-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iki pasimatymo, mieloji maža juoda suknele!

Jokių nuobodžių juodų drabužėlių per šias Kalėdas! Atėjo laikas tapti tikrais „saldainiukais“, mėgautis ir spinduliuoti grožį tiesiogine prasme! Jei galvojate apie juodą apdarą artėjančioms šventėms – mąstykite iš naujo!
Aprangos idėjos
Aprangos idėjos / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Mada

Visas pasaulis eina iš proto dėl vienspalvės ryškios aprangos, skirtos pasipuošti. Taigi karščiausi šių švenčių pasiūlymai:

► Maža raudona suknelė. Ruošiantis eiti raudonuoju kilimu, visais laikais svarbiausia buvo nepamiršti vienos taisyklės – nevilkėti raudonspalvio drabužio, kad nebūtų susilieta su kilimu. Šiandien ši taisyklė – lyg koks atgyvenęs mitas. Ji laužoma be gailesčio. Daugybė kino ir pramogų pasaulio žvaigždžių mielai renkasi raudoną spalvą. Jei ji tinka Angelinai Jolie, Kate Winslet ir daugeliui kitų Holivudo gražuolių, kuo mes už jas prastesnės? Gal ši spalva būtų visai neblogas pasirinkimas?.. Jei pasipuošite raudonos ar prisirpusios vyšnios spalvos drabužiu, tikrai neliksite nepastebėtos!

Shutterstock nuotr./Maža Raudona Suknelė.
Shutterstock nuotr./Maža Raudona Suknelė.

Vis dėlto pavojus atrodyti kaip Kalėdų Senelis išlieka, jei ketinate pasipuošti įvairiaspalviais papuošalais. Dėl tos pačios priežasties vertėtų vengti baltų detalių. Jei rengsitės raudonai, stenkitės atrodyti subtiliai, paprastai, tegul „kalba“ tik spalva. Puikiai atrodysite pasidariusios paprastą makiažą, raudonai pasidažiusios lūpas arba apsiavusios šios spalvos aukštakulniais. Būtų idealu, jei aprangoje spalva skirtingais užimamais plotais pasikartotų du kartus, pavyzdžiui, raudona suknelė ir raudonai nulakuoti nagai.

 

► Marga, bet minimalistinė apranga – nebūtinai kasdieniai drabužiai. Jei tai bus didesni spalvų plotai arba kelių spalvų drabužis, papuoštas spindinčiais akmenukais, arba plaukuose įsegta žvilgi sagė, galite atrodyti ne tik puošniai, bet ir išskirtinai skoningai. Jūsų viltys nepasiteisins, jei neteisingai pasirinksite spalvų proporcijas, jos bus blogai išdėstytos. Atidžiai ir objektyviai pažiūrėkite į veidrodį, įvertinkite savo ūgį, figūrą ir nuspręskite, į kokias kūno vietas norėtumėte atkreipti dėmesį. Pavyzdžiui, kūno viršuje arba apačioje turėtų būti ryškiausia, šviesiausia ir labiausiai dėmesį traukianti spalva, o kitur spalvos tūrėtų būti gilesnės ir tamsesnės. Smagiausia, kai žmogus mums žiūri į akis, todėl žaismingas, įdomus ar šiaip puošnus plaukų aksesuaras, įsegtas į plaukus netoli veido, visuomet trauks aplinkinių žvilgsnį. Tai ypač pagelbėja, jei neturite puošnių drabužių.

Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos
Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos

 

► Šventinė apranga turi būti patogi. Paprastą, bet tvarkingą ansamblį papildykite spindinčiais žvyneliais siuvinėtu švarkeliu arba prie paprastos palaidinės derinkite blizgantį sijoną. Drąsiausios gali rinktis disko stiliaus žvyneliais siuvinėtus šortukus.

Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos
Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos

 

► Smaragdinė žalia – madingiausia ateinančių metų spalva. Pasitikite juos vilkėdama elegantišką suknelę. Su ja atrodysite kaip žavi koketė.

Shutterstock nuotr./Smaragdinė žalia  kitų metų madingiausia spalva.
Shutterstock nuotr./Smaragdinė žalia – kitų metų madingiausia spalva.

 

► Nebijokite pasirinkti ir kitų brangakmenių atspalvių. Spalvingas drabužis keltų džiugesį ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Be to, stulbinamai atrodytumėte nuotraukose. Nė neabejokite, kad kiekvienąkart į jas žiūrėdamos šypsositės, jūsų širdį kutens džiugi šypsena. Beje, pasistengti pasipuošti verta ne tik dėl kitų: vaikučius auginančioms mamoms nederėtų nepamiršti, kad tai, ką jos daro ir kaip save pateikia, formuoja savo mažylių vertybes ir skonį, o tai labai svarbus tėvų indėlis. Būtent todėl nereikėtų numoti ranka į grožį ir estetiką.

Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos
Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos

 

► Jei taip nutiko, kad švenčių metu esate viena, vis tiek nenuleiskite rankų. Net vakarienė vienai prie gražiai paserviruoto stalo su žvakėmis, žiūrint seną gerą kalėdinę melodramą ir pasipuošus dailia suknele, gali atrodyti itin maloni ir kutenanti sielą šiame nuolat skubančiame pasaulyje.

 

► Apšerkšnijusi pastelinė spalva – puiki alternatyva blizgiems žvynuotiems disko stiliaus drabužėliams. Jauki, poetiškai žavi suknelė pakels nuotaiką ir nuteiks maloniai ne tik jūsų vienos širdį...

Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos
Shutterstock nuotr./Aprangos idėjos

Tekstas įvaizdžio dizainerės O. Kekienės

 

Taip pat skaitykite:

Šventėms pasipuoškite pačios!

Šventinė suknia pagal figūrą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius