Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laimingiausias moters amžius – 50 metų?

Jeigu manote, kad tik jaunystė verta dėmesio, laikas iš naujo įvertinti bėgančius metus. Ką jie mums duoda ir ko pamoko – labai individualu. Tačiau faktas, kad jaunystės kultas nėra auksu žibantis.
Aprangos stilius
Pats laimingiausias moters amžius – 50? / advancedstyle.blogspot.com nuotr.
Temos: 1 Amžius

Mokslininkų nuomone, moteris tikrą laimės skonį, labiau džiaugtis intymiais santykiais, sėkme ir bendravimu su artimaisiais pradeda jausti tuomet, kai jai stukteli penkiasdešimt. Remiantis atlikta apklausa, kurioje dalyvavo daugiau kaip 1 500 žmonių nuo 20 iki 65 metų, brandesnis amžius laikomas išties laimingu ir vertu dėmesio! 

Pasirodo, net 49 proc. suaugusių moterų jautėsi laimingesnės, kai joms suėjo 50 metų, o net ketvirtadalis prabrėžė, kad labiau nei bet kada jaučia didžiausią malonumą užsiimdamos seksu! Ir tai palyginti su dvidešimtmetėmis! Maža to, moterys, kurių amžius siekė 50 metų, buvo įvertintos kaip aktyvesnės, išradingesnės ir sumanesnės už jaunesnes. Štai net 42 proc. penkiasdešimtmečių pradėjo sportuoti, o 23 proc. kaip tik ruošėsi užsiimti nauja sporto šaka. Tarp dvidešimtmečių tokių tebuvo vos 16 procentų.

Kalbant apie santuoką, 50-ies sulaukusios moterys ėmė kokybiškiau leisti laiką su antrąja puse. Tuo džiaugėsi net 50 proc. vyresnių dailiosios lyties atstovių.

Vyresnės moterys pripažįsta, kad jos nebėra tokios, kokios buvo jų mamos. Net 93 proc. moterų pripažino, kad savo elgesiu laužo nusistovėjusias tradicijas, kurias joms perdavė jų motinos. Be to, jos galėjo džiaugtis puikiais santykiais ir artumu su dukromis, o net 64 proc. savo vaikus laikė tikrais draugais.

Tyrėjai teigia, kad pasaulis laikosi tam tikrų stereotipų. Vienas jų  – 50-ies metų moterys kaipmat turi nustoti būti seksualios, džiaugtis gyvenimu ar elgtis nuotaikingai. Iš tikrųjų vyresnės moterys, įgijusios patirties, tiesiog leidžia sau gyventi taip, kaip nori. Gal todėl net 85 proc. vyresnių moterų prasitarė, kad norėtų žurnaluose, netgi jų viršeliuose matyti kuo daugiau puikiai atrodančių laimingų, sėkmingų ir aktyvių penkiasdešimtmečių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius