-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingoji 86-erių metų nuotaka prie altoriaus žengė po daugiau kaip 60 metų pažinties

Socialiniuose tinkluose pradėjusi plisti 86-erių metų nuotakos Millie Taylor-Morrison nuotrauka ir jos įvaizdis tikrai nepaliko abejingų.
Vestuviniai žiedai
Vestuviniai žiedai / „Fotolia“ nuotr.

Švelnus, stilingas ir labai žavus moteris skonis atsiskleidė visu grožiu – viso šio stiliaus autorė yra pati nuotaka. Nieko keisto, kad nuotraukoje pritrenkiančiai atrodančiai moteriai negailėta komplimentų dėl jos amžino grožio ir stiliaus pojūčio.

Kaip praneša huffingtonpost.com, spalio 16 dieną žavingoji nuotaka „Taip“ ištarė Haroldui Morrisonui (85 m.), Niuarke, Naujajame Džersyje priešais 200 svečių minią. Kaip teigė moters anūkė Khadija Elkharbibi, visi svečiai buvo tiesiog pakerėti nuotakos išvaizdos.

„Kai Haroldas pažvelgė į nuotaką – tai buvo pats mieliausias dalykas, kokį tik galite įsivaizduoti! Jis apsiverkė, o mano močiutė tiesiog spindėjo iš laimės“, – įspūdžiais dalijosi dailiosios nuotakos anūkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: 29-erių supermama augina 14 dukrų: „Gimdysiu, kol susilauksime sūnaus“

Anksčiau Millie buvo ištekėjusi, jos santuoka truko net 41-erius metus, tačiau 1992-aisiais metais moters vyras mirė. Dabartinis sutuoktinis Haroldas, Millie pažįsta jau nuo 1950-ųjų ir netgi yra dalyvavęs jos pirmose vestuvėse.

Likimas suvedė šiuos žmonės ir šiandien jie švenčia savo meilę vienas kitam, nors ilgus metus jie nesimatė. Kaip pasakoja moters anūkė, Haroldas susirgo ir negalėjo gyventi vienas, todėl pora apsigyveno kartu. Kai jaunikiui pagerėjo, jie nusprendė susituokti, nes Millie yra tikinti ir norėjo parodyti gerą pavyzdį savo anūkėms.

„Mūsų šeima negali būti laimingesnė, negu yra. Tai puikus įrodymas, kad amžius – tai tik skaičius ir kiekvienas gali surasti meilę iš naujo“, – „Facebook“ rašė Khadija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nepaprasto grožio vestuvinė suknelė – tik jos neapsirengtų nė viena nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius