-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 26

Testas. Ką lūpdažio forma atskleidžia apie jūsų asmenybę

Kiekvienos moters kosmetinėje rasime ne vieną ryškiaspalvį, o gal kaip tik švelnaus atspalvio lūpdažį. Ar atkreipėte dėmesį, kokią formą jis įgauna, kai jūs dažote savo lūpas? Statmenas, aštrus, o gal visai lygus?
Raudonos lūpos.
Raudonos lūpos. / „Shutterstock“ nuotr.

Štai ir pakalbėkime apie tai, kaip lūpų dažų forma susijusi su jūsų charakteriu. 

15min.lt nuotr./Lūpdažių formos
15min.lt nuotr./Lūpdažių formos

1. Apvalainas

Jūsų asmenybė yra išties įvairialypė – žmonės arba besąlygiškai jus myli, arba negali pakęsti. Tačiau tai jūsų visiškai nevargina, kadangi esate užsispyrusi, pasitikinti savimi ir savo nuomone, tad nebijote jos išreikšti klausant kitiems. Taip pat visada būsite ta, kuris pasiūlys pagalbą, paramą ar petį išsiverkti.

2. Lygus paviršius

Žmonės dažnai jus vadina sąmojingiausiu žmogumi, kokį tik pažįsta, ir jie greičiausiai yra visiškai teisūs – jūs esate inteligentiška, protinga ir linksma, tad charizmos ir šarmo tikrai netrūksta. Tiesa, diskusijos yra gana silpna jūsų vieta, kadangi nemokate priimti ar sutikti su kitų žmonių nuomone, todėl aplinkinius tai gali erzinti. Jums patinka ir dokumentika, kuriai teikiate pirmenybę, kadangi visiškai nesuprantate, kodėl kiti dievina, tarkime, romantines komedijas.

3. Vienodai suapvalintais galais

Svetainė – pats mėgstamiausias kambarys jūsų namuose, kadangi mėgstate priimti svečius jaukioje ir tvarkingoje aplinkoje. Rūpinimasis šeima yra pagrindinis ir svarbiausias dalykas jūsų gyvenime, tačiau trokštate laiko skirti ir savo kūrybiniam pasauliui bei įvairiems hobiams – nuo muzikos iki rašymo ar piešimo.

4. Primenantis pradinę formą – nuožulnus

Dar būdama vaiku, jūs jautėtės nekomfortiškai laužydama taisykles, tačiau net ir šiandien nervinatės, manydama, kad galite nuvilti kitus žmones ar juos įskaudinti. Šviesioji pusė ta, kad empatiškumas jus paverčia žavia ir mylima persona, kuri su meile priimama tiek darbe, tiek socialiniame gyvenime.

Taip pat skaitykite: 7 taisyklės, padėsiančios bendrauti su erzinančiais žmonėmis

5. Lygus, tačiau viduryje kiek įgaubtas 

Jūs sunkiai dirbate, kad įvykdytumėte užduotis, tačiau didžiausia bėda, kad neretai neužbaigiate to, ką pradėjote. Jūsų smalsumas neturi sienų – nebijote užduoti klausimų ar rizikuoti pakliūti į bėdą, kaip vaikystėje. O štai suaugus visos šios savybės taip pat jums praverčia ne tik karjeroje, bet ir romantiškuose santykiuose ar socialiniame gyvenime.

6. Iš abiejų pusių siaurėjantis siaura, aštria viršūnėle

Protinga, seksuali ir natūraliai flirtuojanti – šitie bruožai sukelia kai kurių jūsų draugų pavydą. Esate aktyvi ir mėgstate užsiimti įdomiais dalykais, tad gulėjimas prie baseino ir deginimasis jūsų visai netraukia. Žmonės dažnai mano, kad esate pasipūtusi ir tuščia, tačiau jūs žinote, kas esate ir didžiuojatės tuo, taip pat ir savo pasiekimais.

7. Aštrus ir lenktas į viršų

Dar vaikystėje greitai susižavėdavote ir įsimylėdavote žmones, kurie yra šalia jūsų. Vėliau visa tai persidavė ir suaugusiųjų santykiuose. Jūs aplinkinius apsupate didžiule meile ir pagalba. Netrūksta kūrybingumo, tačiau save spaudžiate taip pat labai stipriai. Dievinate visus gyvūnus, tačiau labiausiai – šunis. Lojalumas, energija ir linksmumas jus apibūdina geriausiai.

Taip pat skaitykite: Testas: ką apie jus atskleidžia pasirinktas paveikslėlis?

8. Aštrus įstrižinis paviršius

Charizmatiška ir ambicinga, esate natūrali lyderė. Vakarėliuose, kuriuos mėgstate ir organizuoti, ir juose dalyvauti, dažniausiai atsiduriate dėmesio centre, priversdama aplinkinius juoktis iki ašarų. Jūsų noras kontroliuoti kartais gali erzinti aplinkinius, tačiau jūs neabejotinai trokštate, kad viskas būtų tinkamai padaryta, tad nepastebimai įsitraukiate į šeimos, draugų ir bendradarbių gyvenimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius