilgam sukoncentruoti dėmesį į konkretų darbą, sunkiau taps pastebėti smulkmenas ar dirbti nuobodų darbą. Nepatartina priimti šiandien ateinančių pasiūlymų ar imtis naujų projektų – tai diena, kai galite pridaryti klaidų.

Rugpjūčio 4 d.

Seksis tiems, kurie turi savyje iniciatyvumo, atkaklumo, strateginio mąstymo, sugebėjimo įtikinti, įkvėpti kitus. Tai stipri diena, sėkminga išties stipriems žmonėms, ypač tiems, kurie turi savyje daug ugnies bei oro stichijos. Nuo 7.15 val. iki 9.15 val.  pasistenkite nepriiminėti jokių rimtų sprendimų.

Rugpjūčio 5 d.

Viena vertus, likimas gali atsiųsti didesnių ar mažesnių dovanų, susijusių su finansais, meilės reikalais, aukštuoju mokslu ar užsieniu. Kita vertus, jokiu būdu neišlaidaukite, atsisakykite stambių pirkinių, nes lengva bus prisidaryti nereikalingų išlaidų. Vakaras nuo 21.20 val. iki 23.20 val. palankus svarbiems pokalbiams, susitikimams, mokslui, skambučiams ir laiškams.

Rugpjūčio 6 d.

Darbšti, rimta, praktiška ir vaisinga diena, kuomet pavyks tarsi savaime nuveikti nemažai darbo. Veikite ramiai, neskubėkite ir skirkite laiką tik išties svarbiems reikalams. Produktyvi diena tiems, kurie nori išmokti kažko naujo, įsisavinti sudėtingą informaciją, parengti ataskaitą, numatyti strateginius veiksmus ateičiai. Šiandien galite sau leisti valgyti daugiau nei paprastai.

Taip pat skaitykite: Tobulėkime kartu. Jupiterio padėtis Zodiako ženkluose: kokioje gyvenimo sferoje jūsų laukia sėkmė?

Rugpjūčio 7 d.

Neskubėkite patys ir neskubinkite kitų, nes galite susidurti su nemaloniomis aplinkinių reakcijomis. Dieną verčiau paskirkite praktiškiems ir paprastiems darbams. Pats metas peržiūrėti savo asmeninius finansus, paskaičiuoti išlaidas bei pajamas ir apgalvoti,ką vertėtų pakeisti. Ypač patartina šiandien atsisakyti mėsos, alkoholio bei linksmybių tarp menkai pažįstamų žmonių.

Rugpjūčio 8 d.

Rytas nuo 9.15 val. iki 11.25 val. pasižymės avaringumu, tad itin prireiks rimties, atidumo prie vairo bei atsargumo pokalbiuose. Neprisižadėkite to, ką sunkiai ištesėtumėte. Laikas nuo 13.30 val. iki 15.30 val. suteiks galimybę suvokti teisingą kryptį, teisingiausius veiksmus, kurie padės pajudėti į priekį jums svarbiose situacijose.

Rugpjūčio 9 d.

Žinių, informacijos gavimo bei perdavimo diena. Sėkmingiausi bus tie, kurie nestokoja bendravimo įgūdžių ir mėgsta komunikuoti su kitais tiek gyvai, tiek internetu. Knygos, internetas, paskaitos gali šiandien suteikti žymiai daugiau aktualios informacijos nei paprastai. Harmoningiausias metas nusimato nuo 13.30 val. iki 15.30 val., tuomet ir būtų protingiausia  nuveikti svarbiausius dienos darbus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius