Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Mielinės bandelės su 3 įdarais

Bandelės
Shutterstock nuotr. / Bandelės
Šaltinis: Ji24.lt
0
Skaitysiu vėliau
A A

Purias, burnoje tirpstančias bandeles kirstume nors ir kasdien – kad tik būtų, kas kepa. Gaminkime jas su skirtingais saldžiais bei sūriais įdarais, ir jos niekada neatsibos. Su jumis dalijamės keliais tokių bandelių receptais.

Receptas: Mielinės bandelės
10 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
3.4 / 34
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Miltai: 500.00 g
Pienas: 250.00 ml
Mielės: 20.00 g (šviežios)
Sviestas: 50.00 g
Cukrus: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Kaip gaminti
  1. Mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus, įmaišykite pašildytą pieną ir palaikykite šiltoje vietoje 20 minučių.
  2. Kai mielės pakils, į masę įmaišykite plaktą kiaušinį, suberkite persijotus miltus ir druską, ištirpintą sviestą, užminkykite tešlą ir palikite kilti, kol ji padvigubės.
  3. Tada tešlą dar kartą išminkykite ir padalykite į  vidutinio dydžio rutuliukus, iš kurių formuosite bandeles.
  4. Bandeles galite kepti be įdaro arba įdaryti pasirinktu vienu ar keliais įdarais – vienos galbūt bus pusryčiams, kitos – vakarienei.
  5. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30–35 minutes. 

PASIŪLYMAI BANDELIŲ ĮDARAMS:

Receptas: Bandelės su obuoliais ir cinamonu
10 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.0 / 10
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Obuoliai: 4.00 vnt. (dideli)
Razinos: 1.00 sauja (besėklės)
Apelsinai: 1.00 vnt. (pusės apelsino sulčių)
Citrinos: 1.00 vnt. (pusės citrinos žievelės)
Apelsinų džemas: 2.00 valg. š.
Sviestas: 2.00 valg. š.
Cukrus: 3.00 valg. š.
Lazdynų riešutai: 2.00 valg. š. (malti)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Gvazdikėliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Kaip gaminti
  1. Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite karštame svieste.
  2. Suberkite apelsinų sultyse mirkytas razinas, citrinos žieveles, cukrų, cinamoną, gvazdikėlius, sukrėskite apelsinų džemą, dar kiek pakaitinkite, išmaišykite ir atvėsinkite.  

BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.

Receptas: Bandelės su žalumynų įdaru
10 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
4.0 / 9
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Kopūstai: 400.00 g (pekininis)
Sojų varškės sūris: 200.00 g
Aliejus: 2.00 valg. š. (žemės riešutų)
Česnakai: 2.00 skiltelės
Aitrioji paprika: 20.00 g (pusė raudonos aitriosios paprikos)
Sojų padažas: 2.00 valg. š.
Austrių padažas: 1.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, baltieji)
Kaip gaminti
  1. Smulkiai kapotas česnako skilteles ir išvalytas kapotas aitriąsias paprikas pakepinkite žemės riešutų aliejuje, sumeskite stambiai supjaustytą kopūstą.
  2. Kai jis suminkštės, supilkite sojų ir austrių padažus, suberkite cukrų ir pipirus.
  3. Viską pagal skonį pasūdykite, įmaišykite tarkuotą sojų sūrį.  

BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.

Receptas: Bandelės su grybais ir sūriu
10 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.3 / 35
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Ingredientai
Pievagrybiai: 500.00 g (maži)
Salierai: 200.00 g (gumbas)
Svogūnai: 1.00 vnt. (didelis)
Sviestas: 50.00 g
Varškės sūris: 200.00 g
Džiūvėsiai: 2.00 valg. š.
Graikiniai riešutai: 1.00 valg. š. (smulkinti)
Druska: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Pipirai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, baltieji)
Čiobreliai: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį, smulkinti)
Kaip gaminti
  1. Pievagrybius nuvalykite, susmulkinkite, saliero gumbą supjaustykite, pakepinkite svieste.
  2. Į masę sukrėskite pievagrybius ir dar šiek tiek pakepinkite.
  3. Dubenėlyje sumaišykite trupintus sūrius, riešutus, atvėsintus pievagrybius.
  4. Masę pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir čiobreliais.

BANDELIŲ TEŠLOS RECEPTĄ RASITE ČIA.

DAUGIAU ĮVARIŲ BANDELIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA.

Komentarai
Daugiau straipsnių nėra
Rodyti senesnius straipsnius
KALĖDINIŲ DOVANŲ GIDAS
Parašykite atsiliepimą apie Ji24