-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingiausios rudens rankinės

Jeigu jau pasiryžta investuoti į gerą rankinę, labai tikėtina, kad nudėvės ją iki paskutinių siūlių arba rinksis tokį, kuris tarnaus metų metus, – tokios jau tos moterys.
Rankinė
Rankinė / „Fotolia“ nuotr.

Per daug užsižaisti tendencijomis arba pasiduoti nuotaikų kaitai gali sau leisti ne kiekviena – na, nebent rankinių kolekcionavimas – jūsų vienintelė saldi nuodėmė. Tačiau praktiškumo ir grožio besidairančios nori komforto, funkcionalumo. Paprastesniais žodžiais tariant, ir kad dizainas būtų modernus, jei ne madingas, tai bent šiuolaikiškas, ir atlaikysiantis ne vieną sezoną.

Turbūt kiekviena yra patyrusi, kad pigesnių rankinių siūlės linkusios „išlakstyti“, dermantinas – atsilaupyti, o užtrauktukai sugesti. Tad „less is more“ – mažiau yra daugiau – principas gali būti drąsiai taikomas rankinių industrijoje.

Akylai išstudijuokite, ką siūlo mada, paklauskite savęs, ko norite, o tuomet – pirmyn! Juk kartais nereikia nė vieno naujo drabužio, o pakanka vienos ryškios, pvz., tamsiai raudonos geometrinės rankinės, kad sezonui būtų atsinaujinta itin pastebimai. Ir tam šiandien jums padės glaustas tendencijų gidas.

Lagaminėliai

Nuo itin prabangiai, solidžiai ir netgi diplomatiškai atrodančių lagaminų iki rokenrolo dvasia alsuojančių rankinių – ši ypač struktūriška forma pakerėjo dizainerius, beieškančius, kuo nustebinti vartotojus 2015-ųjų rudenį.

Egzotiška, spalvota oda

Ryškūs, būtinai pamaišyti ir suderinti su kitomis medžiagomis, nedideli rankinukai išskirs jus iš minios, kad ir ką nykaus bedėvėtumėte! Susižavėjote? Į egzotiką pasinėrė ir nuo žiemiškų spalvų aksesuaruose bėgo „Marc Jacobs“ bei „Miu Miu“ mados namai – čia ir ieškokite įkvėpimo.

 

A photo posted by Miu Miu (@miumiu) on

 

A photo posted by Miu Miu (@miumiu) on

 

A photo posted by Miu Miu (@miumiu) on

Rausva paletė

Nors juoda rankinė, kaip ir juoda maža suknelė, be žodžių pripažįstama dirbančios moters drabužinės klasika, kiekvienai kartais užsinori atsvaros griežtam profesionalumui.

Taip pat skaitykite: Manikiūro tendencijos: kokiomis spalvomis lakuosime nagus rudenį?

Ir tą atsvarą puikiai gali suteikti kreminiai, grietinėlės, rausvi persiko tonai. Itin moteriškas, tobulai rausvas atspalvis – paletė gana plati, tad sau patrauklų nustebintos išsirinks net ir tos, kurios į rausvus tonus ligšiol net nežiūrėjo.

 

A photo posted by Tod's (@tods) on

 

A photo posted by Tod's (@tods) on

 

A photo posted by Tod's (@tods) on

Kuris gi sezonas be maišto?

„Nirvana“ ir Kurtas Cobainas – plėšyti džinsai ir langučiai. Pankų subkultūros herojai – sagtelės bei metalo detalės. Madoje labai nesunku atpažinti kultūrines pasaulio istorijos nuorodas, ir šis sezonas – ne išimtis.

Mada dar niekad nebuvo tokia eklektiška, tokia „skaitoma“, tarsi atvira knyga. Norite papasakoti pasauliui apie maištą ir atkaklią dvasią? Griebkitės sunkios odos ir iš rokerių aprangos pasiskolintų kniedžių. Pirmyn – šis sezonas tam ir skirtas!

 

A photo posted by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

 

A photo posted by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

 

A photo posted by ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) on

Kailio patalai

Ar pamenate vaikystėje, kaip apsilankę pas tėvų draugą, dėdę medžiotoją, pirmiausia žvilgsniu skubėdavote prie minkšto kailinio kilimo? O gal tokį turėjote namie? Tuomet žinote, kaip maga tokius jaukius kailius liesti. Tai – dar viena rudens sezono tendencija, kelianti norą glostyti savo krepšį tarsi gyvūnėlį.

Tokias rankines rasite amžinai ištikimų kailiui mados namų kolekcijose – „Luis Vuitton“, „Tod‘s“ ir, žinoma, Karlo Lagerfeldo aksesuarų liniją turinčiuose „Fendi“.

 

A photo posted by Fendi (@fendi) on

 

A photo posted by Fendi (@fendi) on

 

A photo posted by Fendi (@fendi) on

Didelis ir talpus

Nors pastaruosius metus mados žurnalai mus ir mokė pagaliau „persilaužti“ ir nebesinešioti rankinėse pusės gyvenimo, bet kartais to tiesiog neišvengsi. Rankinis bagažas netikėtai savaitgalio kelionei? Pravers didelis krepšys.

Taip pat skaitykite: Stiliaus patarimai: ką iš vasaros drabužinės pasilikti rudeniui?

Užimta darbo diena, nešiojamas kompiuteris, kurį reikia parsinešti namo, o dar ir kažkur sutalpinti turima jogos apranga? Talpus krepšys, kad ir kiek besikeistų mados, yra aktualus kai kuriose gyvenimo situacijose, tad nenuostabu, kad jis tarp svarbiausių tendencijų visuomet išlieka.

 

A photo posted by Dior Official (@dior) on

 

 

A photo posted by Dior Official (@dior) on

 

A photo posted by Dior Official (@dior) on

Rytų inspiracijos

Artimieji Rytai, Šiaurės Afrika, o gal Yves Saint Laurento dievinto Marakešo augmenija? Išsirinkite, kas jums artimiausia – tebūnie tai mažas keliautojos būdo simbolis kasdieniame jūsų stiliuje.

 

A photo posted by Tory Burch (@toryburch) on

 

A photo posted by Tory Burch (@toryburch) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius