Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kosmoenergetikės prognozės: liepos 27–rugpjūčio 2 d. energijų kalendorius

„Mus sups intensyvios energijos, formuosis ypatingos situacijos, reikalaujančios konkrečių, skubių sprendimų, pasirinkimų ir veiksmo. Galime justi augančią įtampą, būsime stipriai veikiami aplinkos, tad paprasto poilsio daug kam labai trūks“, – teigia psichoinformaciologė, kosmoenergetikos magistrė Eglė Gleščinskienė.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

Šios savaitės energijos kaitins bręstančias situacijas, kaupdamos didelius rezervinius energijos kiekius – tai lyg bręstanti stiprėjanti, auganti kulminacija bet kokiame procese. Lyg besitvenkiantys audros debesys, kurie leidžia suprasti, kad susikaupus dideliam, kritiniam energijų kiekiui viskas ramiai ir paprastai nuslopti tiesiog nebegalės. 

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė Eglė Gleščinskienė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Kosmoenergetikė
Eglė Gleščinskienė

Turės įvykti veiksmas – energijos nutekėjimas, įžeminimas – lyg perkūnas ir žaibas, susikaupus lietaus debesims. Bet koks svarbaus sprendimo atidėliojimas dažniausiai reikš, kad situacija sunkės, joje kaupsis prieštaringos jėgos, kol pasiekusios kulminaciją, galų gale prasiverš, atnešdamos pokyčius, sprendimus ir kartu visas tai lydinčias pasekmes.

Panašu, kad tai kaupsis ir apie mus gamtoje, ir pačioje žemėje, kiekviename žmoguje, netgi visuose jo aspektuose – kūryboje, santykiuose, veikloje. Stiprios besikaupiančios energijos gali pratrūkti įvairiausiais perviršį, nukrypimą nuo įprastų kasdienių dalykų keliančiais reiškiniais, kraštutinėmis stichijų (ypač ugnies, oro ir vandens) apraiškomis. Vanduo bus pati grėsmingiausia, sunkiausiai valdoma stichija, ir kiekvieno žmogaus sąveika su ja šią savaitę turėtų būti ypač apgalvota ir atsargi.

Taip pat skaitykite: 10 priežasčių, kodėl neturėtų rūpėti, ką kiti galvoja apie jus

Mūsų laukia ir daug gerų dalykų – įvairiose gyvenimo srityse sustiprės kūrybos integracija. Bet kokia gyvenimo pusė darysis pozityvesnė iki jos atėjus kūrybinėms idėjoms ar projektams. Aukštesnių energijų įkvėpta kūryba turės ypatingą potencialą pakylėti prie jos prisiliečiančių asmenų emocinę ir psichinę būseną.

Mūsų laukia ir daug gerų dalykų – įvairiose gyvenimo srityse sustiprės kūrybos integracija.

Galime pajusti didelį pasitenkinimą, pritaikę savo darbe kažkokią kūrybinę idėją, įnešdami į bet kokią veiklą kūrybinių permainų ir naujų pozityvių idėjų. Būtent kūryboje turėsime stiprų impulsą tobulėti, įgyvendinti anksčiau kilusius sumanymus ir realizuoti tai, dėl ko iki šiol abejojome.

Energijų pokyčiai gali lemti ir dažnesnius galvos skausmus. Energijos veiks netolygiai, tad šis netolygumas, energiniai svyravimai, kurių dažnis stipriausiai veiks būtent galvos ir čia išsidėsčiusių svarbių organų sritis, atneš skausmo pojūčius, galvos sunkumą.

Taip pat skaitykite: „Negaliu išmesti iš galvos kito vyro“. Santykių ekspertų komentaras

Įtampos ir dirglumo veikiama energija bus blokuojama, sunkiau integruosis į žmogaus energetinę struktūrą ir tai kilstels kraujo spaudimą, provokuos galvos skausmus, akių nuovargį, jautresnę klausą, kuomet tyloje bus intensyviau girdimas pašalinis triukšmas, panašus į tolimą medžių ošimą. Gali atsirasti ir galvos svaigimas, poreikis, atsigulti, užsimerkti ir nieko daugiau nebedaryti.


Šaltinis – kosmoenergetika.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius