Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados dvikova: Blake Lively prieš Jessicą Albą

Šį savaitgalį mados dvikovoje kaunasi dvi jaunos, stilingos ir be galo populiarios aktorės. Nuspręskite, kuri iš jų – Jessica Alba ar Blake Lively – stilingesnė!
Kairėje: aktorė Blake Lively ne per seniausiai vykusiame Niujorko Kostiumo instituto Gala pokylyje „Pankai: nuo chaoso iki aukštosios mados“. Dešinėje: Jessica Alba savo knygos pristatyme dalina autografus Pasadenoje, Kalifornijoje.
Kairėje: aktorė Blake Lively ne per seniausiai vykusiame Gala pokylyje „Pankai: nuo chaoso iki aukštosios mados“. Dešinėje: Jessica Alba savo knygos pristatyme dalina autografus Pasadenoje, Kalifornijoje. / „Scanpix“ nuotr.

► BLAKE LIVELY

 

Aktorė Blake Lively
Scanpix nuotr. / Aktorė Blake Lively

Gimė: 1987 m. rugpjūčio 25 d. (25 metai).

 

Kilusi iš: Los Andželo, Kalifornijos (JAV).

 

Vaidina nuo: 1998-ųjų.

 

Šeima: 2012 m. Blake ištekėjo už Ryano Reynoldso – kanadiečių aktoriaus ir buvusio Scarlett Johansson sutuoktinio.

 

Vaidmuo, pelnęs pasaulinę šlovę: Serenos van der Woodsen vaidmuo seriale „Liežuvautoja“ (Gossip Girl).

 

► JESSICA ALBA

 

Aktorė Jessica Alba
Scanpix nuotr. / Aktorė Jessica Alba

Gimė: 1981 m. balandžio 28 d. (32 metai).

 

Kilusi iš: Pomonos, Kalifornijos (JAV).

 

Vaidina nuo: 1994-ųjų.

 

Šeima: 2008 m. Jessica ištekėjo už Casho Warreno. Pora susilaukė dviejų dukrų.

 

Vaidmuo, pelnęs pasaulinę šlovę: vaidmuo filme „Nuodėmių miestas“ (Sin City, 2005 m.).

 

► O dabar... stilius! Maža balta suknelė

 

Kas vasarą geriau už klasikinę juodą mažą suknelę? Žinoma, kad balta maža suknelė, sukurianti gaivų iš šviesų įvaizdį!

 

Scanpix nuotr. / Kairėje: Blake Chanel mados namų rengtoje vakarienėje Niujorke. Deainėje: Jessica Vaikų balso apdovanojimuose aių metų kovą Los Andžele.
Scanpix nuotr. / Kairėje: Blake Chanel mados namų rengtoje vakarienėje Niujorke. Dešinėje: Jessica „Vaikų balso“ apdovanojimuose šių metų kovą Los Andžele

 

► Pastebima iš tolo

 

Ryški ir ugninga raudona: tokia spalva ne tik išvaikys patį saldžiausią snaudulį, bet ir visuomet be didelių pastangų išskirs jus iš minios.

 

Scanpix nuotr. / Kairėje: Blake Lively labdaros koncerte, skirtame uragano Sandy aukoms paremti. Deainėje: Jessica Alba knygos pristatyme.
Scanpix nuotr. / Kairėje: Blake Lively labdaros koncerte, skirtame uragano Sandy aukoms paremti. Dešinėje: Jessica Alba knygos pristatyme

 

Šalin tamsius viršutinius drabužius

 

Šviesus paltas – visuomet elegantiškas. Jei vis dar esate įsitikinusi, kad jums netinka balta spalva, paieškokite švelnių pastelių, persikų, smėlio, kremo ar net kakavos atspalvių.

 

Scanpix nuotr. / Ia kairės: Blake Lively filmo ,,Krudžiai (The Croods) premjeroje Linkolno aikatėje, Niujorke. Deainėje: Jessica Alba savo knygos pristatyme Holivude, Kalifornijoje.
Scanpix nuotr. / Iš kairės: Blake Lively filmo „Krudžiai“ (The Croods) premjeroje, vykusioje Linkolno aikštėje, Niujorke. Dešinėje: Jessica Alba savo knygos pristatyme Holivude, Kalifornijoje

 

► Juodi ir balti efektai

 

Nors šios spalvos – tokios patikimos, kad puošiantis jomis beveik niekada neįmanoma suklysti, tai dar nereiškia, jog juodos ir baltos spalvų apranga bus neišvengiamai nuobodi. Išmėginkite tai, ko dar nebandėte: margas sukneles, šviesius batų galiukus ar tiesiog... baltą švarką.

 

Ia kairės: Blake Lively Versace ir H&M tinklo bendros kolekcijos pristatymo vakarėlyje Niujorke. Deainėje: Jessica Alba žiniasklaidos apdovanojimuose Warner Brothers studijose Burbanke, Kalifornijoje.
Scanpix nuotr. / Iš kairės: Blake Lively Versace ir H&M tinklo bendros kolekcijos pristatymo vakarėlyje Niujorke. Dešinėje: Jessica Alba žiniasklaidos apdovanojimuose Warner Brothers studijose Burbanke, Kalifornijoje.

 

► Naujas požiūris į paprastumą

 

Šviesus viršus ir tamsi apačia – ne tik dažnai stilistų kartojamas patarimas, bet ir populiari uniformų tonų dermė! Kad apranga neatrodytų nuobodžiai, žaiskite detalėmis: tai gali būti originalios apykaklės, basutės su platformomis ar tiesiog retro taškeliais margintas audinys.

 

Kairėje: Blake Lively filmoPrivatūs Pipos Li gyvenimai peržiūroje Niujorke. Deainėje: Jessica Alba renginyje Los Anžele.
Scanpix nuotr. / Kairėje: Blake Lively filmo „Asmeniniai Pipos Li gyvenimai“ peržiūroje Niujorke. Dešinėje: Jessica Alba renginyje Los Andžele

 

► Spalvingi paltai – ryškioms asmenybėms

 

Scanpix nuotr. / Ia kairės: Blake Lively atvyksta į Realm Boutique atidarymo vakarėlį Niujorke. Deainėje: Jessica Alba su dukra Honor oro uoste Paryžiuje.
Scanpix nuotr. / Iš kairės: Blake Lively atvyksta į Realm Boutique atidarymo vakarėlį Niujorke. Dešinėje: Jessica Alba su dukra Honor oro uoste Paryžiuje

 

Tekstas Akvilės Lesauskaitės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius