-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados kovos: „Eurovizijos“ įvaizdžiai

Ar žiūrėjote „Eurovizijos“ pusfinalių transliacijas? Šįvakar artėjant skambiam finalui, prisiminkime kai kurių pasirodžiusių dalyvių „Eurovizijoje“ aprangas šio savaitgalio mados dvikovoje!
Eurovizija
Eurovizija / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mada

 

Trumpai apie konkursą

 

► Šiemet „Eurovizija“ – jau 58-asis Europos dainų konkursas. Pernai nugalėjus sodraus balso atlikėjai Loreen, jos daina Euphoria nutiesė kelią šių metų renginiui ne kur kitur, o į Švediją.

 

► Pastarąjį kartą Švedijoje „Eurovizijos“ konkursas vyko 2000-aisiais metais.

 

► Šiemet konkurse dalyvauja 39 šalys, tarp jų – ir Armėnija, kuri paskutinį kartą savo atlikėjus į „Euroviziją“ delegavo 2011 metais.

 

► Eurovizijos tema ir koncepcija – „Mes esame kaip vienas“ (We are one). Šiuo šūkiu siekiama pabrėžti kultūrų įvairovę ir darną, kurią simbolizuoja ryškus drugelis šių metų „Eurovizijos“ logotipe.

 

 

Scenoje – natūralumas ir balta spalva

 

Danijos atstovė Emmelie de Forest pasirinko baltą romantišką suknelę iškarpytais kraštais, natūralaus makiažo, sutaršytų plaukų ir... basų kojų derinį.

 

Danijos atstovė
Danijos atstovė

 

 

 

Akinamas blizgesys

 

Latvijos atstovai, regis, frazę „sublizgėti scenoje“, kurdami įvaizdį, interpretavo tiesiogiai. Kaimynai pasirinko blizgius pilkus ir juodus kostiumus, dekoruotus militaristinėmis aprangos užuominomis. 

 

Latvijos atstovai
Latvijos atstovai

 

 

 

Tautiniai motyvai

 

Kroatijos atlikėjai iš pirmo žvilgsnio scenoje atrodo pasipuošę griežto stiliaus frakais, tačiau, įsižiūrėjus atidžiau, nesunku pamatyti ir akį traukiančių etninių siuvinių.

 

Kroatijos kolektyvas
Kroatijos kolektyvas

 

 

 

Lėlių namai

 

„Saldainių fabrikas“, gyvybingi raštai, provokuojantys drabužiai ir barbiškas įvaizdis – tokį stilių konkursui pasirinko Serbijos merginos.

 

Serbijos merginos
Serbijos merginos

 

 

 

Nesibaigianti suknelė

Ilgas suknelės šleifas – moldavės Alionos Moon stilisto išmonė ir išties efektingas aprangos variantas. Ką jums priminė jos sijonas: ugninius paukščius, egzotiškas gėles ar audrą su žaibais?

 

Moldova
Moldova

 

 

 

Tradicinis disko

 

Dar vieni kaimynai – Baltarusijos komanda. Šalies atstovė Aliona Lanskaja puikiai įsijautė į naktinio gyvenimo nuotaiką: ji ne tik pasirinko trumpą, kutais puoštą ir žvilgančią suknelę, bet ir... išlindo iš disko gaublio!

 

Baltarusijos komanda
Baltarusijos komanda

 

 

 

Scenoje... kosmonautai

 

Futuristinis Juodkalnijos dainininko kostiumas galbūt ne visiems buvo priimtinas, tačiau abejingų tikrai nepaliko!

 

Juodkalnijos atstovai
Juodkalnijos atstovai

 

 

 

Šiek tiek mados iš armijos

 

Vėl basos kojos ir vėl militaristinis švarkas! Regis, tokio stiliaus papuošimai – madingas pasirinkimas tarp „Eurovizijos“ atstovų. Nuotraukoje – Bulgarijos atlikėja Elitsa Todorova.

 

Bulgarijos atlikėja
Bulgarijos atlikėja

 

 

 

Aukso dulkės

 

Vokietijos atstovė Natalie Horler, muzikos gerbėjams geriau žinoma kaip Cascada, pasipuošė aukso spalvos suknele, dekoruota blizgiais akmenukais. Nors pastaruoju metu vyrauja trumpo priekyje ir ilgo nugaroje sijono tendencija, dainininkė – geras pavyzdys, kad aklai kopijuojamos tendencijos toli gražu netinka kiekvieno amžiaus moteriai.

 

Vokietijos atstovė
Vokietijos atstovė

 

 

 

Bibliotekininkė scenoje

 

Izraelio atstovė Moran Mazor publikai pristatyta kaip niekad su savo „bibliotekininkės akiniais“ nesiskirianti atlikėja. Ji teigia, kad akiniai tapo išskirtine smulkmena, traukiančia visų dėmesį. Koncertui moteris pasirinko apačioje platėjančią, aptemptą juodą suknelę.

 

Izraelio atstovė
Izraelio atstovė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius